2024. November 07. - 00:46:21
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4007425 alkalommal)

0 Felhasználó és 144 vendég van a témában

2009. Szeptember 03. - 13:33:33
Válasz #21990
Nem elérhető

AtisFace

Billa privik megteltek!
Senki nem üt olyan keményen, mint az élet! Semmit nem számít, hogy te milyen keményen ütsz, hanem az, hogy mekkora pofonokat viselsz el, és mégy tovább előre. Mennyit bírsz ki, és menni tovább előre újra és újra. Így kell győzni!

2009. Szeptember 03. - 14:05:13
Válasz #21991
Nem elérhető

csaba.r

Télleg most akkor mi van szeptember 20-al???????????
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Szeptember 03. - 14:07:46
Válasz #21992

Torony

Vendég
még mindig szept 19 és szept 21 között helyezkedik el.

2009. Szeptember 03. - 14:12:24
Válasz #21993
Nem elérhető

csaba.r

Kössz ****:))) de az Extremefit napra gondoltam
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Szeptember 03. - 14:17:34
Válasz #21994
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor

Lesz Extremefit nap?  ????...

2009. Szeptember 03. - 14:21:25
Válasz #21995
Nem elérhető

csaba.r

Ja boccs Fitt Balance Papp László sportarénába (csak mert nem nagyon van beharangozva

Arisztonümosz

2009. Szeptember 03. - 15:06:37
Válasz #21996
Nem elérhető

FirstLady

Ja boccs Fitt Balance Papp László sportarénába (csak mert nem nagyon van beharangozva
miért, mit szeretnél, mit csináljunk még? ;D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Szeptember 03. - 15:17:45
Válasz #21997
Nem elérhető

Kicsibors

Hát sztem tőled megnéznénk egy rap-elést, break táncot és mondjuuuk... énekelhetsz egy dalt Whitney Houstontól is vagy Celine Dion-tól...  ***)))  ;D

(De ha ezt mind jól csinálod, akkor tényleg megnézném! :D)

2009. Szeptember 03. - 15:35:14
Válasz #21998
Nem elérhető

FirstLady

Hát sztem tőled megnéznénk egy rap-elést, break táncot és mondjuuuk... énekelhetsz egy dalt Whitney Houstontól is vagy Celine Dion-tól...  ***)))  ;D

na, akkor kezdeném:

End áááááááááááááááááááááááááááááiiiiiiiiáááááááj villlll olvéjz lááááááááááávjúúúúúúúúúú-úúúúúúúúúúúú-úúúúúúúúú-úúúúúú-úúúúúúú-úúúúúúúúúúúú ;D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Szeptember 03. - 15:39:19
Válasz #21999
Nem elérhető

God Vazzeg

na, akkor kezdeném:

End áááááááááááááááááááááááááááááiiiiiiiiáááááááj villlll olvéjz lááááááááááávjúúúúúúúúúú-úúúúúúúúúúúú-úúúúúúúúú-úúúúúú-úúúúúúú-úúúúúúúúúúúú ;D

:-}  [:-o]  :D

2009. Szeptember 03. - 15:41:10
Válasz #22000
Nem elérhető

Kicsibors

na, akkor kezdeném:

Elküldenéd nekem ezt msn-en audio verzióban is?... :-}  8-}

2009. Szeptember 03. - 16:00:10
Válasz #22001
Nem elérhető

God Vazzeg

na, akkor kezdeném:

Elküldenéd nekem ezt msn-en audio verzióban is?... :-}  8-}

Menne egyből a puruttyára mi?  ****:)))

2009. Szeptember 03. - 17:10:34
Válasz #22002
Nem elérhető

fastor

ez a defektek napja ˝=/
még jó, hogy jófej buszsoför volt most a 23 as vonalán, mert nem lett volna kellemes végig a soroksárin tolni a cangát ?:-/
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Szeptember 03. - 17:38:03
Válasz #22003
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

Látod Balu nem szóltak neked hogy giga buli lesz  :D

2009. Szeptember 03. - 17:41:38
Válasz #22004
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor

Látod Balu nem szóltak neked hogy giga buli lesz  :D

Nem baszki...valakivel ezért le kell számolnom.  ;D Asszem irok egy listát, és feldobom valahova...  :D