Ne haragudj Tündi, de aki neked azt mondta, hogy ezzel a géppel szuper eredményt fogsz elérni, az csúnyán átb@szott. Voltam olyan teremben edző, ahol volt ilyen gép, voltak akik rendszeresen jöttek rá, hónapokon keresztül, és semmit nem értek el vele. 25 éves vagy az adatlapod szerint, ha most nem tudod magad rávenni rendes mozgásra és normális étkezésre, akkor később hatalmas gondban leszel. A te alkatod egyáltalán nem reménytelen, iszonyúan vékony vagy, gondolom van egy kis narancsbőr, és ezzel akarod eltűntetni. A narancsbőr az zsírsejtekből áll, amik salak- és méreganyagot tárolnak, ezt egy jó kis méregtelenítéssel, és jó diétával tudod eltűntetni, mozgással kiegészítve. De az, hogy ácsorogsz különböző testhelyzetekben egy gépen ami ráz, az nem mozgás. Ez sima izometrikus feszítés, amit gép nélkül is meg tudsz csinálni, ha felveszel egy bizonyos testhelyzetet, és kitartod 1-2 vagy akárhány percig.
Ez a gép több millióba kerül, de semmi nem ér rajta ennyit. Valamilyen mesével csábítani kell rá az embereket, hogy visszahozza az árát. Ja, és ahol én voltam, ennek a használata benne volt a sima bérlet árában, tehát megintcsak azt tudom mondani, hogy téged iszonyatosan lehúznak pénzzel a semmiért