Jó reggelt mindenkinek! Én már bekezdtem a napot egy 4 tojásos, kb. 100g kockázott baconos reggelivel...
Hasonlot szoktam en is reggelizni...tojasfeherje (kicsit tobbet mint Te ), kukoricadara (Grits) es abbol lehet kapni bacon-oset is...
Hát én most csak úgy lazán kajálgatok... aztán majd ha neki állok tömegelni, úgyis számolósabbra meg összeszedettebbre veszem a figurát...
En sem tomegelek meg...kozel sincsenek meg meg ahhoz a megfelelo korulmenyek... Megprobalok minel tobb izmot (natur) megorizni es nem zsirral/vizzel helyettesiteni az izmokat. Heti 4 edzes altalaban.
Fel a fejjel Steve, lesz ez még így se!
Na és jól megy a dolog?!... Mármint a szinten tartás, meg hogy natúrban nyomod... Mit érzel?
A natural dolog, a minimal etkezes es a laza treningezes kb. 14 hete megy mar...es meglepo modon elegedett vagyok. Mert habar jelenleg a testepites az eletem legkevesbe fontos dolgai koze tartozik, jol megy az edzes es javul a forma. Mostanra a hormonhaztartas mar teljesen normalizalodott, most tenyleg annyit birok az edzesen amennyi BENNEM van, nincs "segitseg".
Tegnap a fekvenyomas vegen egy egesz szabalyosat nyomtam 405 lbs-be (kb. 184 kg). A legjobb eredmenyem "nemnaturba" 8x180 volt...de ilyen eros naturba meg soha nem voltam, foleg nem ilyen korulmenyek kozott. Labtolo: 1075 lbs (kb. 490 kg) 6-8 ismetles...
A sulyom a versenyen 90 korul volt, a legtobb felzabalva 106-107, most 101.
Elegedett vagyok.
Aztan remelem jovo ev elejen rakapcsolhatok...