2024. November 04. - 19:17:21
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4005250 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2009. Október 31. - 10:12:07
Válasz #24015

Akezdetfia

Vendég
ilyen nick-et! meghalokhogyharámnézel  :D

Lehet Pistuka az  ****:)))

2009. Október 31. - 17:18:03
Válasz #24016

Tündi-Bündi

Vendég
Drukkoljatok, hogy Lalika túlélje a ma estét!!!Fradi Diósgyőr meccsen dolgozik és berakták a B középbe  :-\ mások egyből azt kérdezték, te vmi boxoló vagy, hogy ide raktak?  :-\ Sose nézek meccset de most igen!

2009. Október 31. - 17:56:23
Válasz #24017
Nem elérhető

Yeti

Drukkoljatok, hogy Lalika túlélje a ma estét!!!Fradi Diósgyőr meccsen dolgozik és berakták a B középbe  :-\ mások egyből azt kérdezték, te vmi boxoló vagy, hogy ide raktak?  :-\ Sose nézek meccset de most igen!
Ne aggódj, biztos nem lesz semmi baja!  ;)
Én mindig a B-közepet biztosítom meccseken, vagy ha balhésabb csapat érkezik, akkor a vendégszektort.
"Me' te is csak szeded azokat a aszteroidákat, vagy mit..." - az utca embere.
"BE A MONSTER!!!"
"Gut, Besser, Gyógyszer..."

2009. Október 31. - 18:05:36
Válasz #24018

Tündi-Bündi

Vendég
Te hány centi vagy és hány kiló?:)Lalika kis manó agyoncsapják nekem :(
Na bátyám meghallotta, hol a sógor..azt mondta többet be se tegye a lábát Újpestre :) szegényke...

2009. Október 31. - 19:03:12
Válasz #24019

Tündi-Bündi

Vendég
Sok baromarcú!Tanulnának meg inkább focizni!Legalább most már ott vannak a rendőrbácsik üssék őket ne Lalikát  ;D

2009. Október 31. - 19:12:56
Válasz #24020
Nem elérhető

George

Lali ;D tényleg óvatosan aztán az utcán, nem a meccsen van a balhé, hanem utána :laugh:

2009. Október 31. - 19:14:38
Válasz #24021
Nem elérhető

Jordan

most már ott vannak a rendőrbácsik

Te mennnyi idos is vagy? Ha szabad most az egyszer ilyet kerdeznem?
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2009. Október 31. - 19:15:59
Válasz #24022

Tündi-Bündi

Vendég
Lali ;D tényleg óvatosan aztán az utcán, nem a meccsen van a balhé, hanem utána :laugh:

remélem oda nem kell mennie egyenlőre oda menjenek a páncélozott rendőrök ne ő :)

le is fújták...amugy 9-ig ott kellett volna lennie így kíváncsi leszek mikor tud hazajönni...

2009. Október 31. - 19:17:04
Válasz #24023
Nem elérhető

George

remélem oda nem kell mennie egyenlőre oda menjenek a páncélozott rendőrök ne ő :)
Hidd el, semmit nem csinálnak a rendőrök ott...ha baj van, és Lali ott lesz, akkor vegyél egy koszorút, úgyis aktuális holnap ;D

2009. Október 31. - 19:18:37
Válasz #24024
Nem elérhető

Jordan

Hidd el, semmit nem csinálnak a rendőrök ott...ha baj van, és Lali ott lesz, akkor vegyél egy koszorút, úgyis aktuális holnap ;D

Ilyen az, mikor az emberek szivet atjarja a szeretet, es az aggodas.  ;D
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2009. Október 31. - 19:19:37
Válasz #24025

Tündi-Bündi

Vendég

már baj van..székeket dobáltak meg gyújtogattak...:(

2009. Október 31. - 19:20:17
Válasz #24026
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor

Ilyen az, mikor az emberek szivet atjarja a szeretet, es az aggodas.  ;D

:D  :D  :D

2009. Október 31. - 19:21:47
Válasz #24027
Nem elérhető

Jordan

De most ne is haragudjatok, Lalika miert vallal ilyen munkat?  Nem epp neki valo, o inkabb tancolgasson.

2009. Október 31. - 19:22:42
Válasz #24028

Tündi-Bündi

Vendég

De most ne is haragudjatok, Lalika miert vallal ilyen munkat?  Nem epp neki valo, o inkabb tancolgasson.
én sem örültem neki, de azt mondta kell a pénz...szerintem nem tudta mire vállalkozik...:(

2009. Október 31. - 19:25:17
Válasz #24029
Nem elérhető

Jordan

Amig Yeti nem megy tancolni, addig Lalika se ilyen rendezvenyekre jarjon penzt keresni............