2024. November 08. - 07:48:00
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4008264 alkalommal)

0 Felhasználó és 15 vendég van a témában

2009. Augusztus 26. - 17:01:50
Válasz #21630
Nem elérhető

zotja

****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
gyerekek ezek kurvajó szövegek, gyüjteni kéne mint fórum aranyköpései nem? ;D

jóötlet :) :P

2009. Augusztus 26. - 17:24:25
Válasz #21631
Nem elérhető

George

Fénydublőr? Akkor te játszod a napsugarat,vagy az ezer színben pompázó szivárványt. Valahol el kell kezdeni.  ****:)))))) :D
****:)))
rajtam állítják be a fényeket,hogy ne a színész fáradjon el ;)
Mivan? Egy égőt kell a szádba venni? Vagy te vezeted az áramot a konnektor meg a lámpák között? ****:)))

2009. Augusztus 26. - 17:27:26
Válasz #21632
Nem elérhető

H. Laci

Fénydublőr? Akkor te játszod a napsugarat,vagy az ezer színben pompázó szivárványt. Valahol el kell kezdeni.  ****:)))))) :D
****:)))
rajtam állítják be a fényeket,hogy ne a színész fáradjon el ;)
Mivan? Egy égőt kell a szádba venni? Vagy te vezeted az áramot a konnektor meg a lámpák között? ****:)))

Felvillanyozzák.  ****:))) ****:)))

2009. Augusztus 26. - 17:31:31
Válasz #21633
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Szerintem már továbbgondolták a válogatáson Fastor karrierjét. Befutott srác lett!  ****:))))))

http://port.hu/a_fenydublor,_avagy_a_szabadsagharc_martirja/pls/fi/films.film_page?i_film_id=55117&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_where=2&i_topic_id=2

Remélem végigbirom ülni mert elég hosszú!  ;D

2009. Augusztus 26. - 17:34:09
Válasz #21634
Nem elérhető

fastor

"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Augusztus 26. - 21:43:08
Válasz #21635
Nem elérhető

hummerdikk

Hajra Fasztiiiim! ;D ****:))))))

2009. Augusztus 27. - 00:39:04
Válasz #21636
Nem elérhető

csaba.r

Na Fastor most olvasom hogy mi van engem 2 hete egy reklámügynökségtől kerestek meg mert nincs még 1 olyan karakter mint én (nagydarab kopasz csúnyánéző kedves szófosó) és most szó szerint idéztem
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Augusztus 27. - 00:47:13
Válasz #21637
Nem elérhető

fastor

Na Fastor most olvasom hogy mi van engem 2 hete egy reklámügynökségtől kerestek meg mert nincs még 1 olyan karakter mint én (nagydarab kopasz csúnyánéző kedves szófosó) és most szó szerint idéztem
benne leszünk a tévében ****:))) ****:))) ****:)))
nah, jó én nem, csak a sötétség, amit hagyok magam után ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Augusztus 27. - 01:02:17
Válasz #21638
Nem elérhető

csaba.r

Voltam nálluk egyszer majd szólnak mondták mondjuk valami buzifilmben biztos nem szerepelnék
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Augusztus 27. - 01:04:23
Válasz #21639
Nem elérhető

fastor

Voltam nálluk egyszer majd szólnak mondták mondjuk valami buzifilmben biztos nem szerepelnék
ebben egyetértünk ;D

2009. Augusztus 27. - 01:27:20
Válasz #21640
Nem elérhető

fastor

jóéjt mindenkinek :)

2009. Augusztus 27. - 06:24:35
Válasz #21641
Nem elérhető

FirstLady

Tv2-nél voltam egy megagiga produkció ügyében, kivel futok össze, fastor-ral  ;D
fastor castingon volt, lehet, hogy fénydublőr lesz a magassága miatt  ;)

ez komoly?  :-):-)::

komoly bizony  ;) fastor biztos elmeséli milyen volt.

Es az jo?  :) (Nem ertek hozza  --) )
biztosjó lehet  ;D -------> ott vannak csajok  --)  ;D

Ha csajok vannak, mar nem lehet rossz  @-o
hú, remélem ez nem számít elkiabálásnak, valamilyen kelta statiszta válogatásra kerestek hosszú hajú srácokat, aztán a fotózás után az ottani kordinátor, vagy fönök, vagy mittomén hogyhívják ott, visszahívott,hogy milyen magas vagyok, és mondta,hogy hétföig kiderül, de lehet,hogy fénydublör lehetek összel egy filmben...Donald Sutherlandé --)
az jólenne ;D dupla pénz,meg ki más mondhatja el,hogy egy ilyen híres színész munkáját segítette? ;D
Na hajrá! :-):-)::
De donald nem is hosszúhajú... szerintem szivönszegál fénydublőre leszel ;D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Augusztus 27. - 08:44:37
Válasz #21642
Nem elérhető

lue

Jo reggelt--romaiba  mentem strandolni ;D
 ?:-)

2009. Augusztus 27. - 09:24:54
Válasz #21643
Nem elérhető

FirstLady

Jo reggelt--romaiba  mentem strandolni ;D
 ?:-)
az jó hely ;)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Augusztus 27. - 11:36:26
Válasz #21644
Nem elérhető

fastor

Tv2-nél voltam egy megagiga produkció ügyében, kivel futok össze, fastor-ral  ;D
fastor castingon volt, lehet, hogy fénydublőr lesz a magassága miatt  ;)

ez komoly?  :-):-)::

komoly bizony  ;) fastor biztos elmeséli milyen volt.

Es az jo?  :) (Nem ertek hozza  --) )
biztosjó lehet  ;D -------> ott vannak csajok  --)  ;D

Ha csajok vannak, mar nem lehet rossz  @-o
hú, remélem ez nem számít elkiabálásnak, valamilyen kelta statiszta válogatásra kerestek hosszú hajú srácokat, aztán a fotózás után az ottani kordinátor, vagy fönök, vagy mittomén hogyhívják ott, visszahívott,hogy milyen magas vagyok, és mondta,hogy hétföig kiderül, de lehet,hogy fénydublör lehetek összel egy filmben...Donald Sutherlandé --)
az jólenne ;D dupla pénz,meg ki más mondhatja el,hogy egy ilyen híres színész munkáját segítette? ;D
Na hajrá! :-):-)::
De donald nem is hosszúhajú... szerintem szivönszegál fénydublőre leszel ;D
ahhoz két fastor kéne egyszerre ))=/ ;D