2024. November 05. - 04:54:45
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4005655 alkalommal)

0 Felhasználó és 41 vendég van a témában

2009. Október 31. - 20:02:51
Válasz #24045
Nem elérhető

Yeti

--)

Ezek a hozzászólások...  ****:))))))
Biztos csaba.r kolega és én rémisztettük meg a méreteinkkel.  ****:)))
"Me' te is csak szeded azokat a aszteroidákat, vagy mit..." - az utca embere.
"BE A MONSTER!!!"
"Gut, Besser, Gyógyszer..."

2009. Október 31. - 20:03:40
Válasz #24046

Akezdetfia

Vendég

2009. Október 31. - 20:04:54
Válasz #24047
Nem elérhető

csaba.r

--)

Mi teljesen normálisak vagyunk a többiek kicsik :laugh:
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Október 31. - 20:05:03
Válasz #24048
Nem elérhető

Yeti

ÁÁÁÁÁ nem nyertem én mert, más az összetétel majd talán 1-2 év múlva, adig inkább csúnyán nézek....
Nyugi, én sem egy testépítő kinézettel rendelkezem. De soha nem is volt célom, bár mostanság... na mind1  ;D.
Jobbára egy erőemelőhöz lehetne hasonlítani alkatilag. De ez a munkámban is hasznos, meg az elsőszámú sportomban, az amerikai fociban is.
"BE A MONSTER!!!"

2009. Október 31. - 20:05:11
Válasz #24049

Akezdetfia

Vendég
--)

Nem rémültem meg  ))=/ :D de azért azt meg kell hagyni hogy szép nagy darabok lehettek  ****:))))))

2009. Október 31. - 20:06:50
Válasz #24050

Tündi-Bündi

Vendég
:) jól meggondoltad sok lenne az belőlem :D bár annyi Tündiből valamelyik csak tudna főzni eleget egy ekkora fiúcskának :) tényleg mennyi a fogyasztásod?:)Ha 2-3x annyit eszel mint Lali akkor nem irigylem a barátnődet vagy anyucidat :)
Most hívott Lalika még jól van most fogják kitessékelni a 200fős keménymagot... :-\ elő is vettem egy rózsafüzért...
:D
Nem eszek keveset, az biztos, már a súlyom miatt sem. De ami durva, hogy "kis"öcsém többet eszik mint én.  ****:)))
Úgyhogy, ha mindketten otthon vagyunk, a családdal együtt, akkor lehet sajnálni a mutert.  ****:)))

Gondolom...van egy kollégám kajakos és az öccse is plusz a faterjuk sem kis darab...náluk több részletben van a vasárnapi ebéd..mert nem férnek el...:D a kaják az asztalon meg ők sem nagyon  :D na de így jó főzni, ha el is fogy és mi a kedvenced?vagy te is csak rizs csirkemellen élsz? :o

2009. Október 31. - 20:07:58
Válasz #24051
Nem elérhető

Yeti

--)

Mi teljesen normálisak vagyunk a többiek kicsik :laugh:
****:)))
Na ez az. Ezért mondom mindig tesómnak is, hogy látod, öcskös, ezért edzé' hogy ne nézz ki úgy mint... (és itt szemléltetek valami emós, 40 kilós fiúlány valamit)
"BE A MONSTER!!!"

2009. Október 31. - 20:08:21
Válasz #24052
Nem elérhető

Jordan

--)

Vagy esetleg valaki arra megy, hogy minel tobb legyen a hozzaszolasa?  ::)
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2009. Október 31. - 20:09:33
Válasz #24053
Nem elérhető

csaba.r

ÁÁÁÁÁ nem nyertem én mert, más az összetétel majd talán 1-2 év múlva, adig inkább csúnyán nézek....
Nyugi, én sem egy testépítő kinézettel rendelkezem. De soha nem is volt célom, bár mostanság... na mind1  ;D.
Jobbára egy erőemelőhöz lehetne hasonlítani alkatilag. De ez a munkámban is hasznos, meg az elsőszámú sportomban, az amerikai fociban is.

Én nem tudom mire hasonlítok de amerikai focizni hívtak engem is a Bp cowboyshoz, valahogy megszerezték a számom azt felhívtak, csak nem mentem akkor mert szétrobbant egy porc a bokámba
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Október 31. - 20:11:34
Válasz #24054

Tündi-Bündi

Vendég

Én nem tudom mire hasonlítok de amerikai focizni hívtak engem is a Bp cowboyshoz, valahogy megszerezték a számom azt felhívtak, csak nem mentem akkor mert szétrobbant egy porc a bokámba
biztos hallották, hogy jól főzöl és a fiúknak jó az étvágya ott  >:D

2009. Október 31. - 20:12:28
Válasz #24055
Nem elérhető

Yeti

... és mi a kedvenced?vagy te is csak rizs csirkemellen élsz? :o
Csak nem főzni akarsz rám???  ****:)))
Ugye, hogy megtetszett egy férfias férfi?!  ****:))) Na jó, csak vicceltem. Nem lehetünk egyformák.
A kérdésre válaszolva, nem figyelek én oda annyira a kajára. Szeretem nagyon a rizs - csirkemell kombót, de nem tudnék csak azon élni. Szeretem a jóféle töltöttkáposztát, például. Mondjuk vadhúsból. Hmmm... Nyami! :D De a kedvenc az a tejberízs és a grízes - ízes tészta. Ezek a favoritjaim.
"BE A MONSTER!!!"

2009. Október 31. - 20:14:11
Válasz #24056
Nem elérhető

Yeti

Remélem azóta rendbejött!  ****:))))))
Hát jah. Ilyen szép darab emberkék mindig kellenek. Alapjai a játéknak, mivel fal poszton játszatják őket, illetve minket.
"BE A MONSTER!!!"

2009. Október 31. - 20:19:21
Válasz #24057
Nem elérhető

csaba.r

Remélem azóta rendbejött!  ****:))))))
Hát jah. Ilyen szép darab emberkék mindig kellenek. Alapjai a játéknak, mivel fal poszton játszatják őket, illetve minket.

Ja 2 hét fekvés meg ópiumszármazékos gyógyszer után ****:))))))

Arisztonümosz

2009. Október 31. - 20:20:49
Válasz #24058

Tündi-Bündi

Vendég
Ugye, hogy megtetszett egy férfias férfi?!  ****:))) Na jó, csak vicceltem. Nem lehetünk egyformák.
A kérdésre válaszolva, nem figyelek én oda annyira a kajára. Szeretem nagyon a rizs - csirkemell kombót, de nem tudnék csak azon élni. Szeretem a jóféle töltöttkáposztát, például. Mondjuk vadhúsból. Hmmm... Nyami! :D De a kedvenc az a tejberízs és a grízes - ízes tészta. Ezek a favoritjaim.
:) úú most lebuktam! :-[ viccet félre téve, hát én a babapofira bukom (az sincs kizárva, hogy neked is az van  ????... :) ) és a kis vakarcsokra akiket lehet gyömöszölni babusgatni...téged nehéz lenne a hónomalá kapni vagy vmi :) Na de még az is lehet, hogy főzök rád, :) csak hozd magaddal Rachelt is :) majd nyáron, ha csak a miénk lesz a ház..:) tejberízst azt tudok sok gyümölccsel szoktam...töltöttkáposztát max majd rendelünk  ;)

2009. Október 31. - 20:23:04
Válasz #24059
Nem elérhető

Yeti

:) úú most lebuktam! :-[ viccet félre téve, hát én a babapofira bukom (az sincs kizárva, hogy neked is az van  ????... :) ) és a kis vakarcsokra akiket lehet gyömöszölni babusgatni...téged nehéz lenne a hónomalá kapni vagy vmi :) Na de még az is lehet, hogy főzök rád, :) csak hozd magaddal Rachelt is :) majd nyáron, ha csak a miénk lesz a ház..:) tejberízst azt tudok sok gyümölccsel szoktam...töltöttkáposztát max majd rendelünk  ;)
Köszi az invitálást! ****:)))))) Rendes tőled. Megbeszélem "Récsöllel", de szerintem a kedvesének is lesz beleszólása a dologba.  ****:)))
"BE A MONSTER!!!"