0 Felhasználó és 30 vendég van a témában
Idézetet írta: Balu - 2009. Szeptember 01. - 15:19:44Idézetet írta: FirstLady - 2009. Szeptember 01. - 15:15:48Idézetet írta: George - 2009. Szeptember 01. - 15:09:05Idézetet írta: FirstLady - 2009. Szeptember 01. - 15:06:21Idézetet írta: George - 2009. Szeptember 01. - 15:03:54Idézetet írta: FirstLady - 2009. Szeptember 01. - 14:57:50meg aszongya, hogy kardióval kombinálva zsírt is lehet égetni vele... - én aszondom kardióval enélkül is lehet zsírt égetni.. Ezt már meg is cáfolták a két &@# c. műsorban, ahol egy okos edző elmondta, hogy a kardió nem éget kalóriát, hanem csak a szívet edzi jóhát oké, ott két reprezentatív test ad egyébként is tanácsot de az is lehet, hogy a vibricég a kardiót, mint aerobot értette, mert ugyebár szakértelem nélkül könnyű összekeverni Ne dobálózz itt a szakkifejezésekkel, még elijeszted az olvasókat ja énkérek elnézést Balu, menjek a Képek topicba? Ja, az nem rossz, ott az előbb láttam valami nagycsöcsü nőt vergődni a földön. És rögtön Lady jutott az eszedbe róla?
Idézetet írta: FirstLady - 2009. Szeptember 01. - 15:15:48Idézetet írta: George - 2009. Szeptember 01. - 15:09:05Idézetet írta: FirstLady - 2009. Szeptember 01. - 15:06:21Idézetet írta: George - 2009. Szeptember 01. - 15:03:54Idézetet írta: FirstLady - 2009. Szeptember 01. - 14:57:50meg aszongya, hogy kardióval kombinálva zsírt is lehet égetni vele... - én aszondom kardióval enélkül is lehet zsírt égetni.. Ezt már meg is cáfolták a két &@# c. műsorban, ahol egy okos edző elmondta, hogy a kardió nem éget kalóriát, hanem csak a szívet edzi jóhát oké, ott két reprezentatív test ad egyébként is tanácsot de az is lehet, hogy a vibricég a kardiót, mint aerobot értette, mert ugyebár szakértelem nélkül könnyű összekeverni Ne dobálózz itt a szakkifejezésekkel, még elijeszted az olvasókat ja énkérek elnézést Balu, menjek a Képek topicba? Ja, az nem rossz, ott az előbb láttam valami nagycsöcsü nőt vergődni a földön.
Idézetet írta: George - 2009. Szeptember 01. - 15:09:05Idézetet írta: FirstLady - 2009. Szeptember 01. - 15:06:21Idézetet írta: George - 2009. Szeptember 01. - 15:03:54Idézetet írta: FirstLady - 2009. Szeptember 01. - 14:57:50meg aszongya, hogy kardióval kombinálva zsírt is lehet égetni vele... - én aszondom kardióval enélkül is lehet zsírt égetni.. Ezt már meg is cáfolták a két &@# c. műsorban, ahol egy okos edző elmondta, hogy a kardió nem éget kalóriát, hanem csak a szívet edzi jóhát oké, ott két reprezentatív test ad egyébként is tanácsot de az is lehet, hogy a vibricég a kardiót, mint aerobot értette, mert ugyebár szakértelem nélkül könnyű összekeverni Ne dobálózz itt a szakkifejezésekkel, még elijeszted az olvasókat ja énkérek elnézést Balu, menjek a Képek topicba?
Idézetet írta: FirstLady - 2009. Szeptember 01. - 15:06:21Idézetet írta: George - 2009. Szeptember 01. - 15:03:54Idézetet írta: FirstLady - 2009. Szeptember 01. - 14:57:50meg aszongya, hogy kardióval kombinálva zsírt is lehet égetni vele... - én aszondom kardióval enélkül is lehet zsírt égetni.. Ezt már meg is cáfolták a két &@# c. műsorban, ahol egy okos edző elmondta, hogy a kardió nem éget kalóriát, hanem csak a szívet edzi jóhát oké, ott két reprezentatív test ad egyébként is tanácsot de az is lehet, hogy a vibricég a kardiót, mint aerobot értette, mert ugyebár szakértelem nélkül könnyű összekeverni Ne dobálózz itt a szakkifejezésekkel, még elijeszted az olvasókat
Idézetet írta: George - 2009. Szeptember 01. - 15:03:54Idézetet írta: FirstLady - 2009. Szeptember 01. - 14:57:50meg aszongya, hogy kardióval kombinálva zsírt is lehet égetni vele... - én aszondom kardióval enélkül is lehet zsírt égetni.. Ezt már meg is cáfolták a két &@# c. műsorban, ahol egy okos edző elmondta, hogy a kardió nem éget kalóriát, hanem csak a szívet edzi jóhát oké, ott két reprezentatív test ad egyébként is tanácsot de az is lehet, hogy a vibricég a kardiót, mint aerobot értette, mert ugyebár szakértelem nélkül könnyű összekeverni
Idézetet írta: FirstLady - 2009. Szeptember 01. - 14:57:50meg aszongya, hogy kardióval kombinálva zsírt is lehet égetni vele... - én aszondom kardióval enélkül is lehet zsírt égetni.. Ezt már meg is cáfolták a két &@# c. műsorban, ahol egy okos edző elmondta, hogy a kardió nem éget kalóriát, hanem csak a szívet edzi
meg aszongya, hogy kardióval kombinálva zsírt is lehet égetni vele... - én aszondom kardióval enélkül is lehet zsírt égetni..
Idézetet írta: George - 2009. Szeptember 01. - 15:21:16Idézetet írta: Balu - 2009. Szeptember 01. - 15:19:44Idézetet írta: FirstLady - 2009. Szeptember 01. - 15:15:48Idézetet írta: George - 2009. Szeptember 01. - 15:09:05Idézetet írta: FirstLady - 2009. Szeptember 01. - 15:06:21Idézetet írta: George - 2009. Szeptember 01. - 15:03:54Idézetet írta: FirstLady - 2009. Szeptember 01. - 14:57:50meg aszongya, hogy kardióval kombinálva zsírt is lehet égetni vele... - én aszondom kardióval enélkül is lehet zsírt égetni.. Ezt már meg is cáfolták a két &@# c. műsorban, ahol egy okos edző elmondta, hogy a kardió nem éget kalóriát, hanem csak a szívet edzi jóhát oké, ott két reprezentatív test ad egyébként is tanácsot de az is lehet, hogy a vibricég a kardiót, mint aerobot értette, mert ugyebár szakértelem nélkül könnyű összekeverni Ne dobálózz itt a szakkifejezésekkel, még elijeszted az olvasókat ja énkérek elnézést Balu, menjek a Képek topicba? Ja, az nem rossz, ott az előbb láttam valami nagycsöcsü nőt vergődni a földön. És rögtön Lady jutott az eszedbe róla? A nagy csöcsről, vagy a vergődésről?
Idézetet írta: Balu - 2009. Szeptember 01. - 15:22:53Idézetet írta: George - 2009. Szeptember 01. - 15:21:16Idézetet írta: Balu - 2009. Szeptember 01. - 15:19:44Idézetet írta: FirstLady - 2009. Szeptember 01. - 15:15:48Idézetet írta: George - 2009. Szeptember 01. - 15:09:05Idézetet írta: FirstLady - 2009. Szeptember 01. - 15:06:21Idézetet írta: George - 2009. Szeptember 01. - 15:03:54Idézetet írta: FirstLady - 2009. Szeptember 01. - 14:57:50meg aszongya, hogy kardióval kombinálva zsírt is lehet égetni vele... - én aszondom kardióval enélkül is lehet zsírt égetni.. Ezt már meg is cáfolták a két &@# c. műsorban, ahol egy okos edző elmondta, hogy a kardió nem éget kalóriát, hanem csak a szívet edzi jóhát oké, ott két reprezentatív test ad egyébként is tanácsot de az is lehet, hogy a vibricég a kardiót, mint aerobot értette, mert ugyebár szakértelem nélkül könnyű összekeverni Ne dobálózz itt a szakkifejezésekkel, még elijeszted az olvasókat ja énkérek elnézést Balu, menjek a Képek topicba? Ja, az nem rossz, ott az előbb láttam valami nagycsöcsü nőt vergődni a földön. És rögtön Lady jutott az eszedbe róla? A nagy csöcsről, vagy a vergődésről? Úriember ezen a ponton kiszáll az eszmecseréből
Köszi Lady a tippet, de azzal, hogy lemegyek az edzőterembe, nem leszek fitt, fogalmam sincs mit kell csinálni... na meg az én erőmmel... ott biztos nincs 1-2 kilos súlyzó én azokkal birkózom... a kinesisnél ellenállás van és még csak most tartok 3-nál...de azért ott már rendesen erőlködöm néha... és fáj mindenem... nekem az a jó itt hogy az edző dirigál.. de magamtól addig csinálnám amig nem fáj.. meg amig meg nem unom... ezért nem ért semmit mikor fit formába jártam... játszottam egy kicsit ezzel aztán azzal.. aztán elfáradtam és hazamentem.. de semmi rendeszer nem volt benne... és ha már személyi edzőt is kérek magam mellé szerintem megüti a 30at... az is... bár nemtudom... na meg ott nálatok pasik csajok együtt edznek.... voltam egyszer a Gildában vagy hol... és hát ott is olyan gáz volt... a sok izmos fickó méregettett és nézte, hogy mit bohóckodom az 1 kilos súlyzókkal... jobb szeretem ha csak nők vannak... meg akkor van esély hogy nálam rosszabbak is akadnak és nem kell szégyenkeznem.....
Bukta ő otthon edz... nekem ott meg nincsenek nekem való dolgok... pl fenékre valók... én nem fekve akarok nyomni...
george, balu kick, bann, megmindeeeeeeeeeeen! ...basszus Balu modi lett... így nem tudom kickbannmittomicsinálni Tündi, George-nak igaza van, Lalika segíteni fog biztos, de ha netán mégsem, a teremben mindig vannak segítőkész emberek... (legalábbis nekem fel szokták ajánlani a segítéset )Igen, van 1-2 kilós súlyzó minden teremben
Idézetet írta: FirstLady - 2009. Szeptember 01. - 15:38:30george, balu kick, bann, megmindeeeeeeeeeeen! ...basszus Balu modi lett... így nem tudom kickbannmittomicsinálni Tündi, George-nak igaza van, Lalika segíteni fog biztos, de ha netán mégsem, a teremben mindig vannak segítőkész emberek... (legalábbis nekem fel szokták ajánlani a segítéset )Igen, van 1-2 kilós súlyzó minden teremben Jaja, én segitettem már húzódzkodni Lady-nak. Ez nem azt jelenti, hogy nem bivaly erős...
Nem kéne pofon abból a kézből