2024. November 07. - 18:51:41
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4007889 alkalommal)

0 Felhasználó és 21 vendég van a témában

2009. Augusztus 31. - 18:09:56
Válasz #21840
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Honnan lopták az ötletet http://www.youtube.com/watch?v=8YrSN6ONxxA  ;D

Asszem Dóri tette be már vagy fél éve az eredetit.  ;D

2009. Augusztus 31. - 18:10:58
Válasz #21841
Nem elérhető

Zsuzsi

Mi most jöttünk fel a légópincéből.  :D

2009. Augusztus 31. - 18:11:22
Válasz #21842
Nem elérhető

fastor

write onlyban tolod? ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Augusztus 31. - 18:12:55
Válasz #21843
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
És akkor mi van, én kurvára nem láttam, megyek is, ezt már nem bírom ami itt folyik... [:-o]

2009. Augusztus 31. - 18:13:27
Válasz #21844
Nem elérhető

fastor

És akkor mi van, én kurvára nem láttam, megyek is, ezt már nem bírom ami itt folyik... [:-o]

töröltesd magad, úgyis dívik ;D ;D ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Augusztus 31. - 18:29:46
Válasz #21845
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor

write onlyban tolod? ;D

Megirtam már, és ahogy küldeni akartam, akkor láttam, hogy irtál. De gondoltam a te szavad az enyémmel szemben úgy se számit...igy elküldtem.  ;D

2009. Augusztus 31. - 18:32:52
Válasz #21846
Nem elérhető

fastor

write onlyban tolod? ;D

Megirtam már, és ahogy küldeni akartam, akkor láttam, hogy irtál. De gondoltam a te szavad az enyémmel szemben úgy se számit...igy elküldtem.  ;D
:-p

2009. Augusztus 31. - 19:45:30
Válasz #21847
Nem elérhető

endre66

Én is csak most láttam először ezt, és tényleg durva... :o Úgyhogy jó, hogy betettétek!

Azért, mert valaki nem olvas el minden egyes hsz-t minden egyes órában, még nem kell nekimenni, hogy write-only, vrájtonli?!  :-/-(-:
Kicsit lazítsatok... 8-)

2009. Augusztus 31. - 19:48:00
Válasz #21848
Nem elérhető

csaba.r

Én is csak most láttam először ezt, és tényleg durva... :o Úgyhogy jó, hogy betettétek!

Azért, mert valaki nem olvas el minden egyes hsz-t minden egyes órában, még nem kell nekimenni, hogy write-only, vrájtonli?!  :-/-(-:
Kicsit lazítsatok... 8-)

De ez mit is jelent????? nem beszélek angolul de már írták nekem is
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Augusztus 31. - 19:49:03
Válasz #21849
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor

Kicsit lazítsatok... 8-)

De ez mit is jelent????? nem beszélek angolul de már írták nekem is

Csak ir valaki, és nem olvas.

2009. Augusztus 31. - 20:19:56
Válasz #21850
Nem elérhető

Boresz

sziasztok  /:-)

amúgy ebben és magyar kész termékben van közös,azon kívül hogy a téma igen csak hasonló,a kivitelező vagy a szellemi kitaláló ugyan az a cég vagy PR-team
nem értek semmihez,csak azért vagyok itt mert jó a társaság

2009. Augusztus 31. - 20:54:02
Válasz #21851
Nem elérhető

csaba.r

Ismét kopasz vagyok juhúúúúúúúúúúúúúúú
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Augusztus 31. - 20:56:24
Válasz #21852
Nem elérhető

mushroom

Jó neked... Nekem az asszony nem szereti a kopaszt, én meg imádom. Motorozáshoz főleg sokkal jobb, mint ez a hosszú, amit tökmind1 milyenre lövök be, a bukó úgyis elqrja  :P

2009. Augusztus 31. - 21:03:29
Válasz #21853
Nem elérhető

God Vazzeg

Jó neked... Nekem az asszony nem szereti a kopaszt, én meg imádom. Motorozáshoz főleg sokkal jobb, mint ez a hosszú, amit tökmind1 milyenre lövök be, a bukó úgyis elqrja  :P

Nekem is az asszony írtózik a kopasztól, azért nem lehet leszedni  :'( Pedig nagyon érik bennem, már régóta szeretném  :-X (Régen már volt, nagyon tetszett  8) )

2009. Augusztus 31. - 21:05:46
Válasz #21854
Nem elérhető

mushroom

Na majd meglepiből valamikor leküldjük a nullással  @:-)  ;-oo-;