2024. Szeptember 28. - 21:21:46
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 3987817 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2009. Június 05. - 17:53:05
Válasz #16665

Torony

Vendég
Balu kapitány csináljon helyet a priviboxában! :-< :-Đ

2009. Június 05. - 17:56:41
Válasz #16666

Zsuzsi

Vendég
Vadas, tiramisu.. Kolbász.. Szalonna.. Mustáros mézes csülök.... Mindezt 0%zsírral cukor nélkül.. Ottan a mennyekországa..


Úúúú vadas...

2009. Június 05. - 17:59:57
Válasz #16667
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Balu kapitány csináljon helyet a priviboxában! :-< :-Đ

kész!  /:-)

2009. Június 05. - 18:04:58
Válasz #16668
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Vadas, tiramisu.. Kolbász.. Szalonna.. Mustáros mézes csülök.... Mindezt 0%zsírral cukor nélkül.. Ottan a mennyekországa..


Úúúú vadas...
Ööö, mi az a vadas?  ????...
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2009. Június 05. - 18:06:36
Válasz #16669
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Vadas, tiramisu.. Kolbász.. Szalonna.. Mustáros mézes csülök.... Mindezt 0%zsírral cukor nélkül.. Ottan a mennyekországa..


Úúúú vadas...
Ööö, mi az a vadas?  ????...

Vadas marhaszelet zsemlegombóccal

Hozzávalók 4 személyre:
 60 dkg vegyes leveszöldség (répa, zöldség, karalábé, zeller)
 1 nagy fej hagyma
 2 gerezd fokhagyma
 60 dkg stefánia (fartő, hátszín)
 4+2 evőkanál olaj
 1 babérlevél
 1 csipet szárított kakukkfű
 1 dl száraz, testes vörösbor
 2 evőkanál liszt
 1 evőkanál cukor
 3+1 dl tejföl
 1 evőkanál mustár
 1-2 kávéskanál citromlé

Előkészítés: A leveszöldséget, a hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, felaprózzuk. A húst leöblítjük, szárazra törüljük, felszeleteljük, a hártyával borított szegélyüket 3-4 helyen bevagdossuk, hogy megtartsák a formájukat.

Elkészítés: Felforrósítunk 4 evőkanál olajat, beletesszük a hússzeleteket, és mindkét oldalukon hirtelen megkapatjuk. Rádobjuk a zöldségeket és a hagymát, 3-4 percig erős tűzön pirítjuk, aztán hozzáadjuk a fokhagymát, a babérlevelet és a kakukkfüvet. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, aláöntjük a bort, hagyjuk elpárologni, majd fedő alatt, szelíd tűzön az egészet vajpuhára pároljuk (40-60 perc). Az elfőtt lét mindig egy kevés forró vízzel pótoljuk. A maradék 2 evőkanál olajon barnára pirítjuk a lisztet, hozzáadjuk a cukrot, még 1 percig pirítjuk, majd lehúzzuk a tűzről, felöntjük 2 dl hideg vízzel, és simára keverjük. Kiemeljük a húst a levéből, mélyebb tálra rendezzük, melegen tartjuk. A babérlevelet kidobjuk, a zöldségeket botmixerrel péppé zúzzuk. Hozzászűrjük rántást, 3 dl tejföllel és a mustárral ízesítjük, végül utánasózzuk, borsozzuk, citromlével savanyítjuk, és jól összeforraljuk (8-10 perc). Bevonjuk vele a hússzeleteket, és a maradék tejföllel, valamint petrezselyemlevélkékkel díszítve tálaljuk.

Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: kb. 1 1/2 óra múlva
1 adag: 491 kcal

 ;D

2009. Június 05. - 18:08:20
Válasz #16670
Nem elérhető

Boresz


Vadas, tiramisu.. Kolbász.. Szalonna.. Mustáros mézes csülök.... Mindezt 0%zsírral cukor nélkül.. Ottan a mennyekországa..


Úúúú vadas...
Ööö, mi az a vadas?  ????...
hol voltál gyermekkorodban? nálunk suliban havi szinten előfordult az általánosban, és itthon is  ;)
nem értek semmihez,csak azért vagyok itt mert jó a társaság

2009. Június 05. - 18:16:35
Válasz #16671
Nem elérhető

FirstLady


Vadas, tiramisu.. Kolbász.. Szalonna.. Mustáros mézes csülök.... Mindezt 0%zsírral cukor nélkül.. Ottan a mennyekországa..


Úúúú vadas...
Ööö, mi az a vadas?  ????...


Vadas marhaszelet zsemlegombóccal

Hozzávalók 4 személyre:
 60 dkg vegyes leveszöldség (répa, zöldség, karalábé, zeller)
 1 nagy fej hagyma
 2 gerezd fokhagyma
 60 dkg stefánia (fartő, hátszín)
 4+2 evőkanál olaj
 1 babérlevél
 1 csipet szárított kakukkfű
 1 dl száraz, testes vörösbor
 2 evőkanál liszt
 1 evőkanál cukor
 3+1 dl tejföl
 1 evőkanál mustár
 1-2 kávéskanál citromlé

Előkészítés: A leveszöldséget, a hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, felaprózzuk. A húst leöblítjük, szárazra törüljük, felszeleteljük, a hártyával borított szegélyüket 3-4 helyen bevagdossuk, hogy megtartsák a formájukat.

Elkészítés: Felforrósítunk 4 evőkanál olajat, beletesszük a hússzeleteket, és mindkét oldalukon hirtelen megkapatjuk. Rádobjuk a zöldségeket és a hagymát, 3-4 percig erős tűzön pirítjuk, aztán hozzáadjuk a fokhagymát, a babérlevelet és a kakukkfüvet. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, aláöntjük a bort, hagyjuk elpárologni, majd fedő alatt, szelíd tűzön az egészet vajpuhára pároljuk (40-60 perc). Az elfőtt lét mindig egy kevés forró vízzel pótoljuk. A maradék 2 evőkanál olajon barnára pirítjuk a lisztet, hozzáadjuk a cukrot, még 1 percig pirítjuk, majd lehúzzuk a tűzről, felöntjük 2 dl hideg vízzel, és simára keverjük. Kiemeljük a húst a levéből, mélyebb tálra rendezzük, melegen tartjuk. A babérlevelet kidobjuk, a zöldségeket botmixerrel péppé zúzzuk. Hozzászűrjük rántást, 3 dl tejföllel és a mustárral ízesítjük, végül utánasózzuk, borsozzuk, citromlével savanyítjuk, és jól összeforraljuk (8-10 perc). Bevonjuk vele a hússzeleteket, és a maradék tejföllel, valamint petrezselyemlevélkékkel díszítve tálaljuk.

Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: kb. 1 1/2 óra múlva
1 adag: 491 kcal

 ;D
általában így néz ki:

"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady


2009. Június 05. - 18:20:05
Válasz #16672
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Vadas, tiramisu.. Kolbász.. Szalonna.. Mustáros mézes csülök.... Mindezt 0%zsírral cukor nélkül.. Ottan a mennyekországa..


Úúúú vadas...
Ööö, mi az a vadas?  ????...
hol voltál gyermekkorodban? nálunk suliban havi szinten előfordult az általánosban, és itthon is  ;)
:)

Soha nem voltam menzás, csak hallomásból tudom, hogy vizesek a tálcák...  :D

Otthon is mindig külön ettem. Úgyhogy ez az első kép amit látok róla, de nem túl felemelő látvány, szóval szerencsére nem maradtam le semmiről.

 Łł=
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2009. Június 05. - 18:32:37
Válasz #16673
Nem elérhető

FirstLady


Vadas, tiramisu.. Kolbász.. Szalonna.. Mustáros mézes csülök.... Mindezt 0%zsírral cukor nélkül.. Ottan a mennyekországa..


Úúúú vadas...
Ööö, mi az a vadas?  ????...
hol voltál gyermekkorodban? nálunk suliban havi szinten előfordult az általánosban, és itthon is  ;)
:)

Soha nem voltam menzás, csak hallomásból tudom, hogy vizesek a tálcák...  :D

Otthon is mindig külön ettem. Úgyhogy ez az első kép amit látok róla, de nem túl felemelő látvány, szóval szerencsére nem maradtam le semmiről.

 Łł=
De finom egyébként :) egyszer kóstold meg off-ban, megéri ;)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady


2009. Június 05. - 18:32:59
Válasz #16674
Nem elérhető

Boresz


Otthon is mindig külön ettem.
szóval égetni való kölök voltál,hogy előbb letudtad a büntit és utána ehettél
 :D :D
nem értek semmihez,csak azért vagyok itt mert jó a társaság

2009. Június 05. - 18:40:37
Válasz #16675
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Otthon is mindig külön ettem.
szóval égetni való kölök voltál,hogy előbb letudtad a büntit és utána ehettél
 :D :D
;D

Jah, úgy értem mást ettem mint a szüleim.

 /7%
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2009. Június 05. - 18:43:28
Válasz #16676
Nem elérhető

George



Jah, úgy értem mást ettem mint a szüleim.

Szóval nem őket etted meg.  8-}

2009. Június 05. - 18:44:22
Válasz #16677
Nem elérhető

FirstLady


Egyébként én ezekből szoktam csinálni a mártást hozzá, és ezeket összefőzöm, majd összeturmixolom:
 60 dkg vegyes leveszöldség (sok sárgarépa, kevesebb fehérrépa, zöldség, karalábé, zeller)
 1 nagy fej hagyma
 2 gerezd fokhagyma
 1,5 evőkanál olaj
 1 csipet szárított kakukkfű
 0,5 evőkanál liszt
 0,5 evőkanál cukor (vagy édesítő)
 1 dl tejföl
 1 evőkanál mustár
 1-2 kávéskanál citromlé
 vegeta, só, bors

és én csirkemellet, vagy pulykamellet eszem hozzá, és van amikor a húst nem pirítom, hanem főzöm hozzá...

Durumtésztával tálalom ;)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady


2009. Június 05. - 18:48:05
Válasz #16678
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member

Jah, úgy értem mást ettem mint a szüleim.

Szóval nem őket etted meg.  8-}
;D

BTW...éjjel beszartam Jordan beszólásán a Live Chat-en... Kérdezi vki poénból: "Van meztelen páros bicepsz szemből fotód álló fasszal?"

Mondom persze, Linda csinált már olyat...

Erre Jordan: "Jaja azt láttam...


























Mutatta George..."

 !+"%




 ****:)))
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2009. Június 05. - 18:49:10
Válasz #16679
Nem elérhető

FirstLady


"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady