2024. November 07. - 06:51:48
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4007621 alkalommal)

0 Felhasználó és 24 vendég van a témában

2009. Szeptember 02. - 09:59:28
Válasz #21960

SexyB

Vendég
Szóval iszonyat mód örülj, ha csak suliba kell járnod ****)

Ez így van!
Mennyire örülnék neki,ha még iskolába kellene járnom...

Ez az igazság! Én is szívesebben ülnék még az iskolában az órákon!   :)

2009. Szeptember 02. - 10:00:58
Válasz #21961
Nem elérhető

FirstLady

én pedig szeretnék egyszerre dolgozni, és tanulni is... (lehet,hogy hülye vagyok, de én szeretem mind a kettőt :) )
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Szeptember 02. - 10:02:29
Válasz #21962
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Lehet akár 3 diplomád is ha nem tudsz elhelyezkedni. Minden a kapcsolaton múlik  ;)

2009. Szeptember 02. - 10:03:44
Válasz #21963

SexyB

Vendég
én pedig szeretnék egyszerre dolgozni, és tanulni is... (lehet,hogy hülye vagyok, de én szeretem mind a kettőt :) )

Nem vagy hülye   :), az a jó, ha szereted a munkád!  ****:))))))

2009. Szeptember 02. - 10:04:09
Válasz #21964
Nem elérhető

csaba.r

Ez így van!!!!! Kapcsolat kell nagyon ezért örülök hogy látványkonhán vagyok
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Szeptember 02. - 10:05:05
Válasz #21965
Nem elérhető

FirstLady

Lehet akár 3 diplomád is ha nem tudsz elhelyezkedni. Minden a kapcsolaton múlik  ;)
pontosan! ezért mondtam, hogy SZERETNÉM mind a kettőt, az lenne a legjobb, ha egyszerre lehetne ;)

FirstLady

2009. Szeptember 02. - 10:49:50
Válasz #21966
Nem elérhető

AtisFace

pontosan! ezért mondtam, hogy SZERETNÉM mind a kettőt, az lenne a legjobb, ha egyszerre lehetne ;)

Cseréljünk Lady;), jó lenne, ha csak a meló lenne. Nem olyan mókás este fáradtan még 8-tól éjfélig tanulni, úgy hogy a meló is iszonyat mód leterhel szellemileg. Ha nem lenne az a napi 1 óra a konditeremben, szerintem már az állambácsi tartana el valami szanatórium ideg osztályán !+"%
Senki nem üt olyan keményen, mint az élet! Semmit nem számít, hogy te milyen keményen ütsz, hanem az, hogy mekkora pofonokat viselsz el, és mégy tovább előre. Mennyit bírsz ki, és menni tovább előre újra és újra. Így kell győzni!

2009. Szeptember 02. - 11:20:24
Válasz #21967
Nem elérhető

FirstLady

Cseréljünk Lady;), jó lenne, ha csak a meló lenne. Nem olyan mókás este fáradtan még 8-tól éjfélig tanulni, úgy hogy a meló is iszonyat mód leterhel szellemileg. Ha nem lenne az a napi 1 óra a konditeremben, szerintem már az állambácsi tartana el valami szanatórium ideg osztályán !+"%
cserélhetünk, de az a meló, amit én csinálok, annyiért, amennyiért csinálom, nem biztos, hogy bejönne neked :(
(egyébként én a fősuli mellett is melóztam, szóval tudom milyen az, viszont az "megnyugtat", hogy a rá költött -diákhitelkamattal, könyvekkel, mindennel együtt- közel 1,3 milla mehetett volna a kukába is...)

FirstLady

2009. Szeptember 02. - 11:29:36
Válasz #21968
Nem elérhető

AtisFace

A melómat nem adom  ))=/.

Én most, aminek örülök félig meddig az, hogy nem kezdtem el a fősulis közgázt az egyetem mellett. Így volt időm gyakornokoskodni és most dolgoznom is. Viszont barátom 1 bme 1 közgáz egyetemi diplomával nem tud elhelyezkedni, mert egyszerre csinálta és így nem volt ideje munkára, gyakorlatra. Tapasztalat nélkül meg nem kell a kutyának se.
Senki nem üt olyan keményen, mint az élet! Semmit nem számít, hogy te milyen keményen ütsz, hanem az, hogy mekkora pofonokat viselsz el, és mégy tovább előre. Mennyit bírsz ki, és menni tovább előre újra és újra. Így kell győzni!

2009. Szeptember 02. - 11:31:52
Válasz #21969
Nem elérhető

FirstLady

A melómat nem adom  ))=/.

Én most, aminek örülök félig meddig az, hogy nem kezdtem el a fősulis közgázt az egytem mellett. Így volt időm gyakornokoskodni és most dolgoznom is. Viszont barátom 1 bme 1 közgáz egyetemi diplomával nem tud elhelyezkedni, mert egyszerre csinálta és így nem volt ideje munkára, gyakorlatra. Tapasztalat nélkül meg nem kell a kutyának se.
the life is beautiful ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

örülök, hogy jó a melód, reméljük így is marad :)
Sok erőt még a sulihoz, azt úgyis nemsokára letudod, és marad a király meló, hajrá! :-):-)::

FirstLady

2009. Szeptember 02. - 11:51:21
Válasz #21970
Nem elérhető

AtisFace

A melót szeretem, remélem a fizetés is korrekt lesz, ha már kezemben a diploma, mert a mostani fizu pont elég de csak azért, mert koliban lakok.

thx a jó kívánságot ;-oo-;

2009. Szeptember 02. - 17:25:37
Válasz #21971
Nem elérhető

lue

sziasztok!Ez meg mi???   ????... ????...

Az, ami törölve lett.

Balu

2009. Szeptember 02. - 17:28:44
Válasz #21972
Nem elérhető

FirstLady

Az, ami törölve lett.

Balu
balu nincs törölve ;D ;D ;D

FirstLady

2009. Szeptember 02. - 17:30:14
Válasz #21973
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor

Az, ami törölve lett.

aláirás
Balu
balu nincs törölve ;D ;D ;D

????...  ;D

2009. Szeptember 02. - 17:31:04
Válasz #21974
Nem elérhető

lue

Privátba légyszives jó??