2024. November 08. - 12:35:09
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4008396 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Augusztus 25. - 18:59:23
Válasz #21570
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Köszi közben megtanultam.  ****:)))))) ;D

2009. Augusztus 25. - 19:03:24
Válasz #21571
Nem elérhető

fastor

visszagyüttem, hiányoztam? ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Augusztus 25. - 19:19:02
Válasz #21572
Nem elérhető

zotja

visszagyüttem, hiányoztam? ;D
mé' elmentél? :D

2009. Augusztus 25. - 19:20:10
Válasz #21573
Nem elérhető

fastor

"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Augusztus 25. - 20:05:35
Válasz #21574

B1ll4

Vendég

2009. Augusztus 25. - 20:21:09
Válasz #21575
Nem elérhető

Boresz

Jó estét

holnaptól új munkahelyem van    @:-)
nem értek semmihez,csak azért vagyok itt mert jó a társaság

2009. Augusztus 25. - 20:23:00
Válasz #21576
Nem elérhető

hopika

Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2009. Augusztus 25. - 20:42:20
Válasz #21577
Nem elérhető

George

Akik nekem írtak tegnap meg ma koxolással kapcsolatban, azoknak csak annyit, hogy már véget ért a nyár, pulcsi alá meg nem kell izom ))=/

2009. Augusztus 25. - 20:57:00
Válasz #21578
Nem elérhető

csaba.r

Akik nekem írtak tegnap meg ma koxolással kapcsolatban, azoknak csak annyit, hogy már véget ért a nyár, pulcsi alá meg nem kell izom ))=/

Bocsánat de arra még válaszolnál lécci hogy akkor a winstroltól fogyok????????????? ****:)))
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Augusztus 25. - 20:58:48
Válasz #21579
Nem elérhető

fastor

bazeg, teis jókor szólsz !+"% ;D
én meg mindig télen vagyok nagy, és szép !+"% ***)))

2009. Augusztus 25. - 21:01:24
Válasz #21580
Nem elérhető

Boresz

a pufidzseki nem számít ide  :D
nem értek semmihez,csak azért vagyok itt mert jó a társaság

2009. Augusztus 25. - 21:06:18
Válasz #21581
Nem elérhető

fastor

a pufidzseki nem számít ide  :D
****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
mondom,énhogy midnig késön szóltok ***)))) ;D

2009. Augusztus 25. - 21:07:39
Válasz #21582
Nem elérhető

csaba.r

Én mindig nagy vagyok és pufidzseki sem kell mondjuk nem nagyon érzem a hideget tehát marad a pulóver
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Augusztus 25. - 21:44:08
Válasz #21583
Nem elérhető

Kicsibors

Öhm...miért lett lakatolva Kozi diétája?!  ????...
Mert ha a diétának vége, akkor is max a forma bemutatása után kellett volna lezárni, nem?...
Vagy csak én nem értem?...  :P

2009. Augusztus 25. - 21:47:02
Válasz #21584
Nem elérhető

Jordan

Öhm...miért lett lakatolva Kozi diétája?!  ????...
Mert ha a diétának vége, akkor is max a forma bemutatása után kellett volna lezárni, nem?...
Vagy csak én nem értem?...  :P

Kiirta hogy "TIME" ezzel azt akarja kifejezni, hogy lejart az elofizetese a bodybuilding.hu-n  ;)
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)