2024. November 08. - 02:35:05
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4008078 alkalommal)

0 Felhasználó és 13 vendég van a témában

2009. Augusztus 28. - 13:54:59
Válasz #21690
Nem elérhető

csaba.r

Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Augusztus 28. - 13:55:50
Válasz #21691

Tündi-Bündi

Vendég
http://www.youtube.com/watch?v=kSqzRMNw5fc
Pamelának sok szeretettel ;)

uuu ez a kedvenc videom....ez a csajszi a példaképem :) a myspacemen is ez a zene szólt és mikor rákerestem a tubeon akkor láttam először :) egyszer én is fogom igy rázni.... csak eddig nem volt mit.... na de majd ezután...  ***))  ****:)))

2009. Augusztus 28. - 13:58:14
Válasz #21692
Nem elérhető

fastor

http://www.youtube.com/watch?v=kSqzRMNw5fc
Pamelának sok szeretettel ;)
a lófasztot neked a seggedbe, de legalább 3at  :-O :-O :-O :-O :-O <3! <3! <3! <3! <3! <3!
kedveskedek itt, te meg seggbedugatnál? nah szólok én azoknak a lányoknak tegnaprólnefálj >:D ;D ;D ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Augusztus 28. - 14:02:08
Válasz #21693
Nem elérhető

csaba.r

Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Augusztus 28. - 14:15:19
Válasz #21694

Tündi-Bündi

Vendég
Pamela te mért lettél Pamela? Te is a Dallason nőttél fel?:)

2009. Augusztus 28. - 14:18:30
Válasz #21695
Nem elérhető

lue

2009. Augusztus 28. - 14:26:24
Válasz #21696
Nem elérhető

darknight

Talán Dallas-ban, nem?  ***))) **:))))* ;) :D

Tisztelettel: G.L. (nyelvész, főiskolai tanár)  :-}

****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

>:D >:D >:D
"Faith Divides Us Death Unites Us"

"Vágyból építesz templomot
Vagy elhagyod, vagy lerombolod
Új bánat űz, új fájdalom kell
A múló öröm nem érdekel"

"Monsters are real, and ghosts are real, too. They live inside us. And sometimes they win."

"The Night Is Darkest Just Before The Dawn"

"A Bűn Zsoldja Halál" (Róma 6:23)

"Az Emberek Erejét Nem Számokban Mérik..."

2009. Augusztus 28. - 14:29:04
Válasz #21697

Tündi-Bündi

Vendég

Talán Dallas-ban, nem?  ***))) **:))))* ;) :D

Tisztelettel: G.L. (nyelvész, főiskolai tanár)  :-}

****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

>:D >:D >:D

Lol! Na akkor álljunk meg egy szóra tanár úrrrrrrr  ))=/
Ebben a szövegkörnyezetben ez igy helyes szerintem... :p mivel én sorozatra gondoltam, nem a városra.....  ))=/

2009. Augusztus 28. - 14:32:02
Válasz #21698

Tündi-Bündi

Vendég
amikor ment a Dallas, még meg sem voltam  ;D

annyiszor elcsesztem a regisztrációt ( ugye Bééééééééééélaaaaaaaa?!  :D :D), hogy más már nem jutott eszembe, és ez a név is rámragadt már korábban még a teremben, mert a melleim nőttek legelőször, de a többi testrészhez képest brutálmódon, így megkaptam a Kispamela jelzőt, Pamela Anderson után szabadon, de a kispamela nevet is elszúrtam, így maradt a pamela2, valamint van 2 extra méretű gynom is  ****:)))))) :)

2 extra mérető mid???????  ;D

2009. Augusztus 28. - 14:33:14
Válasz #21699
Nem elérhető

lue

amikor ment a Dallas, még meg sem voltam  ;D

annyiszor elcsesztem a regisztrációt ( ugye Bééééééééééélaaaaaaaa?!  :D :D), hogy más már nem jutott eszembe, és ez a név is rámragadt már korábban még a teremben, mert a melleim nőttek legelőször, de a többi testrészhez képest brutálmódon, így megkaptam a Kispamela jelzőt, Pamela Anderson után szabadon, de a kispamela nevet is elszúrtam, így maradt a pamela2, valamint van 2 extra méretű gynom is  ****:)))))) :)

2 extra mérető mid???????  ;D
  ?:-) Gyno  ;D

2009. Augusztus 28. - 14:33:58
Válasz #21700
Nem elérhető

AtisFace

uuuu de jól informált valaki... ))=/
nem jártam már arra lassan egy hónapja... Lalika messze lakik és szinte már ott élek.... :) sajna ott nem tudom hol a pékség  ****:))) de psssszt nehogy eláruld neki, hogy vaniliás croassanokról álmodozom....  ;)
amugy már egész jól birom sütik nélkül... csak ez az augusztus nagyon durva mindenkinek most volt a szülinapja.... na de majd holnap a Bonuszon leugrálom a felsleget... csak nehogy bukjam a csillagokat :D

Más megy a fórumról a bónuszra? Lalit viszed magaddal?
Senki nem üt olyan keményen, mint az élet! Semmit nem számít, hogy te milyen keményen ütsz, hanem az, hogy mekkora pofonokat viselsz el, és mégy tovább előre. Mennyit bírsz ki, és menni tovább előre újra és újra. Így kell győzni!

2009. Augusztus 28. - 14:37:18
Válasz #21701
Nem elérhető

lue

nem jártam már arra lassan egy hónapja... Lalika messze lakik és szinte már ott élek.... :) sajna ott nem tudom hol a pékség  ****:))) de psssszt nehogy eláruld neki, hogy vaniliás croassanokról álmodozom....  ;)
amugy már egész jól birom sütik nélkül... csak ez az augusztus nagyon durva mindenkinek most volt a szülinapja.... na de majd holnap a Bonuszon leugrálom a felsleget... csak nehogy bukjam a csillagokat :D

csillagosban is   van szerintem ****:)))  ha már a bónusznál tartunk   ***)))

2009. Augusztus 28. - 14:38:10
Válasz #21702

Tündi-Bündi

Vendég
nem jártam már arra lassan egy hónapja... Lalika messze lakik és szinte már ott élek.... :) sajna ott nem tudom hol a pékség  ****:))) de psssszt nehogy eláruld neki, hogy vaniliás croassanokról álmodozom....  ;)

Hogyne vinném, egy lépést se teszek a kis cukorborsóm nélkül  <3! na meg ő a kis személyi testőröm is  ;D a cégünk kapott jegyeket így elmegyünk... amúgy nem költenénk ennyit egy bulira... inkább veszek fitvibe bérletet belőle :)

na én meg eztet küldöm nektek, főleg a tanárúrnak mély tisztelettel  ****:)))

http://www.youtube.com/watch?v=QRIAumPdPgQ

2009. Augusztus 28. - 14:41:37
Válasz #21703

Tündi-Bündi

Vendég
nem jártam már arra lassan egy hónapja... Lalika messze lakik és szinte már ott élek.... :) sajna ott nem tudom hol a pékség  ****:))) de psssszt nehogy eláruld neki, hogy vaniliás croassanokról álmodozom....  ;)

Kikérem magamnak!!!Soha nem drogoztam!!!!Sőt alkoholt sem iszom, és nem cigizem!!!Viszont világ életemben táncoltam, hip-hop, hastánc, társas, latin....legutóbb salsa... és a bulikban is bármire elpörgök egy ásványvizzel a kezemben.... ))=/

2009. Augusztus 28. - 14:42:45
Válasz #21704
Nem elérhető

lue

Kikérem magamnak!!!Soha nem drogoztam!!!!Sőt alkoholt sem iszom, és nem cigizem!!!Viszont világ életemben táncoltam, hip-hop, hastánc, társas, latin....legutóbb salsa... és a bulikban is bármire elpörgök egy ásványvizzel a kezemben.... ))=/
Én nem személyeskedtem,csak a  témához szóltam :)