Ezt a ki vállalja magát dolgot sosem értettem, vagy kimaradt nálam a regisztráció elolvasásánál, hogy kötelező találkozóra menni,
vagy versenyen odamenni valakihez, hogy hé' nem te vagy az izé a bádibilding fórumról?
Nekem sem szimpatikus mindenki, mint ahogy én sem vagyok az mindenkinek.
Kicsit kiforgattad a szavaimat,de nem fogunk ezen összeveszni...
Nem azt mondtam,hogy boruljunk egymás nyakába és egyből toljunk egy spanglit-csak arra utaltam,hogy egyszerűbb (és személyesebb) megbeszélni valakivel a dolgokat,mint egy "priviben".
Én nem takargatok semmit,nem is tudnék...Nem csak itt,hanem máshol is nagyon sokan ismernek és nem is élek "teljes" testépítő életmódot-mert nem tudom megtenni a jelen elfoglaltságaim mellet.
Egy apró hozzáfűzés még ehhez:én beszélek,aki utálja az embereket...
Nem forgattam ki a szavaidat, csak sokadszor olvasom ezt a "vállalja magát" szöveget, és próbáltam értelmezni!
Nálam ez részben azt jelenti, hogy magamról rakok ki képet, másrészt, ha valakivel akarok, azzal találkozok.
Ha valakinek problémája van velem, az szól és találkozok vele!
DE csak azért, hogy elmondhassam, hogy x,y,z-vel is találkoztam, nem érzem, hogy bárhova el kellene mennem!
Én sokkal jobban szeretek élőben beszélgetni mindenkivel, mert ott nincs félreértés, és legalább tudom ki van a név mögött. Párszor már meglepődtem
Kiemeltem neked
Már megint olyan kis ügyike vagy! De még így sincs közte összefüggés!
Ha valakivel nem is szándékozok megismerkedni, akkor leszarom, ki van a név mögött, meg az sem érdekel, hogy meglepődnék-e rajta, vagy sem!