Szerintem semmi extra nincs itt, szétesett a fórum csak ennyi...én konkrétan azért veszek komolyan szinte mindent, mert emberek vannak a szavak mögött. Én vállalom azt amit leírtam vagy mondtam, nem csak itt hanem élőben is. Az, hogy más ezt nem teszi/tenné meg, nem az én bajom, legfeljebb ad egy képet az illetőről.
Épp valaki írta a napokban(asszem hopika), hogy sokan nem vállalják magukat élőben, hiába vannak ott esetleg egy versenyen.
Ez a fórum egy közös érdeklődési körrel rendelkezőket hozott össze, egy téma miatt. Edzés. Ez legyen bodys, erőemelő, erősember, fitness, stb...de a lényeg a sport. Az, hogy lett egy csomó más téma is, nem baj! De az már igen, hogy ezekből, az edzéshez semmilyen módon nem kapcsolódó témákból lett a fórum fő irányvonala, az már baj! Épp Te panaszkodtál Steve a Mr. O. topikban, hogy csak a chat meg a szextémák mennek.
A bodybuilding chat csak nagyon döcögősen megy, mert nem igazán szólnak hozzá. Vélemények ütköznek minden témában, nekem akkor szakad a cérna, ha valaki azt hiszi, hogy csak egy igazság van és az az övé. Én kész vagyok elismerni bárki tudását, eredményét, stb, ha ugyanezt kapom vissza...vagy ha megvan a kellő alázat és tisztelet, ami nem csak a sportban, hanem a mindennapi életben is elengedhetetlen! Ha hülye voltam, elismerem. Ha nem, akkor kiállok az igazamért. Én ezért veszem/vettem komolyan ezt a fórumot. Ha csak el akarnám ütni az időt, akkor mást csinálnék, nem erőlködnék itt, hogy valamivel hozzájáruljak mások fejlődéséhez, vagy mások esetleg az enyémhez. Ez egy nagyon jó motivációs hely lehetne, de ezt a részét közel sem használjuk ki.
Ezzel teljesen egyetértek, de amit még hozzá lehet tenni, az az, hogy hiányzik az ALÁZAT az emberekből. Nem azt értem ez alatt, hogy szopkodni kell egymás faszát, hanem azt, hogy ha valaki elért valamit ebben a sportban, vagy egy másikban, akkor azt ezen a fórumon tartsuk már tiszteletben. Meg tudatosuljon már az emberekben, hogy akármennyire is szeretnék, nincs egyenjogúság. A fórumon vannak moderátorok, vannak testépítők, akik letettek már valamit az asztalra, és vagyunk mi, a fórumosok, de még itt sincs egyenlőség. És nem azért, mert akárki is nagyobb vagy kisebb, hanem a tudásuk és az érvelésük miatt. Szerintem aki tanulni akar, az hallgassa meg a másikat, és ne kifogásokat keressen, ahogy arra sokszor példa van, hanem okuljon. És már megint az alázatnál tartunk..
Ez a fórum alapból egy testépítő fórum, én pl azért jöttem ide hogy tanuljak. Iszonyat sokat tanultam itt a nagyobbaktól, olyan vagyok mint a szivacs, mindent elolvasok, és amit úgy gondolok, azt a magamévá teszem. Autodidakta tanulási módszernek hívják ezt. Ajánlom a kezdők figyelmébe. Nem fikázni kell egymást, hanem figyelni és elgondolkodni, hogy miért csinálhatja azt, amit csinál! Ha nem érted, megkérdezed.. Nem szégyen a jobbtól tanulni, de hülyén meghalni az szégyen!
Uff, én beszéltem, kicsit hosszú, és kicsit összevissza, remélem mindenki érti mit akartam ebből kihozni, ha valaki sértődni akar, ne tegye, magánvélemény volt