2024. November 05. - 15:40:42
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4006156 alkalommal)

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában

2009. November 04. - 15:27:24
Válasz #24195
Nem elérhető

Gabe

Keménykedni jó!  ;D
Akkor még alapok mennek! De anno megjegyezte a professzor az egyetemen: "Deriválni még egy lovat is megtanítok"  :D
Komoly volt a prof.
ÉS meglesz?
Attila, te buta gyúrós vagy kérlek, nem értesz a felsőbb analízishez!  ;D
Gabe nem hiszed el,de ma közölte velem a prof hogy deriválni egy lovat is megtanít  @-o ezek a matektanárok összebeszéltek  >:D
Ugye, mondtam én, biztos továbbképzésen egyeztetnek róla ;D
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. November 04. - 17:01:18
Válasz #24196
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
THX mindenkinek, de szerintem ezzel a dologgal nem fogok élni, mert nem igazán látok benne kihívást. Avagy nem látok benne célt, úgy hogy se lakásom se autóm. Első sorban össze kellene egy kicsit szednem magamat pénzileg és utána már jöhetne az olyan munka, mint a rendőrösködés, mert amúgy meg biztos meló lenne. d:) d:) d:)

és ez miér tnem jó lehetőség arra, hogy összeszdd magad pénzileg?

Sztem Bandus, ezt a kérdést nem gondoltad végig. Ha ismernél akkor nem tennéd fel ezt a kérdést. Én nem tudnék korrupt rendőrként élni, mert szeretem a fejem úgy letenni este a párnára, hogy a lelkem rendben legyen. Én azt hiszem mindenkivel próbáltam és próbálok becsületes lenni, avagy azt megtenni ami tőlem tellik. Úgy hogy közben nem sok mindenkitől kapok vissza dolgokat, ami konkrétan azt jelenti, hogy egy kezem meg tudnám számolni a hozzám közel állókat. Ez lehet az én hibám, és másoké is. Nem az én feladatom ezt eldönteni, hogy ki ls mennyire hibás. De egy dolgot azt hiszem biztosan elmondhatok, hogy mindig kiterített lapokkal játszom, és nem vagyok képes mindenre  a pénz miatt, így korrupt lenni sem, mert tudom mennyire rossz az ha, a semmiért büntetnek és az amúgy sem magas fizetést amit kapunk avagy keresünk, azt a közre fizetjük.

2009. November 04. - 17:42:30
Válasz #24197
Nem elérhető

hopika

Hopika!

Ma mindenhol a te fejeddel találkoztma az egyetemen, annyi plakát van az esti rendezvényről :D

kár, hogy másnap zh, amúgy kimennék szívesen, és talán még 1-2 sör is beleférne.
Nagyon helyes!
A "sztárok" már csak ilyenek...mindenfelé a rusnya pofájukkal vannak tele a falak...
 ***)))
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2009. November 04. - 18:03:51
Válasz #24198
Nem elérhető

bandus

THX mindenkinek, de szerintem ezzel a dologgal nem fogok élni, mert nem igazán látok benne kihívást. Avagy nem látok benne célt, úgy hogy se lakásom se autóm. Első sorban össze kellene egy kicsit szednem magamat pénzileg és utána már jöhetne az olyan munka, mint a rendőrösködés, mert amúgy meg biztos meló lenne. d:) d:) d:)

és ez miér tnem jó lehetőség arra, hogy összeszdd magad pénzileg?

Sztem Bandus, ezt a kérdést nem gondoltad végig. Ha ismernél akkor nem tennéd fel ezt a kérdést. Én nem tudnék korrupt rendőrként élni, mert szeretem a fejem úgy letenni este a párnára, hogy a lelkem rendben legyen. Én azt hiszem mindenkivel próbáltam és próbálok becsületes lenni, avagy azt megtenni ami tőlem tellik. Úgy hogy közben nem sok mindenkitől kapok vissza dolgokat, ami konkrétan azt jelenti, hogy egy kezem meg tudnám számolni a hozzám közel állókat. Ez lehet az én hibám, és másoké is. Nem az én feladatom ezt eldönteni, hogy ki ls mennyire hibás. De egy dolgot azt hiszem biztosan elmondhatok, hogy mindig kiterített lapokkal játszom, és nem vagyok képes mindenre  a pénz miatt, így korrupt lenni sem, mert tudom mennyire rossz az ha, a semmiért büntetnek és az amúgy sem magas fizetést amit kapunk avagy keresünk, azt a közre fizetjük.

ehet az én szövegértésemmel van a baj, de ha jól olvastam akkor rendőri állást ajánlottak fel neked, nem pedig korrupt rendőri állást. szóval innen csak Rajtad áll, hogy korrupt leszel-e vagy sem. bár lehet én vagyok túl naív. ***)))
"200 Danabolnak magában nem állnék neki,de tény,hogy a methandrostenolonnak az izomépítő hatását érdemes kihasználni legalább 1x-az életben..." by player

2009. November 04. - 18:09:42
Válasz #24199
Nem elérhető

fastor

SZerintem, az az alapvetö félreértési forrás,hogy Bandus nincs tisztában vele,hogy mennyit kerestél Dániel, szerintem enm korrupt rendörré akart tenni ;)
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. November 04. - 18:33:47
Válasz #24200
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Fura szamomra, hogy egyre tobb osszetuzest, mellebeszelest latok itt a forumon. Es mivel nem tul aktivan forumozok altalaban nem ertem, hogy mi ezeknek a forrasa.

Szerintetek mi?

Amiket mostanaban lattam: Firstlady elbucsuzik, Lue egy nemkivanatos szemely, balhek Belaval stb.

Ez egy internetes forum. Elbucsuzni, osszeveszni, kiabrandulni vkibol, nyilvanosan szidni vkit es veszekedni... En ezeket nem ertem. Meg egyszer leirom: ez egy internetes forum. Pl. hogy lehet vkivel osszeveszni az interneten? Mert ha jol latom csak velemeny ellentetek vannak...nem egymas anyjat szidjak. Mas az oltogatni es vitazni...es mas osszeveszni.

Minden esetre majd irkalhatnank errol.

Szivesen meggyogyitok minden beteget...  ;D

:-}
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2009. November 04. - 18:40:28
Válasz #24201
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Ugyan ezt irtam én is valamelyik nap az egyik privimben valakinek, hogy ez egy fórum...az interneten vagyunk...itt mindenki azt ir, amit akar. Nem szabad túl komolyan venni semmit itt a neten. Aztán max. aki olyan, az úgy is kiesik.  :D

MOD: az utolsó mondatban nem Dórira gondoltam.

2009. November 04. - 18:43:56
Válasz #24202
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Ugyan ezt irtam én is valamelyik nap az egyik privimben valakinek, hogy ez egy fórum...az interneten vagyunk...itt mindenki azt ir, amit akar. Nem szabad túl komolyan venni semmit itt a neten. Aztán max. aki olyan, az úgy is kiesik.  :D

Ez lesz a "megfelelt" pecset:  ****:))))))

;D

Kerem a kovetkezot!
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2009. November 04. - 18:45:57
Válasz #24203
Nem elérhető

hopika

Derekat nem tudsz gyógyítani távból Pisti?
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2009. November 04. - 18:46:43
Válasz #24204
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Steve!

Éjjelente rémálmaim vannak és oroszul beszélek! Mi lehet?  :D

2009. November 04. - 18:53:56
Válasz #24205
Nem elérhető

csaba.r

Steve!

Éjjelente rémálmaim vannak és oroszul beszélek! Mi lehet?  :D

De jó neked, én verekszem múltkor is lefejeltem a radiátorom és felrepedt a szemöldököm
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. November 04. - 18:59:21
Válasz #24206
Nem elérhető

csaba.r

Ez lesz a "megfelelt" pecset:  ****:))))))

;D

Kerem a kovetkezot!

Tény viszont hogy itt 1-2 ember sokat képzel magárol, akinek nem inge ne vegye magára akikel személyesem beszéltem azokal nincsen semmi bajom.De vannak olyanok is akik lenéznek mert néha felteszek hülye kérdéseket (boccs 5 hónapja edzek egyedül, nem a teremben születtem)
Hát nállam ennyi.
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. November 04. - 19:00:09
Válasz #24207
Nem elérhető

Gabe

Szerintem George nagyképű!  ;D

2009. November 04. - 19:16:16
Válasz #24208
Nem elérhető

George

Szerintem semmi extra nincs itt, szétesett a fórum csak ennyi...én konkrétan azért veszek komolyan szinte mindent, mert emberek vannak a szavak mögött. Én vállalom azt amit leírtam vagy mondtam, nem csak itt hanem élőben is. Az, hogy más ezt nem teszi/tenné meg, nem az én bajom, legfeljebb ad egy képet az illetőről.
Épp valaki írta a napokban(asszem hopika), hogy sokan nem vállalják magukat élőben, hiába vannak ott esetleg egy versenyen.
Ez a fórum egy közös érdeklődési körrel rendelkezőket hozott össze, egy téma miatt. Edzés. Ez legyen bodys, erőemelő, erősember, fitness, stb...de a lényeg a sport. Az, hogy lett egy csomó más téma is, nem baj! De az már igen, hogy ezekből, az edzéshez semmilyen módon nem kapcsolódó témákból lett a fórum fő irányvonala, az már baj! Épp Te panaszkodtál Steve a Mr. O. topikban, hogy csak a chat meg a szextémák mennek.
A bodybuilding chat csak nagyon döcögősen megy, mert nem igazán szólnak hozzá. Vélemények ütköznek minden témában, nekem akkor szakad a cérna, ha valaki azt hiszi, hogy csak egy igazság van és az az övé. Én kész vagyok elismerni bárki tudását, eredményét, stb, ha ugyanezt kapom vissza...vagy ha megvan a kellő alázat és tisztelet, ami nem csak a sportban, hanem a mindennapi életben is elengedhetetlen! Ha hülye voltam, elismerem. Ha nem, akkor kiállok az igazamért. Én ezért veszem/vettem komolyan ezt a fórumot. Ha csak el akarnám ütni az időt, akkor mást csinálnék, nem erőlködnék itt, hogy valamivel hozzájáruljak mások fejlődéséhez, vagy mások esetleg az enyémhez. Ez egy nagyon jó motivációs hely lehetne, de ezt a részét közel sem használjuk ki.

2009. November 04. - 19:28:13
Válasz #24209
Nem elérhető

Gabe

Én találkoztam már Baluval, meg Proddal! Most akkor vállalom magamat, vagy nem?
Vagy kivel kell találkozni, hogy mérvadó legyen! Vagy, ha egyvalakivel nem találkozol, akkor szerinte nem vállalod magadat?
Ezt a ki vállalja magát dolgot sosem értettem, vagy kimaradt nálam a regisztráció elolvasásánál, hogy kötelező találkozóra menni,
vagy versenyen odamenni valakihez, hogy hé' nem te vagy az izé a bádibilding fórumról?
Nekem sem szimpatikus mindenki, mint ahogy én sem vagyok az mindenkinek.
Azért, hogy azt mondhassam, hogy beszéltem gipsz jakabbal a fórumról, azért nem akarok vele találkozni!
Van pár ember, akikkel beszélek privátban, van akivel találkoztam már, van akivel még nem, de biztosan megesik majd.
A fórum témájában viszont teljesen egyetértek Georg-al, a nem badis témák pörögnek.
Talán ha nem a fikázás lenne a fő téma, akkor nyugodtabb lenne itt a légkör.
Viszont a Bodybuilding Chat egy jó ötlet volt, lehet, hogy néha döcögős, de máskor pörög, majd beindul az is!