0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Idézetet írta: Boresz - 2009. Június 25. - 20:44:55tele a púpom, hogy fél napot nem bír ki az időjárás eső nélkül ,pedig olyan szép napos volt Teljesen áprilisi az idő. Már uncsi.
tele a púpom, hogy fél napot nem bír ki az időjárás eső nélkül ,pedig olyan szép napos volt
Idézetet írta: Zsuzsi - 2009. Június 25. - 20:55:23Idézetet írta: Boresz - 2009. Június 25. - 20:44:55tele a púpom, hogy fél napot nem bír ki az időjárás eső nélkül ,pedig olyan szép napos volt Teljesen áprilisi az idő. Már uncsi.Én csípom.. Szép az ég.. Meg kell a földnek..
Idézetet írta: SheHulk - 2009. Június 25. - 20:56:35Idézetet írta: Zsuzsi - 2009. Június 25. - 20:55:23Idézetet írta: Boresz - 2009. Június 25. - 20:44:55tele a púpom, hogy fél napot nem bír ki az időjárás eső nélkül ,pedig olyan szép napos volt Teljesen áprilisi az idő. Már uncsi.Én csípom.. Szép az ég.. Meg kell a földnek..ahogyan a szép nyári meleg napod idő is,heti 1-2 zuhé még nem is zavarna,de hogy rendszeresen vastagon felhős az ég,az már sok
baszki mekkora fekete felhők, villámok, vihar félek XD
Edzés Johhnynál....Rencsyvel....elfáradtunk....jóvolt
Idézetet írta: fastor - 2009. Június 25. - 21:29:21Edzés Johhnynál....Rencsyvel....elfáradtunk....jóvolt ki volt a hús
A fórum engine-t nem köllene apgrédelni? Nincs közöm hozzá csak úgy érdekel. 1.1.9 a latest.
meghalt Michael Jackson RIP!
Idézetet írta: fastor - 2009. Június 26. - 00:26:10meghalt Michael Jackson RIP!Legenda most már ! A véletlenek műve , pont Michael Jackson számokat hallgattam , edzés után , szerettem a Will you be There című számát , a Szabadítsátok ki Willi végéből való ... sajnálom nagyon ! Nyugodj békében Jacko , bármit is művelt , ami az embereket irritálta , nem ok nélkül persze... de akkor is amit ő alkotott az legendás és az is marad nagyon hosszú ideig !