2024. November 07. - 10:58:19
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4007715 alkalommal)

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában

2009. November 10. - 23:23:01
Válasz #24780
Nem elérhető

Kicsibors

Érdekes, hogy mindig az uncs-izom fejlődik a leggyorsaban... Néha a nyaf-izom is bedurran...  :D

2009. November 10. - 23:30:44
Válasz #24781
Nem elérhető

fastor

nálad a nyafizom a legnagyobb ;D
megjöttem forgatásról, hát bazdmeg, már megint énkaptam a legszarabb ruhát :-/-
hörgős köhögésenvolt már úgy, szorította a nyakam :--:
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. November 10. - 23:34:57
Válasz #24782
Nem elérhető

Kicsibors

Nah, Fasti sztem te ne szójjá semmitse!  ;D

2009. November 11. - 00:14:11
Válasz #24783
Nem elérhető

fastor

méneméneméneméne? @-o ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. November 11. - 00:22:09
Válasz #24784
Nem elérhető

Kicsibors

méneméneméneméne? @-o ;D

Csak...  ;D

2009. November 11. - 09:36:58
Válasz #24785

Tündi-Bündi

Vendég
Hali!

Tegnap találkoztam Baluval az első ismerős a fórumról!Na most már menő vagyok?!  ))=/ ****:)))

2009. November 11. - 09:39:37
Válasz #24786
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Hali!

Tegnap találkoztam Baluval az első ismerős a fórumról!Na most már menő vagyok?!  ))=/ ****:)))

Inkább irjátok be hogy izlett a MuscleLogic WheyPro, persze ha már megkóstoltátok.  :D

2009. November 11. - 10:48:10
Válasz #24787

Tündi-Bündi

Vendég
Hali!

Inkább irjátok be hogy izlett a MuscleLogic WheyPro, persze ha már megkóstoltátok.  :D

Fúú ne is kérdezd  :----

Na jó csak vicceltem  ;D , kipróbáltuk tejjel is meg vízzel is...hát nekem tejjel jobban ízlik, de Lali azt mondta vízzel igyuk  :-\  máskor azért Balu ne égesd oda a muffinokat, amiket beledaráltál jó!Kicsit fura utóíze volt... ))=/
Amúgy alig lehet érezni bármit is ...nekem a vizes baromi vízízű volt...azért tejjel tartalmasabb...bár biztos hozzá lehet szokni...emlékeztetett a tápszerre, amit kb 5 éve tömtek belém, hogy hízzak :) (de nem híztam attól se) ;D bezzeg az angliai áfonyás muffinoktól... ****:)))

2009. November 11. - 10:54:53
Válasz #24788
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Hali!

Na jó csak vicceltem  ;D , kipróbáltuk tejjel is meg vízzel is...hát nekem tejjel jobban ízlik, de Lali azt mondta vízzel igyuk  :-\  máskor azért Balu ne égesd oda a muffinokat, amiket beledaráltál jó!Kicsit fura utóíze volt... ))=/
Amúgy alig lehet érezni bármit is ...nekem a vizes baromi vízízű volt...azért tejjel tartalmasabb...bár biztos hozzá lehet szokni...emlékeztetett a tápszerre, amit kb 5 éve tömtek belém, hogy hízzak :) (de nem híztam attól se) ;D bezzeg az angliai áfonyás muffinoktól... ****:)))

Na várjál...ez most az epres MuscleLogic fehérje, amit mintában kaptatok, vagy a Dymatize Elite12 Áfonyásmuffinos?  ;D
Mert a kérdésem a mintára irányult.  :D

2009. November 11. - 10:56:40
Válasz #24789
Nem elérhető

hopika

Na várjál...ez most az epres MuscleLogic fehérje, amit mintában kaptatok, vagy a Dymatize Elite12 Áfonyásmuffinos?  ;D

Én pont most ittam meg a zablisztes-áfonyásmuffinos Elite 12 turmixomat... @-o
Mivel mintát nem kaptam még... ***)))
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2009. November 11. - 11:02:51
Válasz #24790

Tündi-Bündi

Vendég
Hali!

Jaa hát az eperentyűset még nem ittuk meg :) azt vmi ünnepi alkalomra tartogatjuk, mondjuk Lalika 150 kilós fekve nyomására vagy ilyesmi  ****:)))

2009. November 11. - 11:06:04
Válasz #24791

Tündi-Bündi

Vendég
Amúgy Balu mondták már, hogy kicsit olyan Vin Dieseles vagy?  :D Remélem nem veszed sértésnek (kb az össszes barátnőmnek a kedvenc színésze  ****:)))))) )

2009. November 11. - 11:07:22
Válasz #24792
Nem elérhető

hopika

Amúgy Balu mondták már, hogy kicsit olyan Vin Dieseles vagy?  :D Remélem nem veszed sértésnek (kb az össszes barátnőmnek a kedvenc színésze  ****:)))))) )
Már sokan...

2009. November 11. - 11:20:50
Válasz #24793
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Már sokan...

Ja, páran már megjegyezték...legutóbb épp egy NonStop közértben.  :D

2009. November 11. - 11:28:17
Válasz #24794
Nem elérhető

hopika

Én Piedone-ra hajtottam egy darabig most,de befuccsolt a tervem...
 @-o @-o @-o