0 Felhasználó és 31 vendég van a témában
Idézetet írta: csaba.r - 2009. Október 30. - 12:48:54Idézetet írta: hopika - 2009. Október 30. - 12:31:29Idézetet írta: csaba.r - 2009. Október 30. - 12:26:37Már csak eggyet kell aludni és itt a verseny Vagy le sem feküdni-ugyanis nekünk hajnal 4-kor kell indulnunk...tehát,ha morci lennék,vagy fáradtnak tűnök holnap,akkor ez ezért lesz...Én meg reggel 1-ig dolgozom azt 6-kor indulok tehát lehet hogy le se fekszek.Hmm akkor még egy bő órás cardio is belefér
Idézetet írta: hopika - 2009. Október 30. - 12:31:29Idézetet írta: csaba.r - 2009. Október 30. - 12:26:37Már csak eggyet kell aludni és itt a verseny Vagy le sem feküdni-ugyanis nekünk hajnal 4-kor kell indulnunk...tehát,ha morci lennék,vagy fáradtnak tűnök holnap,akkor ez ezért lesz...Én meg reggel 1-ig dolgozom azt 6-kor indulok tehát lehet hogy le se fekszek.
Idézetet írta: csaba.r - 2009. Október 30. - 12:26:37Már csak eggyet kell aludni és itt a verseny Vagy le sem feküdni-ugyanis nekünk hajnal 4-kor kell indulnunk...tehát,ha morci lennék,vagy fáradtnak tűnök holnap,akkor ez ezért lesz...
Már csak eggyet kell aludni és itt a verseny
Talán lesz majd 1-2 paparazzi kép is majd... (Azért olyan jókra ne számítsatok, mint Seth-é vagy Béláé... )
Nah, akkor 2 kép közkívánatra:Hozzáfűzni valóm, hogy most kezdtem el a töltögetést, fényviszonyok ha osztályoznom kéne 1-5-ig, akkor 3,5-4 közt lenne... több mentegetőzni valóm most nincs...
Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Október 30. - 14:32:19Nah, akkor 2 kép közkívánatra:Hozzáfűzni valóm, hogy most kezdtem el a töltögetést, fényviszonyok ha osztályoznom kéne 1-5-ig, akkor 3,5-4 közt lenne... több mentegetőzni valóm most nincs... azannnnnnya hogy rajtad mennyi izom van olyan vagy mint egy szobor, ha Michelangelo élne Téged faragna ki Dávidka mellé
Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Október 30. - 14:32:19Nah, akkor 2 kép közkívánatra:Hozzáfűzni valóm, hogy most kezdtem el a töltögetést, fényviszonyok ha osztályoznom kéne 1-5-ig, akkor 3,5-4 közt lenne... több mentegetőzni valóm most nincs... Szerintem kiváló a forma Láthatnánk esetleg egy combfeszítőt, illetve hajlítót?