2024. November 08. - 11:38:41
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4008381 alkalommal)

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában

2009. Augusztus 25. - 16:25:44
Válasz #21540
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Balu te mióta vagy kiemelt betűs?  8-)

Már kb. 5 perce.  ;D

Stábtag vagyok. Panasszal fogok élni,és ha kell peres úton is követelni fogom az engem is megillető vastagbetűs megjelenítést. Tisztára úgyérzem magam mostmár mint a Nemecsek akinek csupa kisbetűvel írták le a nevét.

Tisztára fel vagyok háborodva! Ez látszik rajtam?  @-o :--: ***)))) ****) ;D

Szeretnéd a törlésedet kérni?  ;D

Ha te kitöröltetsz,akkor peres úton moderáltatom az egész fórumot! Mit a fórumot magát a világhálót is töröltetem! Velem nem lehet packázni!

2009. Augusztus 25. - 16:26:11
Válasz #21541
Nem elérhető

Kicsibors

Hm...vajon mé csatolta most is hozz a képeket?!...  ????...
No mindegy, egyszer akartam, ez valami akadás lesz, ennyire egoista azé nem vagyok...  ***)))  ;D

2009. Augusztus 25. - 16:27:02
Válasz #21542
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
God itt lenne,biztos kérdezné hogy "hideg volt,fáztál? "  ;D

2009. Augusztus 25. - 16:28:50
Válasz #21543
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor

Már kb. 5 perce.  ;D

Stábtag vagyok. Panasszal fogok élni,és ha kell peres úton is követelni fogom az engem is megillető vastagbetűs megjelenítést. Tisztára úgyérzem magam mostmár mint a Nemecsek akinek csupa kisbetűvel írták le a nevét.

Ha te kitöröltetsz,akkor peres úton moderáltatom az egész fórumot! Mit a fórumot magát a világhálót is töröltetem! Velem nem lehet packázni!

nem kell töröltetnem...már tudok törölni.  >:D  ;D

Te lennél az uccsó amúgy...hasznos tagja vagy a társadalomnak  ;D  nem is tudom mi lenne nélküled a versenytopikokkal...és igy a fórummal.

2009. Augusztus 25. - 16:29:21
Válasz #21544
Nem elérhető

Kicsibors

Nem, gyárilag ilyen... faszom vegyen fel még melltartót is a tengerpartra!  ****:)))
...Fene, ilyen apróságokra sosem figyelek, ilyen képeket nem kéne feltöltenem...  !+"%  ˝=/

2009. Augusztus 25. - 16:31:27
Válasz #21545
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

Már kb. 5 perce.  ;D

nem kell töröltetnem...már tudok törölni.  >:D  ;D

Te lennél az uccsó amúgy...hasznos tagja vagy a társadalomnak  ;D  nem is tudom mi lenne nélküled a versenytopikokkal...és igy a fórummal.

Milenne,milenne.....Bazz zárlatos lenne minden,és egy állókép fogadná az ide betérő fáradt vándort. Én vagy a mozgatórugó,az überállat brutálférfi hírfelelős. Maga a HÍRsovoniszta!  !+"%

2009. Augusztus 25. - 16:32:05
Válasz #21546
Nem elérhető

Zsuzsi

No mindegy, egyszer akartam, ez valami akadás lesz, ennyire egoista azé nem vagyok...  ***)))  ;D

K.rva jó képek!!!!
Nem írok többet,mert félre értik.  8-)

2009. Augusztus 25. - 16:32:30
Válasz #21547
Nem elérhető

Kicsibors

Nem, gyárilag ilyen... faszom vegyen fel még melltartót is a tengerpartra!  ****:)))
...Fene, ilyen apróságokra sosem figyelek, ilyen képeket nem kéne feltöltenem...  !+"%  ˝=/

Jézusom, ráklikkeltem...ez ekkorára nagyít?!.... Áááááááá....ha a szőkeség fájna... Most megyek és veszek új bőrt, ha már így leégtem...  --)

2009. Augusztus 25. - 16:32:36
Válasz #21548
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

Az enyém is mindig kemény. Gyárilag ilyen. Már énsem foglalkozom a melltartó dologgal. Ha olyan helyre megyek,egyszerűen leragasztom egy sebtapasszal.  ****)

2009. Augusztus 25. - 16:33:47
Válasz #21549
Nem elérhető

Kicsibors

K.rva jó képek!!!!

Köszönöm, azért látom van aki nem csak egy helyre összpontosított!  ;D  ;-oo-;

2009. Augusztus 25. - 16:34:38
Válasz #21550
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
...én is csak szakmailag pillantottam rá,de el is szégyeltem magam.

2009. Augusztus 25. - 16:36:01
Válasz #21551
Nem elérhető

Zsuzsi

K.rva jó képek!!!!

Köszönöm, azért látom van aki nem csak egy helyre összpontosított!  ;D  ;-oo-;

Minden jó a képen,szép vállak,hát,de én popsi mániás vagyok és az is kiváló,persze csak szakmailag írom.  ;D

2009. Augusztus 25. - 16:36:29
Válasz #21552
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Na tessék!  !+"% Łł=

2009. Augusztus 25. - 16:37:13
Válasz #21553
Nem elérhető

csaba.r

Jó képek a Bimbi meg kit zavar max kapod majd a priviket mindenkitől ennyi.
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Augusztus 25. - 16:40:27
Válasz #21554
Nem elérhető

Kicsibors

Jó képek a Bimbi meg kit zavar max kapod majd a priviket mindenkitől ennyi.

Attól nem tartok.  :)