2024. November 07. - 06:39:46
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4007604 alkalommal)

0 Felhasználó és 12 vendég van a témában

2009. Szeptember 01. - 15:47:15
Válasz #21945

Tündi-Bündi

Vendég
te mióta edzel Lady?

2009. Szeptember 01. - 15:48:19
Válasz #21946
Nem elérhető

FirstLady

te mióta edzel Lady?
maradjunk annyiban, hogy mióta edzegetek ;D
régóta... de elméletben jobb vagyok, mint gyakorlatban :D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Szeptember 01. - 17:32:22
Válasz #21947
Nem elérhető

Jordan

szerintem mindketten elég komoly tanácsokra szorulnánk......

!+"%
Akkor komoly baj van.....

Amugy minden teremben van 1-2kgos sulyzo, az en baratnom is velem jar le ezeni. Raadasul egy olyan termbe, ahol ritka a 100kilo alatti ember, es azok sem a jokepu kategoriabol vannak  ;D ;D ;D
Ha meregetnek a fickok valszeg nem azert mert zavarod oket edzeseddel, hanem sokkal inkabb mert  :-)(-: :-)o-:
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2009. Szeptember 01. - 17:59:01
Válasz #21948
Nem elérhető

fastor

Tündi: van 1 kg os súlyzó, és férfiak is használják (én ;D) amúgymeg nagyon jó, a légkör, a hangulat, olcsó a terem ehhez a színvonalhoz, és ténlyeg többetérsz ezzel, mint azzal a seggrázó mittoménmivel!
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Szeptember 01. - 20:25:20
Válasz #21949
Nem elérhető

Gabe

Uh Tündi!
Ez a fitbefasz nagyon komoly, inkább megadom a számlaszámom, told át rá a zsét, a feléből meg küldök neked kieget,
meg kondibérletet egy egyszerű edzéstervvel, és mindketten jól járunk!
Emellé mér csak a dundikás gyökér fogyitablettát kell megvenned ( ezt tegnap találtam: http://dundikafogyasa.com/  !+"% ) és fullextrásan le leszel húzva!
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. Szeptember 01. - 20:46:41
Válasz #21950
Nem elérhető

lue

sziasztok!gabe  mi a  helyzet????

2009. Szeptember 01. - 20:56:43
Válasz #21951
Nem elérhető

csaba.r

Nem kell kifizetni az 50000-es Pannon számlát :-):-)::
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Szeptember 01. - 21:00:02
Válasz #21952
Nem elérhető

fastor

Nem kell kifizetni az 50000-es Pannon számlát :-):-)::
nah, ez remek, hogysikerült elintézni? ****:))))))
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Szeptember 01. - 21:03:16
Válasz #21953
Nem elérhető

csaba.r

Kértem egy részletes számlát amin volt 15 emeltdíjjas hívás egy szombeti napon másfél óra leforgása alatt felhívta őket de addigra már törölték a régi számlát
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Szeptember 02. - 09:03:54
Válasz #21954
Nem elérhető

fastor

nemakarokiskolábamenni ˝=/

2009. Szeptember 02. - 09:04:18
Válasz #21955
Nem elérhető

FirstLady

FirstLady

2009. Szeptember 02. - 09:04:51
Válasz #21956
Nem elérhető

fastor

2009. Szeptember 02. - 09:30:51
Válasz #21957
Nem elérhető

FirstLady

FirstLady

2009. Szeptember 02. - 09:54:54
Válasz #21958
Nem elérhető

AtisFace

nemakarokiskolábamenni ˝=/

Szerintem örüljél, hogy csak oda kell menni! Gondolj azokra, akik melóznak teljes állásban és megy mellette még az egyetem is. :'( :'(  Bejövök 8-ra dolgozni és jobb esetben 4 kor végzek(na ilyen ritkán van, inkább 5-6) ezután még leülni tanulni stb...
A rosszabbik, amikor nap közben be kell menni az egyetemre, szerencsére a munkahelyemen nem gond, ha nap közben tartok egy 4 órás szünetet a suli miatt. De akkor cserébe este 8-9 körül végzek  a munkahelyen. De gyanítom van olyan is, aki két helyen dolgozik stb... Szóval iszonyat mód örülj, ha csak suliba kell járnod ****)
Senki nem üt olyan keményen, mint az élet! Semmit nem számít, hogy te milyen keményen ütsz, hanem az, hogy mekkora pofonokat viselsz el, és mégy tovább előre. Mennyit bírsz ki, és menni tovább előre újra és újra. Így kell győzni!

2009. Szeptember 02. - 09:56:26
Válasz #21959
Nem elérhető

hopika

Szóval iszonyat mód örülj, ha csak suliba kell járnod ****)

Ez így van!
Mennyire örülnék neki,ha még iskolába kellene járnom...
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!