2024. November 05. - 17:17:29
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4006206 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

2009. November 04. - 20:37:27
Válasz #24225
Nem elérhető

Jordan

Steve!

Itt mar csak egy megoldas maradt.........

Toroljetek mindenkit, es csak en maradok  ;D
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2009. November 04. - 20:40:54
Válasz #24226
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Derekat nem tudsz gyógyítani távból Pisti?
Nem baj ha faj, ez azt jelenti, hogy gerinces ember vagy. A meduzanak nem faj a dereka...

:-OO
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2009. November 04. - 20:42:50
Válasz #24227
Nem elérhető

God Vazzeg

Szerintem semmi extra nincs itt, szétesett a fórum csak ennyi...én konkrétan azért veszek komolyan szinte mindent, mert emberek vannak a szavak mögött. Én vállalom azt amit leírtam vagy mondtam, nem csak itt hanem élőben is. Az, hogy más ezt nem teszi/tenné meg, nem az én bajom, legfeljebb ad egy képet az illetőről.
Épp valaki írta a napokban(asszem hopika), hogy sokan nem vállalják magukat élőben, hiába vannak ott esetleg egy versenyen.
Ez a fórum egy közös érdeklődési körrel rendelkezőket hozott össze, egy téma miatt. Edzés. Ez legyen bodys, erőemelő, erősember, fitness, stb...de a lényeg a sport. Az, hogy lett egy csomó más téma is, nem baj! De az már igen, hogy ezekből, az edzéshez semmilyen módon nem kapcsolódó témákból lett a fórum fő irányvonala, az már baj! Épp Te panaszkodtál Steve a Mr. O. topikban, hogy csak a chat meg a szextémák mennek.
A bodybuilding chat csak nagyon döcögősen megy, mert nem igazán szólnak hozzá. Vélemények ütköznek minden témában, nekem akkor szakad a cérna, ha valaki azt hiszi, hogy csak egy igazság van és az az övé. Én kész vagyok elismerni bárki tudását, eredményét, stb, ha ugyanezt kapom vissza...vagy ha megvan a kellő alázat és tisztelet, ami nem csak a sportban, hanem a mindennapi életben is elengedhetetlen! Ha hülye voltam, elismerem. Ha nem, akkor kiállok az igazamért. Én ezért veszem/vettem komolyan ezt a fórumot. Ha csak el akarnám ütni az időt, akkor mást csinálnék, nem erőlködnék itt, hogy valamivel hozzájáruljak mások fejlődéséhez, vagy mások esetleg az enyémhez. Ez egy nagyon jó motivációs hely lehetne, de ezt a részét közel sem használjuk ki.

Ezzel teljesen egyetértek, de amit még hozzá lehet tenni, az az, hogy hiányzik az ALÁZAT az emberekből. Nem azt értem ez alatt, hogy szopkodni kell egymás faszát, hanem azt, hogy ha valaki elért valamit ebben a sportban, vagy egy másikban, akkor azt ezen a fórumon tartsuk már tiszteletben. Meg tudatosuljon már az emberekben, hogy akármennyire is szeretnék, nincs egyenjogúság. A fórumon vannak moderátorok, vannak testépítők, akik letettek már valamit az asztalra, és vagyunk mi, a fórumosok, de még itt sincs egyenlőség. És nem azért, mert akárki is nagyobb vagy kisebb, hanem a tudásuk és az érvelésük miatt. Szerintem aki tanulni akar, az hallgassa meg a másikat, és ne kifogásokat keressen, ahogy arra sokszor példa van, hanem okuljon. És már megint az alázatnál tartunk..

Ez a fórum alapból egy testépítő fórum, én pl azért jöttem ide hogy tanuljak. Iszonyat sokat tanultam itt a nagyobbaktól, olyan vagyok mint a szivacs, mindent elolvasok, és amit úgy gondolok, azt a magamévá teszem. Autodidakta tanulási módszernek hívják ezt. Ajánlom a kezdők figyelmébe. Nem fikázni kell egymást, hanem figyelni és elgondolkodni, hogy miért csinálhatja azt, amit csinál! Ha nem érted, megkérdezed.. Nem szégyen a jobbtól tanulni, de hülyén meghalni az szégyen!

Uff, én beszéltem, kicsit hosszú, és kicsit összevissza, remélem mindenki érti mit akartam ebből kihozni, ha valaki sértődni akar, ne tegye, magánvélemény volt  /:-)  :D

2009. November 04. - 20:46:35
Válasz #24228
Nem elérhető

Kicsibors

Én csak azt tudom, hogy má lassan gurulok... 51 körüliről már vissza ettem-ittam magam 58,5-re...  ***)))
A többit rátok hagyom!  :D

2009. November 04. - 20:59:31
Válasz #24229
Nem elérhető

George

Szerintem semmi extra nincs itt, szétesett a fórum csak ennyi...én konkrétan azért veszek komolyan szinte mindent, mert emberek vannak a szavak mögött. Én vállalom azt amit leírtam vagy mondtam, nem csak itt hanem élőben is. Az, hogy más ezt nem teszi/tenné meg, nem az én bajom, legfeljebb ad egy képet az illetőről.
Épp valaki írta a napokban(asszem hopika), hogy sokan nem vállalják magukat élőben, hiába vannak ott esetleg egy versenyen.
Ez a fórum egy közös érdeklődési körrel rendelkezőket hozott össze, egy téma miatt. Edzés. Ez legyen bodys, erőemelő, erősember, fitness, stb...de a lényeg a sport. Az, hogy lett egy csomó más téma is, nem baj! De az már igen, hogy ezekből, az edzéshez semmilyen módon nem kapcsolódó témákból lett a fórum fő irányvonala, az már baj! Épp Te panaszkodtál Steve a Mr. O. topikban, hogy csak a chat meg a szextémák mennek.
A bodybuilding chat csak nagyon döcögősen megy, mert nem igazán szólnak hozzá. Vélemények ütköznek minden témában, nekem akkor szakad a cérna, ha valaki azt hiszi, hogy csak egy igazság van és az az övé. Én kész vagyok elismerni bárki tudását, eredményét, stb, ha ugyanezt kapom vissza...vagy ha megvan a kellő alázat és tisztelet, ami nem csak a sportban, hanem a mindennapi életben is elengedhetetlen! Ha hülye voltam, elismerem. Ha nem, akkor kiállok az igazamért. Én ezért veszem/vettem komolyan ezt a fórumot. Ha csak el akarnám ütni az időt, akkor mást csinálnék, nem erőlködnék itt, hogy valamivel hozzájáruljak mások fejlődéséhez, vagy mások esetleg az enyémhez. Ez egy nagyon jó motivációs hely lehetne, de ezt a részét közel sem használjuk ki.

Ezzel teljesen egyetértek, de amit még hozzá lehet tenni, az az, hogy hiányzik az ALÁZAT az emberekből. Nem azt értem ez alatt, hogy szopkodni kell egymás faszát, hanem azt, hogy ha valaki elért valamit ebben a sportban, vagy egy másikban, akkor azt ezen a fórumon tartsuk már tiszteletben. Meg tudatosuljon már az emberekben, hogy akármennyire is szeretnék, nincs egyenjogúság. A fórumon vannak moderátorok, vannak testépítők, akik letettek már valamit az asztalra, és vagyunk mi, a fórumosok, de még itt sincs egyenlőség. És nem azért, mert akárki is nagyobb vagy kisebb, hanem a tudásuk és az érvelésük miatt. Szerintem aki tanulni akar, az hallgassa meg a másikat, és ne kifogásokat keressen, ahogy arra sokszor példa van, hanem okuljon. És már megint az alázatnál tartunk..

Ez a fórum alapból egy testépítő fórum, én pl azért jöttem ide hogy tanuljak. Iszonyat sokat tanultam itt a nagyobbaktól, olyan vagyok mint a szivacs, mindent elolvasok, és amit úgy gondolok, azt a magamévá teszem. Autodidakta tanulási módszernek hívják ezt. Ajánlom a kezdők figyelmébe. Nem fikázni kell egymást, hanem figyelni és elgondolkodni, hogy miért csinálhatja azt, amit csinál! Ha nem érted, megkérdezed.. Nem szégyen a jobbtól tanulni, de hülyén meghalni az szégyen!

Uff, én beszéltem, kicsit hosszú, és kicsit összevissza, remélem mindenki érti mit akartam ebből kihozni, ha valaki sértődni akar, ne tegye, magánvélemény volt  /:-)  :D
Lebuktál, el sem olvastad végig ***)))) :D

2009. November 04. - 20:59:36
Válasz #24230
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Steve!

Éjjelente rémálmaim vannak és oroszul beszélek! Mi lehet?  :D

Mar megint Prod... ˝=/

Ugyanmar! Reg volt, igaz se volt! Mostmar felejtsd vegre el es koncentralj a jovore! Szard le a KGB-t!

;D
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2009. November 04. - 21:06:18
Válasz #24231
Nem elérhető

God Vazzeg

Lebuktál, el sem olvastad végig ***)))) :D

Bahh, üss! 

Vazzeg -> ***))))  <- Ogre :D

2009. November 04. - 21:23:44
Válasz #24232
Nem elérhető

Cressler

csak követem a trendet, ahogy láttam abban a rovatban mindenkinek valami beceneve van. én nem fórumozok itt annyit, hogy valaki rámragasszon valamit, szal írtam magamnak. bár addig még van 3 év, de megelőlegeztem magamnak a címet :D

Az enyémet sem itt ragasztották rám, ezt még anno egy aerobic-os csoporttársam mondta nekem egyetemen, mert jól izmosodtam...  :D ...Amolyan félirigykedős-poénkodós beszólása volt.  :laugh:

Tényleg durva ez az "apa kicsi lánya" dolog  ****:)))

Jah, sztem kurvajó! :D
Imádom az ilyen rajzokat, szövegeket! :)
Tök raj!  ****:))) !+"% ;D

Hehe mit találtam :) ismerős a pólója... ))=/ megvan a karácsonyi ajándékod Borsi
meg az enyém is :) a póló Kicsiborsé lehet  ****:)))
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. November 04. - 21:24:36
Válasz #24233
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Én találkoztam már Baluval, meg Proddal! Most akkor vállalom magamat, vagy nem?
Vagy kivel kell találkozni, hogy mérvadó legyen! Vagy, ha egyvalakivel nem találkozol, akkor szerinte nem vállalod magadat?
Ezt a ki vállalja magát dolgot sosem értettem, vagy kimaradt nálam a regisztráció elolvasásánál, hogy kötelező találkozóra menni,
vagy versenyen odamenni valakihez, hogy hé' nem te vagy az izé a bádibilding fórumról?
Nekem sem szimpatikus mindenki, mint ahogy én sem vagyok az mindenkinek.
Azért, hogy azt mondhassam, hogy beszéltem gipsz jakabbal a fórumról, azért nem akarok vele találkozni!
Van pár ember, akikkel beszélek privátban, van akivel találkoztam már, van akivel még nem, de biztosan megesik majd.
A fórum témájában viszont teljesen egyetértek Georg-al, a nem badis témák pörögnek.
Talán ha nem a fikázás lenne a fő téma, akkor nyugodtabb lenne itt a légkör.
Viszont a Bodybuilding Chat egy jó ötlet volt, lehet, hogy néha döcögős, de máskor pörög, majd beindul az is!

....Gipsz Jakabbal még nem találkoztam.... Összeismertetsz vele Gabe, ha már a spanod????   ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

2009. November 04. - 21:45:46
Válasz #24234
Nem elérhető

Cressler

A legtöbb felhasználónak a versenyzők mellett, (sőt már sokszor inkább) Te jelentesz motivációt. És ide raknám Jordan-t is. Aki olyan, az kihasználja ezt, hidd el...a többi meg nem számit úgy sem.  ;)
Én tök örülök, hogy mostanában Cressler meg Darknight tök jó topikokat nyit...hála érte  :-){ és hogy az idióta Gabe újra irogat.  ;D
Te is tudod, hogy én is úgy vagyok ezzel, hogy menjen a body...és az mellett menjen a többi téma, de ne az legyen, hogy megy a sok baromság...és van egy kis body, mert ez a bodybuilding.hu, az ország leglátogatottabb TESTÉPITŐ fóruma. Ezt már többször hangsúlyoztam amikor Lue kérdezgetett, meg a Chat-be is többször beirtam, ahol szinte mindenki helyeselt...de csak pár ember van, aki úgy is áll hozzá. És igen...ki kéne használni, hogy a miénk a leglátogatottabb bodybuilding fórum Magyarországon.
Sajnos az internetes fórumoknak szerintem ez velejárója, hogy vannak akik nem vállalják fel magukat, tök mást irkálnak mint a valóság, mert fel akarnak vágni, vagy mert erre izgulnak...mittudomén...de ezzel sajnos nem lehet mit csinálni. Az internet ilyen.

;-oo-;
köszi... jók az ilyen visszajelzések néha
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. November 04. - 22:37:57
Válasz #24235
Nem elérhető

Gabe

Én találkoztam már Baluval, meg Proddal! Most akkor vállalom magamat, vagy nem?
Vagy kivel kell találkozni, hogy mérvadó legyen! Vagy, ha egyvalakivel nem találkozol, akkor szerinte nem vállalod magadat?
Ezt a ki vállalja magát dolgot sosem értettem, vagy kimaradt nálam a regisztráció elolvasásánál, hogy kötelező találkozóra menni,
vagy versenyen odamenni valakihez, hogy hé' nem te vagy az izé a bádibilding fórumról?
Azért, hogy azt mondhassam, hogy beszéltem gipsz jakabbal a fórumról, azért nem akarok vele találkozni!
Van pár ember, akikkel beszélek privátban, van akivel találkoztam már, van akivel még nem, de biztosan megesik majd.
A fórum témájában viszont teljesen egyetértek Georg-al, a nem badis témák pörögnek.
Talán ha nem a fikázás lenne a fő téma, akkor nyugodtabb lenne itt a légkör.
Viszont a Bodybuilding Chat egy jó ötlet volt, lehet, hogy néha döcögős, de máskor pörög, majd beindul az is!

....Gipsz Jakabbal még nem találkoztam.... Összeismertetsz vele Gabe, ha már a spanod????   ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Hogy is volt? Értő olvasás?  ;D
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. November 04. - 23:01:19
Válasz #24236
Nem elérhető

hopika

Derekat nem tudsz gyógyítani távból Pisti?
Nem baj ha faj, ez azt jelenti, hogy gerinces ember vagy. A meduzanak nem faj a dereka...

:-OO

Ez jólesett.Már jobban is érzem magam.
Le is fekszem hamarosan.
Kell a regenerálódás,hogy jobban hassanak a hormonok...
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2009. November 04. - 23:06:41
Válasz #24237
Nem elérhető

hopika

Kicsit kiforgattad a szavaimat,de nem fogunk ezen összeveszni...  @-o
Nem azt mondtam,hogy boruljunk egymás nyakába és egyből toljunk egy spanglit-csak arra utaltam,hogy egyszerűbb (és személyesebb) megbeszélni valakivel a dolgokat,mint egy "priviben".
Én nem takargatok semmit,nem is tudnék...Nem csak itt,hanem máshol is nagyon sokan ismernek és nem is élek "teljes" testépítő életmódot-mert nem tudom megtenni a jelen elfoglaltságaim mellet.
Egy apró hozzáfűzés még ehhez:én beszélek,aki utálja az embereket... @-o
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2009. November 04. - 23:10:59
Válasz #24238
Nem elérhető

Gabe

Kicsit kiforgattad a szavaimat,de nem fogunk ezen összeveszni...  @-o
Nem azt mondtam,hogy boruljunk egymás nyakába és egyből toljunk egy spanglit-csak arra utaltam,hogy egyszerűbb (és személyesebb) megbeszélni valakivel a dolgokat,mint egy "priviben".
Én nem takargatok semmit,nem is tudnék...Nem csak itt,hanem máshol is nagyon sokan ismernek és nem is élek "teljes" testépítő életmódot-mert nem tudom megtenni a jelen elfoglaltságaim mellet.
Egy apró hozzáfűzés még ehhez:én beszélek,aki utálja az embereket... @-o
Nem forgattam ki a szavaidat, csak sokadszor olvasom ezt a "vállalja magát" szöveget, és próbáltam értelmezni!
Nálam ez részben azt jelenti, hogy magamról rakok ki képet, másrészt, ha valakivel akarok, azzal találkozok.
Ha valakinek problémája van velem, az szól és találkozok vele!
DE csak azért, hogy elmondhassam, hogy x,y,z-vel is találkoztam, nem érzem, hogy bárhova el kellene mennem!
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. November 04. - 23:12:29
Válasz #24239
Nem elérhető

AtomAnti

Erről az IFBB VB-ről sehol semmit nem találok.

Csak a döntősöket rangsorolják?
The pain you feel today will be the strenght you feel tomorrow.
Hard work beats talent when talent doesn't work hard.
"A világon semmiféle tehetség el nem vesz. Nem olyan bolond a természet, hogy hiába teremtsen erőket. Amit teremt, azért teremti, hogy hasznát vegye."
"A tehetség utat tör magának."