2024. November 05. - 08:49:17
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4005935 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

2009. November 01. - 23:08:12
Válasz #24105
Nem elérhető

fastor

jelentem visszatértem ****:)))
hiányoztam? ;D

Gabe irta nekem privibe,hogy nagyon hiányzol neki  <3! <3!

****:)))
Küldtél nekem egy képet, amin telesírtál kb. 30 zsebkendőt, fastor avatara volt a pólódra nyomtatva, és azt írtad, hogy fasti: I miss you!
Ha ez nálad ezt jelenti, akkor: IGEN!

;D
****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) Łł=
sztárvagyok @-o
inkább akkor celeb
bazeg, akkor inkább maradok simán fastor --)
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. November 01. - 23:13:30
Válasz #24106
Nem elérhető

csaba.r

Béla türüljél mert nem tudok kűdeni
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. November 01. - 23:51:21
Válasz #24107

B1ll4

Vendég
Béla türüljél mert nem tudok kűdeni

Megtörtént Uram ! Csak szarakodtam a pizzarendeléssel ! :D  --)

2009. November 02. - 00:13:47
Válasz #24108
Nem elérhető

Cressler

Béla az üzenet hétfőre szól nem láttam hogy ma küldted,Cressler te meg hogyhogy nem szóltál hogy jössz Sb-re talán szégyeltél vólna minket??? :laugh:
Péntek este találtuk  ki, hogy megyünk. Amúgy kinek kellett volna szólnom vagy hova?  :)
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. November 02. - 00:14:40
Válasz #24109
Nem elérhető

Gabe

Béla az üzenet hétfőre szól nem láttam hogy ma küldted,Cressler te meg hogyhogy nem szóltál hogy jössz Sb-re talán szégyeltél vólna minket??? :laugh:
Péntek este találtuk  ki, hogy megyünk. Amúgy kinek kellett volna szólnom vagy hova?  :)
Ide kellett volna beírnod, nagy piros betűkkel, ejnye-bejnye!
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. November 02. - 00:47:33
Válasz #24110
Nem elérhető

csaba.r

Nem azt írtam hogy deszemét vagy vagy valami, nem vagyok én itt senki hogy be kell számolni a dolgokról, de egy kis eszmecsere jó let volna.
Kevés az az ember a fórumon aki válalja az arcát is!
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. November 02. - 08:09:14
Válasz #24111

Tündi-Bündi

Vendég
hmm csajszi,micsoda meghívás  ****:))) rám számíthatsz,még a főzésbe is besegítek (ipari mennyiségű kajafőzésben otthonosan mozgok :P )

na majd jól szavadon foglak :) hozzatok pár kiló csirkemellet azért biztos ami biztos magatokkal :D ja és ne merjetek diétázni akkortájt :D

2009. November 02. - 08:11:43
Válasz #24112

Tündi-Bündi

Vendég
hmm csajszi,micsoda meghívás  ****:))) rám számíthatsz,még a főzésbe is besegítek (ipari mennyiségű kajafőzésben otthonosan mozgok :P )
Akkor nincs semmi, ami az útunkba állhat!  :-! ;)
Nem látok olyat, hogy te is benne lennél a mondatban!  Łł=

És mi van, ha ez csak csaj buli lenne, fiúk?!...  :-}
Rólam nem volt szó, de én látatlanban is tudom, hogy benne vagyok a mókában!  :D
( Ugye lányok?!...  :P ;) )
Jaj milyen édesek vagytok..össze ne vesszetek a vacsimeghívásomon, elég nagy a ház főleg nyáron még sátorozni is lehet a kertben vagy a bevállalósabbak alhatnak a kis medencében egy gumimatracon :D

2009. November 02. - 08:21:38
Válasz #24113
Nem elérhető

Yeti

na majd jól szavadon foglak :) hozzatok pár kiló csirkemellet azért biztos ami biztos magatokkal :D ja és ne merjetek diétázni akkortájt :D
Ókézsoké!  /:-) Viszünk majd akkor csirke csecset és ne aggódj, én biztosan nem fogom diétázni. Az egész életem egy nagy tömegelés!  ****:)))
"Me' te is csak szeded azokat a aszteroidákat, vagy mit..." - az utca embere.
"BE A MONSTER!!!"
"Gut, Besser, Gyógyszer..."

2009. November 02. - 08:25:13
Válasz #24114
Nem elérhető

Cressler

Nem azt írtam hogy deszemét vagy vagy valami, nem vagyok én itt senki hogy be kell számolni a dolgokról, de egy kis eszmecsere jó let volna.
jaja
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. November 02. - 09:24:33
Válasz #24115
Nem elérhető

rr

Ókézsoké!  /:-) Viszünk majd akkor csirke csecset és ne aggódj, én biztosan nem fogom diétázni. Az egész életem egy nagy tömegelés!  ****:)))

nekem meg az egész életem diéta (majd nézem ahogy esztek :P>:D

2009. November 02. - 09:42:51
Válasz #24116
Nem elérhető

Yeti

Jajj, cshájé! Csak egy iciri - piciri falatot a Yetibá' kedvéért!  ****:)))
"Me' te is csak szeded azokat a aszteroidákat, vagy mit..." - az utca embere.
"BE A MONSTER!!!"
"Gut, Besser, Gyógyszer..."

2009. November 02. - 09:46:39
Válasz #24117

Tündi-Bündi

Vendég

olyan nincs!nehogy már csak az én fenekem nőjjjjön :p majd csinálunk vmi jó kis salit is,a fiúk meg egyék a húst nekem már úgy is herótom van tőle.. lehet vega leszek addigra :)

2009. November 02. - 09:49:10
Válasz #24118

Tündi-Bündi

Vendég
 Valós "álláshirdetés" az expressz.hu-ról:
Csinos, fiatal lányt keresek 22 éves korig személyi hostess munkára kiemelkedő, valós és fix. havi 650 000 Ft. jövedelemért! A munka nem szexmentes, de csupán egy emberrel kerülsz kapcsolatba és gyakorlat sem feltétel! Heti kifizetéssel, rövidebb vagy hosszabb távon is dolgozhatsz! Feltételek:...tovább» azonnali kezdés, találkozók helyszínének biztosítása. Jelentkezni a secret.hostess@freemail.hu címen lehet fénykép és telefonos elérhetőség mellékelésével. Teljes diszkréció!

ó a franccba hogy ilyen vén vagyok :D ennyi pénzből mennyi szép cipőt  vehetnék... :D

2009. November 02. - 09:58:11
Válasz #24119
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
jaja

Cress milyen rövid, velős válaszokat ad mostanában.  :D