2024. November 08. - 18:43:41
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4008509 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

2009. Augusztus 23. - 11:14:39
Válasz #21480
Nem elérhető

George

Azért volt pozitiv a műsor, mert a tvsek is járnak repülővel. ;D
Viccet félretéve, ilyen adások után kéne megitélni ezt a sportágat. Laci nagyon jó szószolónk. ****:))))))

S nem érdekes hogy az RTL klub mindig Berkes Lászlót találja meg? Annyi testépítő van, aki elért nem kis eredményt s a fokusznak még 20 év múlva is fingja nem lesz ki is Ő. 
Az is érdekes egy másik színű fórum vezető személyisége pont az ellenkezőjét látta a műsorban.
Továbbra is az a kérdés, miért pont sokadszorra is Berkes László van a fókuszban?
És kinek kellene ott lennie a másik fórumról? ****:))) Na ne vicceljünk, a Laci a versenyzés mellett elég komoly feladatokat lát el, és így nyeri sorba a VB címeket ezeken a versenyeken 8-) De akinek fingja nincsen a fegyveres szolgálatról, annak hiába magyaráz az ember ***))) Eleinte még jót lehetett nevetni rajtad a buzitopikban, de mostmár, hogy a csajokkal is bajod van, komoly kétségek merülnek fel...

2009. Augusztus 23. - 11:20:29
Válasz #21481
Nem elérhető

God Vazzeg

Viccet félretéve, ilyen adások után kéne megitélni ezt a sportágat. Laci nagyon jó szószolónk. ****:))))))

S nem érdekes hogy az RTL klub mindig Berkes Lászlót találja meg? Annyi testépítő van, aki elért nem kis eredményt s a fokusznak még 20 év múlva is fingja nem lesz ki is Ő. 
Az is érdekes egy másik színű fórum vezető személyisége pont az ellenkezőjét látta a műsorban.
Továbbra is az a kérdés, miért pont sokadszorra is Berkes László van a fókuszban?
És kinek kellene ott lennie a másik fórumról? ****:))) Na ne vicceljünk, a Laci a versenyzés mellett elég komoly feladatokat lát el, és így nyeri sorba a VB címeket ezeken a versenyeken 8-) De akinek fingja nincsen a fegyveres szolgálatról, annak hiába magyaráz az ember ***))) Eleinte még jót lehetett nevetni rajtad a buzitopikban, de mostmár, hogy a csajokkal is bajod van, komoly kétségek merülnek fel...

Egyértelműen provokálni jön csak ide, ignorálni kell és kész  :-}

2009. Augusztus 23. - 11:24:28
Válasz #21482
Nem elérhető

George

Egyértelműen provokálni jön csak ide, ignorálni kell és kész  :-}
Az ok, de legalább tartalmasan csinálná, nem ilyen gagyi dumákkal. Legalább szórakozni lehetne rajta, így csak fölöslegesen foglalja a helyet  8-}

2009. Augusztus 23. - 11:25:18
Válasz #21483
Nem elérhető

lue

Provokálás lesz,annak következménye is lesz d:)
Le a  kalappal  berkes  laci elött.
Yeti. Privát...

2009. Augusztus 23. - 12:47:42
Válasz #21484
Nem elérhető

nes

Te Vazzeg, lehet, h jól döntöttünk... ::) itt akkora eső volt, h minden szét van ázva, napsütés sehol... de leghalább megadja az alaphangulatot a karedzéshez, fasza lesz, nem olvadok szét  8) hiányzott már egy kis hűvös

jelentem, itt vadkerten a tón nem esett... na de nem is süt a nap ...  korábban kellett volna ezt összehozni :(

2009. Augusztus 23. - 12:54:07
Válasz #21485
Nem elérhető

H. Laci

Te Vazzeg, lehet, h jól döntöttünk... ::) itt akkora eső volt, h minden szét van ázva, napsütés sehol... de leghalább megadja az alaphangulatot a karedzéshez, fasza lesz, nem olvadok szét  8) hiányzott már egy kis hűvös

jelentem, itt vadkerten a tón nem esett... na de nem is süt a nap ...  korábban kellett volna ezt összehozni :(

Itt csak az éjjel esett, nem valami vadállati vihar volt, de esett azért.
Sütni nem süt a nap, de olyan langyos az idő.  :) Én most is alsógatyában mászkálok az udvaron.

2009. Augusztus 23. - 13:03:19
Válasz #21486
Nem elérhető

God Vazzeg

Itt esett, jelenleg nem esik.. De hűvös van. Lehetett volna 20-21-re rakni a talit, akkor biztos mindenki ráért volna  /:-)

2009. Augusztus 23. - 13:07:21
Válasz #21487
Nem elérhető

God Vazzeg

Sütni nem süt a nap, de olyan langyos az idő.  :) Én most is alsógatyában mászkálok az udvaron.
jólvan Laci, te animál vagy  :D ahogy kiléptem póló nélkül, egyből összerándult a gynom, mondom... mintha nem lenne meleg  :D

:D Összehozhatjuk majd kecskemétre is, valamelyik edzőterembe  ;) Utána meg elmegyünk a malomba kajálni  @:-) Vagy mathias pizzéria, esetleg csalánosi csárda..  8)

2009. Augusztus 23. - 13:19:51
Válasz #21488
Nem elérhető

nes

jólvan Laci, te animál vagy  :D ahogy kiléptem póló nélkül, egyből összerándult a gynom, mondom... mintha nem lenne meleg  :D

:D Összehozhatjuk majd kecskemétre is, valamelyik edzőterembe  ;) Utána meg elmegyünk a malomba kajálni  @:-) Vagy mathias pizzéria, esetleg csalánosi csárda..  8)
majd egyzetetünk, ez úgysem időjárás függő  ;-oo-; :)

október! :D

2009. Augusztus 23. - 13:22:52
Válasz #21489
Nem elérhető

H. Laci

Nekem jó.  Lábazni kéne egyet.  Azt úgyis imádom. :P
Sajtburger evő versenyt rendeznénk? xd

2009. Augusztus 23. - 13:32:48
Válasz #21490
Nem elérhető

Yeti

"Me' te is csak szeded azokat a aszteroidákat, vagy mit..." - az utca embere.
"BE A MONSTER!!!"
"Gut, Besser, Gyógyszer..."

2009. Augusztus 23. - 14:01:38
Válasz #21491

B1ll4

Vendég
a lehető legméllyebb tisztelettel szeretnék megkérni valamennyi fórumtagot, hogy írja meg egy priviben, vagy akár ide az email címét, mert szeretnék továbbküldeni valamit, ez nem körlevél, semmi ilyesmi, ha elolvasod, megtudod  :-){

Műtétre gyűjtesz Kucu ? :D

2009. Augusztus 23. - 14:09:55
Válasz #21492
Nem elérhető

God Vazzeg

a lehető legméllyebb tisztelettel szeretnék megkérni valamennyi fórumtagot, hogy írja meg egy priviben, vagy akár ide az email címét, mert szeretnék továbbküldeni valamit, ez nem körlevél, semmi ilyesmi, ha elolvasod, megtudod  :-){

Műtétre gyűjtesz Kucu ? :D
laptopra

Ugye tudod hogy ez kamu?  ::)

2009. Augusztus 23. - 14:27:19
Válasz #21493
Nem elérhető

H. Laci

Én is hallottam ezt a szart. De én sem hittem el.
Gád, te mit tudsz erről?  Te tudni szoktad az ilyet :)

2009. Augusztus 23. - 14:36:17
Válasz #21494
Nem elérhető

tockon2