2024. November 08. - 00:26:51
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4008014 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Augusztus 28. - 11:06:11
Válasz #21675
Nem elérhető

Kicsibors

Jó regelt! vettem 1  nyomtatót :D
HP DeskJet F4210

Łł=

2009. Augusztus 28. - 11:11:40
Válasz #21676
Nem elérhető

darknight

Hát ha már itt ez a "demegbasznám" téma:

Ma elkövettem egy rohadt nagy hibát bejött egy leányzó nagyon szép nem az a gebe formás seggig érő fekete haj kreol bőr (nem norvég)
Főztem neki szemeztünk mosolyogtunk meg minden ami ilyenkor kell.
Én meg fasz voltam nem kértem el a számát csak láttam kimenni az alytón és egy bályos vigyorral küldött egy puszit én meg olvadtam el!!!!!
Miután kiment jött oda egy munkatársam hogy kikérdezte a csaj mindenről.
Mondom neki most szólsz bazdmeg mondja hogy bocs én meg lebasztam neki egy pofont
akkor ez tünt a legkézenfekvőbbnek.

Azt tudod ugye, hogy a pofon saját magadnak járt volna, nem a kollégádnak... ***)))) ˝=/ !+"% 8)

>:D >:D >:D
"Faith Divides Us Death Unites Us"

"Vágyból építesz templomot
Vagy elhagyod, vagy lerombolod
Új bánat űz, új fájdalom kell
A múló öröm nem érdekel"

"Monsters are real, and ghosts are real, too. They live inside us. And sometimes they win."

"The Night Is Darkest Just Before The Dawn"

"A Bűn Zsoldja Halál" (Róma 6:23)

"Az Emberek Erejét Nem Számokban Mérik..."

2009. Augusztus 28. - 11:14:31
Válasz #21677
Nem elérhető

lue

2009. Augusztus 28. - 12:44:52
Válasz #21678

Tündi-Bündi

Vendég
Haliho!

Nemtom, hogy itt lehet e közérdekű infot megosztani, de ha nem baj kirakom, hátha vkinek az apukája, testvére, rokona épp ilyen munkát keres.

Új munkatársat keresünk az ESMA Zrt.-nél villanyszerelő pozícióra.

Feladata:

·         Reklámtáblák elhelyezése kandelábereken

Elvárások:

·         Középfokú képesítés

·         Villanyszerelői szakvizsga

·         B, C, E kategóriás vezetői engedély

·         3 év szakmai gyakorlat

Előnyt jelent:

·         Könnyűgépkezelői szakvizsga

·         FAM vizsga

2009. Augusztus 28. - 13:15:59
Válasz #21679
Nem elérhető

lue

2009. Augusztus 28. - 13:16:14
Válasz #21680
Nem elérhető

csaba.r

Hát ha már itt ez a "demegbasznám" téma:

Ma elkövettem egy rohadt nagy hibát bejött egy leányzó nagyon szép nem az a gebe formás seggig érő fekete haj kreol bőr (nem norvég)
Főztem neki szemeztünk mosolyogtunk meg minden ami ilyenkor kell.
Én meg fasz voltam nem kértem el a számát csak láttam kimenni az alytón és egy bályos vigyorral küldött egy puszit én meg olvadtam el!!!!!
Miután kiment jött oda egy munkatársam hogy kikérdezte a csaj mindenről.
Mondom neki most szólsz bazdmeg mondja hogy bocs én meg lebasztam neki egy pofont
akkor ez tünt a legkézenfekvőbbnek.

Azt tudod ugye, hogy a pofon saját magadnak járt volna, nem a kollégádnak... ***)))) ˝=/ !+"% 8)

>:D >:D >:D

Ha látnád azt a kolégát be sem mutatkozna és lebasznál neki te is eggyet hidd el ****:)))
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Augusztus 28. - 13:30:16
Válasz #21681

Tündi-Bündi

Vendég
Csak most vettem észre, hogy kaptam egy kis csillagot  :-):-):: ****:))) de jó de jó! Köszi szépen, nemtom mivel érdemeltem ki!? Ezt, hogy lehet gyűjtögetni??

2009. Augusztus 28. - 13:32:07
Válasz #21682
Nem elérhető

csaba.r

Én se tudom pedig leírták már egy párszór nekem is csak jöttek maguktól
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Augusztus 28. - 13:32:52
Válasz #21683
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Csak most vettem észre, hogy kaptam egy kis csillagot  :-):-):: ****:))) de jó de jó! Köszi szépen, nemtom mivel érdemeltem ki!? Ezt, hogy lehet gyűjtögetni??

A hozzászólások számától függ, hogy hány csillagod van. Legalább is nagyrészt, mert pl. Kicsiborsnak is több, mint 700 hsz-e van, mégis csak 1 csillaga és még mindig újonc csoport.

2009. Augusztus 28. - 13:34:36
Válasz #21684
Nem elérhető

csaba.r

Nekem még újjonc csoport se vót ****:)))

Arisztonümosz

2009. Augusztus 28. - 13:43:42
Válasz #21685

Tündi-Bündi

Vendég
lehet hogy ahogy csökken a teszsír index úgy nő a csillagok száma?????  ****:)))
én bizti vhogy igy osztogatnám jutalom csillag  ;D
báár lehet hogy itt a méret számít, mert ahogy elnézem a "nagyfiúknak" van sok csillaga...   ;D

2009. Augusztus 28. - 13:46:03
Válasz #21686
Nem elérhető

csaba.r

lehet hogy ahogy csökken a teszsír index úgy nő a csillagok száma?????  ****:)))
én bizti vhogy igy osztogatnám jutalom csillag  ;D
báár lehet hogy itt a méret számít, mert ahogy elnézem a "nagyfiúknak" van sok csillaga...   ;D

Ja de akkor te sem lehetsz kicsi ha már kettő van csak nem az ujpesti pékségből majszolsz valamit???????????????????? ****:)))

Arisztonümosz

2009. Augusztus 28. - 13:49:45
Válasz #21687

Tündi-Bündi

Vendég
uuuu de jól informált valaki... ))=/
nem jártam már arra lassan egy hónapja... Lalika messze lakik és szinte már ott élek.... :) sajna ott nem tudom hol a pékség  ****:))) de psssszt nehogy eláruld neki, hogy vaniliás croassanokról álmodozom....  ;)
amugy már egész jól birom sütik nélkül... csak ez az augusztus nagyon durva mindenkinek most volt a szülinapja.... na de majd holnap a Bonuszon leugrálom a felsleget... csak nehogy bukjam a csillagokat :D

2009. Augusztus 28. - 13:50:00
Válasz #21688

B1ll4

Vendég

A hozzászólások számától függ, hogy hány csillagod van. Legalább is nagyrészt, mert pl. Kicsiborsnak is több, mint 700 hsz-e van, mégis csak 1 csillaga és még mindig újonc csoport.
nekem is csak 1 van, és újonc is vagyok, gondoltam IQ szintre is, de sztem nem vagyok annyira retardált, h csak ezt érdemeljem  :'( :D :D

De a Kucuk azok ! :D

2009. Augusztus 28. - 13:52:57
Válasz #21689
Nem elérhető

fastor

"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó