0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Augusztus 25. - 21:44:08Öhm...miért lett lakatolva Kozi diétája?! Mert ha a diétának vége, akkor is max a forma bemutatása után kellett volna lezárni, nem?...Vagy csak én nem értem?... Kiirta hogy "TIME" ezzel azt akarja kifejezni, hogy lejart az elofizetese a bodybuilding.hu-n
Öhm...miért lett lakatolva Kozi diétája?! Mert ha a diétának vége, akkor is max a forma bemutatása után kellett volna lezárni, nem?...Vagy csak én nem értem?...
Idézetet írta: Jordan - 2009. Augusztus 25. - 21:47:02Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Augusztus 25. - 21:44:08Öhm...miért lett lakatolva Kozi diétája?! Mert ha a diétának vége, akkor is max a forma bemutatása után kellett volna lezárni, nem?...Vagy csak én nem értem?... Kiirta hogy "TIME" ezzel azt akarja kifejezni, hogy lejart az elofizetese a bodybuilding.hu-n Mevan?!?!
Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Augusztus 25. - 21:56:23Idézetet írta: Jordan - 2009. Augusztus 25. - 21:47:02Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Augusztus 25. - 21:44:08Öhm...miért lett lakatolva Kozi diétája?! Mert ha a diétának vége, akkor is max a forma bemutatása után kellett volna lezárni, nem?...Vagy csak én nem értem?... Kiirta hogy "TIME" ezzel azt akarja kifejezni, hogy lejart az elofizetese a bodybuilding.hu-n Mevan?!?! Igen, jobb ha te is tisztaban vagy ezzel. Minel tobb idot toltessz a forumon, annal tobb tartozas gyulik ossze a te szamladon. Mit gondolsz Efit miert sponzoral versenyzoket? Ok a penzbehajtoi!!!
Idézetet írta: Jordan - 2009. Augusztus 25. - 21:59:37Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Augusztus 25. - 21:56:23Idézetet írta: Jordan - 2009. Augusztus 25. - 21:47:02Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Augusztus 25. - 21:44:08Öhm...miért lett lakatolva Kozi diétája?! Mert ha a diétának vége, akkor is max a forma bemutatása után kellett volna lezárni, nem?...Vagy csak én nem értem?... Kiirta hogy "TIME" ezzel azt akarja kifejezni, hogy lejart az elofizetese a bodybuilding.hu-n Mevan?!?! Igen, jobb ha te is tisztaban vagy ezzel. Minel tobb idot toltessz a forumon, annal tobb tartozas gyulik ossze a te szamladon. Mit gondolsz Efit miert sponzoral versenyzoket? Ok a penzbehajtoi!!! Most szívatsz?!... Milyen számlámon?
De ha nem akarsz Efitnek fizetni, lehet nálam is "időt" venni
Idézetet írta: FirstLady - 2009. Augusztus 25. - 22:16:44De ha nem akarsz Efitnek fizetni, lehet nálam is "időt" venni Na Lady, hátha te komolyabb ember vagy, mint Jordan... ... Szóval mi van mostan a Kozi topicjával?!( Légyszi ne találj ki te is valami krimibe illő sztorit! )
Kuld el neki a nudista strandon keszult kepeidet, az biztos megtori majd a jeget!
Idézetet írta: Jordan - 2009. Augusztus 25. - 22:35:30Kuld el neki a nudista strandon keszult kepeidet, az biztos megtori majd a jeget! ööö...az enyémet?
Idézetet írta: FirstLady - 2009. Augusztus 25. - 22:38:59Idézetet írta: Jordan - 2009. Augusztus 25. - 22:35:30Kuld el neki a nudista strandon keszult kepeidet, az biztos megtori majd a jeget! ööö...az enyémet? Kozi meg halas lessz nekem ezert. Igen a tieidet, es a Kicsiborseit is!
Idézetet írta: Jordan - 2009. Augusztus 25. - 22:40:12Idézetet írta: FirstLady - 2009. Augusztus 25. - 22:38:59Idézetet írta: Jordan - 2009. Augusztus 25. - 22:35:30Kuld el neki a nudista strandon keszult kepeidet, az biztos megtori majd a jeget! ööö...az enyémet? Kozi meg halas lessz nekem ezert. Igen a tieidet, es a Kicsiborseit is! Halas? az nem kozi, hanem a fórum, tudod, mi vagyunk a halacskás fórum