2024. November 08. - 00:33:38
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4008022 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

2009. November 13. - 20:57:05
Válasz #24960
Nem elérhető

Cressler

The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. November 13. - 21:06:40
Válasz #24961
Nem elérhető

hopika

Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2009. November 13. - 21:09:37
Válasz #24962
Nem elérhető

Cressler

!+"%
Mire gondolsz Cres?
 @-o
Eza különböző generációk züllése  téma erre a smileyra sarkalt.  ;D

The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

2009. November 13. - 21:10:22
Válasz #24963
Nem elérhető

hopika

Én már 2 generációt züllöttem végig-hivatásból-és lehet még egyet bevállalok... @-o

Ps:na megyek is vadászni... :-)(-:
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2009. November 13. - 21:14:14
Válasz #24964
Nem elérhető

fastor

Lacika: bejött :----
amúgy, az hagyján,hogy 15-16 éves, de amikor 13 évesek kínálnak meg piával, bebaszva, az már durva.... és ltátam már fiatalabbakat is :-\
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. November 13. - 21:19:31
Válasz #24965
Nem elérhető

Cressler

Én már 2 generációt züllöttem végig-hivatásból-és lehet még egyet bevállalok... @-o

Ps:na megyek is vadászni... :-)(-:
rutinos öreg róka  :)

2009. November 13. - 21:21:18
Válasz #24966
Nem elérhető

H. Laci

amúgy, az hagyján,hogy 15-16 éves, de amikor 13 évesek kínálnak meg piával, bebaszva, az már durva.... és ltátam már fiatalabbakat is :-\

Alap.  :-} Én ismerek olyan 13 évest aki kb minden héten bebaszik, úgy rángatják haza a kissrácot, de újra elengedik. Szét bassza magát, kb 8éves kora óta cigizik. stb De nem kell messzire menni, elég körbe nézni az osztályban, az egyik srác összeveszett a baránőjével, erre bevett egy kis nyugatót meg ivott rá fél liter pálinkát. Mondván hogy: jól esett.
én meg tiszta gáz vagyok hogy nem cigizek  :-}

2009. November 13. - 21:42:00
Válasz #24967
Nem elérhető

fastor

Alap.  :-} Én ismerek olyan 13 évest aki kb minden héten bebaszik, úgy rángatják haza a kissrácot, de újra elengedik. Szét bassza magát, kb 8éves kora óta cigizik. stb De nem kell messzire menni, elég körbe nézni az osztályban, az egyik srác összeveszett a baránőjével, erre bevett egy kis nyugatót meg ivott rá fél liter pálinkát. Mondván hogy: jól esett.
én meg tiszta gáz vagyok hogy nem cigizek  :-}
nyáron piálgattam pár ismerössel ( tisztán csak vizet ***))) ) egy kis szöszivel beszélgettem, bejött nagyon, úgylátszott viszont, iszogattunk, jobban bírta a "vizet" mint én...
hát gondoltam, megkérdezem már hányéves
"14 leszek két hét mulva"
 :laugh:
hellósziaelmentemmesszire !+"%
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. November 14. - 02:16:03
Válasz #24968
Nem elérhető

csaba.r

Máma 641 eladott kaja 2 641000 ft bevétel, ki akarja átvenni a helyem, adom szívesen. :-Đ
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. November 14. - 10:08:47
Válasz #24969
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Máma 641 eladott kaja 2 641000 ft bevétel, ki akarja átvenni a helyem, adom szívesen. :-Đ

És még csak 2:16perc telt el  a napból ekkor.  ;D

2009. November 14. - 11:02:13
Válasz #24970
Nem elérhető

Gabe

És még csak 2:16perc telt el  a napból ekkor.  ;D
Jobb, mint a McDonald's  ;D
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. November 14. - 11:07:41
Válasz #24971
Nem elérhető

meghalokhogyharámnézel

Én ugyanennyi bevételt szeretnék uyganennyi idő alatt 8-}
Ha Wichitában buksz, azért buksz, mert Wichitában vagy.

2009. November 14. - 11:52:54
Válasz #24972
Nem elérhető

zotja

ha nincs válság akkor mennyi a bevétel? 80millio?

2009. November 14. - 12:42:32
Válasz #24973
Nem elérhető

Gabe

Balu      12:41:41     Ismeretlen művelet  **:))))*
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. November 14. - 12:44:16
Válasz #24974
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Balu      12:41:41     Ismeretlen művelet  **:))))*