2024. November 07. - 18:32:55
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4007873 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

2009. Augusztus 31. - 11:26:20
Válasz #21810

Tündi-Bündi

Vendég
help!
mióta fehérje turmixot iszom este...reggelre nagy lesz a pocim... ez normális, vagy lehet, hogy nem birom?vagy a tejet?  ????...

2009. Augusztus 31. - 11:27:58
Válasz #21811
Nem elérhető

sasa

Sziasztok!

Szeretnék bemutatkozni egy kicsit, bár az a szekció, amiben elmélyedtem itt a fórumon, ahogy elnéztem kezdő fórumosok esetén nem a legjobb előjel(Szteroidok).
Magamról egy picit:
Budapesten élek és Gilda termekbe szoktam lejárni edzeni, mivel barátnőmön keresztül ingyenesen bejutok.
Az egyik autóiparnak alkatrészeket beszállító multinál tevékenykedek közlekedésmérnökként.

Edzésmúlt:
Nagyon régóta járok le konditerembe, viszont 6 éve kezdtem el komolyan rendszeresen edzeni, valamint a táplálkozás is körülbelül azóta van rendben. Az elmúlt 6 évben első körben az étrend megváltoztatása hozta az első nagy sikert. kb. 3 éve kezdtem el használni stack-ekbe rendezve az Ax termékeket valamint az MHP NO-fokozóit, ha úgy éreztem szeretnék némi pluszt. Télen viszont egy tipikus buta kezdő kúrát sikerült össze szerencsétlenkednem és ezen szeretnék javítani.

Mivel nagyon sok érdekes topic van;sex tápkieg vélemények, edzésnaplók stb. Így biztos olvasója maradok, kb 2 hete olvasgatom a fórum topicjait és a "bizonyos topic-ok" végigolvasása után is azon kaptam magam, hogy más témák miatt napi szinten azért, csak csak ránézek az oldalra... ;-oo-;
Üdv a fórumon!
Ha beakarsz vágódni, akkor az alkatrész beszállítás engem érdekelne. ;D ?:-/

2009. Augusztus 31. - 11:30:44
Válasz #21812
Nem elérhető

sasa

help!
mióta fehérje turmixot iszom este...reggelre nagy lesz a pocim... ez normális, vagy lehet, hogy nem birom?vagy a tejet?  ????...
Sajnos ezzel nem vagy egyedül. Tejet hagyd ki elöszőr, majd he nem javul, akkor válts proteint.

2009. Augusztus 31. - 11:39:05
Válasz #21813
Nem elérhető

George

help!
Kérdezd meg Lalikát, mit csinál az éjjel veled ;D

2009. Augusztus 31. - 11:42:39
Válasz #21814
Nem elérhető

God Vazzeg

help!
Kérdezd meg Lalikát, mit csinál az éjjel veled ;D

Felfújja  :-O  :D :D

2009. Augusztus 31. - 11:45:32
Válasz #21815
Nem elérhető

Grambo

Hát Sasa sajnos el kell keserítselek, de nem hiszem, hogy azok közül amiket tudok szerezni neked jó lenne valami is. Olyan alkatrészekre gondolj például, mint a váltó elektronikának egy része, ami az olajban lötykölődve tevékenykedik extrém körülmények között. De az autószerelő egyben cseréli az egészet, tulajdonképpen az alkatrészeknek egy kis részét az elektronikát tervezzük és készítjük el. A mi általunk készült microchip-et a gyárban integrálják még be.  

2009. Augusztus 31. - 12:01:58
Válasz #21816

Tündi-Bündi

Vendég
Hogy ti milyen gonoszok vagytok!!! ))=/ Majd megmondalak Lali manónak :)
Köszi Sasa majd megpróbálom tej nélkül!Bár ugy még rossszabb íze lesz  :'( már igy is az csak édesítjük nekem :)

2009. Augusztus 31. - 12:02:55
Válasz #21817
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
help!

Még mindig azt a zacskós fehérjét tolja Lali?  ;)

2009. Augusztus 31. - 12:06:28
Válasz #21818

Tündi-Bündi

Vendég
help!

hát vmi szürke zacsis... lehet nem is fehérje hanem vmi cucc amitől beleszerelmesedem... ****:)))

2009. Augusztus 31. - 12:10:24
Válasz #21819
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
help!

hát vmi szürke zacsis... lehet nem is fehérje hanem vmi cucc amitől beleszerelmesedem... ****:)))

Na igen sejtettem  ;D

2009. Augusztus 31. - 12:12:00
Válasz #21820

Tündi-Bündi

Vendég
miért?az nem jó???

2009. Augusztus 31. - 12:13:01
Válasz #21821
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
miért?az nem jó???

De...pl. frankón lehet dobálózni vele....és akinél kiszakad, az a vesztes.  ;D

2009. Augusztus 31. - 12:16:03
Válasz #21822

Tündi-Bündi

Vendég
hát ő inkább velem szokott dobálózni nem a zacsival....  ****:)))

2009. Augusztus 31. - 12:16:35
Válasz #21823
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
miért?az nem jó???

Szerintem nem, de olcsó  ;)

2009. Augusztus 31. - 12:22:30
Válasz #21824
Nem elérhető

God Vazzeg

miért?az nem jó???

Szerintem nem, de olcsó  ;)

Zacsis fehérjéről van olyan sztorim, hogy egy havernál láttam, ahogy sorakoznak a polcon.. Nézem, valami rájuk van írva filctollal: hétfő, kedd, szerda.. Kérdeztem, hogy ez meg mi? Azt mondja napi 1 csomaggal fogyaszt belőle  :-O Bakker, kivettem egyet és 750g-os volt 1 csomag  :D :D :D