Sziasztok!
Szeretnék bemutatkozni egy kicsit, bár az a szekció, amiben elmélyedtem itt a fórumon, ahogy elnéztem kezdő fórumosok esetén nem a legjobb előjel(Szteroidok).
Magamról egy picit:
Budapesten élek és Gilda termekbe szoktam lejárni edzeni, mivel barátnőmön keresztül ingyenesen bejutok.
Az egyik autóiparnak alkatrészeket beszállító multinál tevékenykedek közlekedésmérnökként.
Edzésmúlt:
Nagyon régóta járok le konditerembe, viszont 6 éve kezdtem el komolyan rendszeresen edzeni, valamint a táplálkozás is körülbelül azóta van rendben. Az elmúlt 6 évben első körben az étrend megváltoztatása hozta az első nagy sikert. kb. 3 éve kezdtem el használni stack-ekbe rendezve az Ax termékeket valamint az MHP NO-fokozóit, ha úgy éreztem szeretnék némi pluszt. Télen viszont egy tipikus buta kezdő kúrát sikerült össze szerencsétlenkednem és ezen szeretnék javítani.
Mivel nagyon sok érdekes topic van;sex tápkieg vélemények, edzésnaplók stb. Így biztos olvasója maradok, kb 2 hete olvasgatom a fórum topicjait és a "bizonyos topic-ok" végigolvasása után is azon kaptam magam, hogy más témák miatt napi szinten azért, csak csak ránézek az oldalra...