2024. November 07. - 16:40:00
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4007825 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

2009. Augusztus 31. - 12:52:30
Válasz #21825
Nem elérhető

Grambo

Gondoltam írok inkább ide, mint a lehetséges válaszadókat privevel zaklassam:
Hcg a kúra után? és más fontos dolgok az utókúrában című topicban írtam egy elég hosszú post-ot és szeretnék azzal kapcsolatban tanácsot, véleményt stb. kapni.  Viszont még sajnos újonc lévén nem mutatja a rendszer, az olvasatlan hozzászólásoknál... ***)))

2009. Augusztus 31. - 12:53:44
Válasz #21826
Nem elérhető

AtisFace

Érdekesség képpen, aki ismer BME hallgató(aktív, vagy már végzett) fórumozót kérem bővítse a listát:
-Fastor
-B1ll4
-Atisface
.
.
.
 :-<
Senki nem üt olyan keményen, mint az élet! Semmit nem számít, hogy te milyen keményen ütsz, hanem az, hogy mekkora pofonokat viselsz el, és mégy tovább előre. Mennyit bírsz ki, és menni tovább előre újra és újra. Így kell győzni!

2009. Augusztus 31. - 13:01:30
Válasz #21827
Nem elérhető

fastor

Érdekesség képpen, aki ismer BME hallgató(aktív, vagy már végzett) fórumozót kérem bővítse a listát:
-Fastor
-B1ll4
-Atisface
.
.
.
Fastor még csak most jelentkezik ;D
Pamela Userrel fog egyszerre kezdeni ****:))))))
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Augusztus 31. - 13:50:47
Válasz #21828
Nem elérhető

H. Laci

-Fastor
-B1ll4
-Atisface
.
.
.
Nekem meg holnap kezdődik a középsuli. :(

Már megszóltak mikor végig mentünk a sörutcán hogy: "Hahaha. Milyen férfi vagy te hogy nem szereted a sört"   :-!
Szóval megtudtam, ahhoz hogy férfi legyek, meg kell szeretnem a sört.  ****:))) ****:))) ****:)))

2009. Augusztus 31. - 13:54:05
Válasz #21829
Nem elérhető

God Vazzeg

-Fastor
-B1ll4
-Atisface
.
.
.
Nekem meg holnap kezdődik a középsuli. :(

Már megszóltak mikor végig mentünk a sörutcán hogy: "Hahaha. Milyen férfi vagy te hogy nem szereted a sört"   :-!
Szóval megtudtam, ahhoz hogy férfi legyek, meg kell szeretnem a sört.  ****:))) ****:))) ****:)))

Kb 18 éves koromig nem ittam meg a sört. Csak tömény :D Aztán lájtosabbra váltottam  o:) (Az unikum sörrel az igazi  (:-) )

2009. Augusztus 31. - 14:01:46
Válasz #21830
Nem elérhető

AtisFace

Én mindig is szerettem a sört, de azét inkább a tömény csúszott. Viszont kb. 2 éve inkább csak szolidan sörözök....

Viszont a BME-VIK-en nagy hagyománya van a testépítő barát IHB buliknak(Iszunk-Hányunk-Belefekszünk)
Senki nem üt olyan keményen, mint az élet! Semmit nem számít, hogy te milyen keményen ütsz, hanem az, hogy mekkora pofonokat viselsz el, és mégy tovább előre. Mennyit bírsz ki, és menni tovább előre újra és újra. Így kell győzni!

2009. Augusztus 31. - 14:08:29
Válasz #21831
Nem elérhető

fastor

nemtudok képet tölteni az edzötermi fotókhoz :'(
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Augusztus 31. - 14:09:06
Válasz #21832
Nem elérhető

sasa

Én szigoruan csak proteint iszom és mégis ember lett belőlem. ;D

2009. Augusztus 31. - 14:13:58
Válasz #21833
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor

Szólj Árpi bának, vagy Lue-nak, ők biztos tudnak segiteni.  ;D

2009. Augusztus 31. - 14:18:16
Válasz #21834
Nem elérhető

fastor

szóval ök foglalják a sávot értemén :-Đ ;D
nah majd ha hazajöttem újrapróbálom

2009. Augusztus 31. - 16:52:10
Válasz #21835
Nem elérhető

Cressler

SZIE-s (aktív vagy már végzett) fórumosok? elit lista következik
- Bognár Gergő
- Én
....  :)
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. Augusztus 31. - 17:30:17
Válasz #21836
Nem elérhető

lue

én???Árpi bácsi napi többszáz képet tesz fel..  ***)))  Holvagyok én hozzá ;D ;D ;D

2009. Augusztus 31. - 18:01:56
Válasz #21837
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2009. Augusztus 31. - 18:08:22
Válasz #21838
Nem elérhető

Zsuzsi

2009. Augusztus 31. - 18:09:18
Válasz #21839
Nem elérhető

fastor

Prod, kb 5 hónapja volt erröl egy cikk berakva ****) ;D
sikerült a képfeltöltés, irány skubizni ****:)))