2024. November 02. - 00:28:13
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4003655 alkalommal)

0 Felhasználó és 16 vendég van a témában

2009. Október 25. - 10:24:29
Válasz #23670

Akezdetfia

Vendég
én meg csak 72  :'(  ˝=/

de estére feltornászom 74re  :-OO 

Aztán meg úgy teleeszed magad, hogy kakilnod kell, s lefekvés előtt újfent 72 leszel!   :-/] ****:)))
[/quote]

akkor utánna újra telezabálom magam  :P

2009. Október 25. - 11:37:28
Válasz #23671

Tündi-Bündi

Vendég
Hello!
Ha van esetleg olyan vki aki szeretne menni az esti Paul Van Dyk-ra írjon privibe, mert a mi két jegyünket szívesen felajánljuk, ingyen egy fiú és/vagy egy lány be tud menni. Én sajna még nem vagyok a toppon így inkább kihagyom.
****:)))))), ez egy nagyon kedves gesztus volt szerintem :-){

Hát kár lett volna a jegyekért!Szerencsére utolsó pillanatban sikerült elpasszolni és örömöt szerezni egy kedves párnak :)

2009. Október 25. - 12:21:27
Válasz #23672
Nem elérhető

lue

Hello!
Ha van esetleg olyan vki aki szeretne menni az esti Paul Van Dyk-ra írjon privibe, mert a mi két jegyünket szívesen felajánljuk, ingyen egy fiú és/vagy egy lány be tud menni. Én sajna még nem vagyok a toppon így inkább kihagyom.

Hát kár lett volna a jegyekért!Szerencsére utolsó pillanatban sikerült elpasszolni és örömöt szerezni egy kedves párnak :)
:-\

2009. Október 25. - 12:55:45
Válasz #23673

Tündi-Bündi

Vendég
Hello!

Bocs Lue máskor legyél gyorsabb :)

2009. Október 25. - 12:58:00
Válasz #23674
Nem elérhető

lue

Hello!

Bocs Lue máskor legyél gyorsabb :)
ok.

2009. Október 25. - 13:06:30
Válasz #23675

Akezdetfia

Vendég
Hali  /:-)

Nincs esetleg valakinek egy felesleges iwiw vagy myvip meghívója?  ?:-/

2009. Október 25. - 14:38:28
Válasz #23676
Nem elérhető

Kicsibors

Ejjj, egész jó a kedvem! Valami készülődik...  :D

2009. Október 25. - 14:42:28
Válasz #23677
Nem elérhető

God Vazzeg

Ejjj, egész jó a kedvem! Valami készülődik...  :D

8-)

2009. Október 25. - 15:44:47
Válasz #23678
Nem elérhető

hummerdikk

Igenyelek neked iwiwre ha kell!

2009. Október 25. - 17:11:39
Válasz #23679

Akezdetfia

Vendég

Igenyelek neked iwiwre ha kell!

Okés! köszi szépen  :-){ majd írj privátot hogy ha megérkezett!
Mégegyszer köszi  ;-oo-;    /:-)

2009. Október 25. - 18:25:49
Válasz #23680
Nem elérhető

AtisFace

Hello!

Köszönöm szépen még egyszer, hogy szóltatok és  örülök, hogy azért ezek szerint volt aki elment helyettetek, bár jobban örültem volna, ha összefuthattam volna veletek ;-oo-;.  Amúgy nagyon jó bulit tartott Paul Van Dyk, bár utána Sterbi gyorsan elintézte, hogy aki addig nem szívta magát rommá az elinduljon hazafelé. ˝=/
Senki nem üt olyan keményen, mint az élet! Semmit nem számít, hogy te milyen keményen ütsz, hanem az, hogy mekkora pofonokat viselsz el, és mégy tovább előre. Mennyit bírsz ki, és menni tovább előre újra és újra. Így kell győzni!

2009. Október 25. - 19:04:58
Válasz #23681
Nem elérhető

Kicsibors

Hmm... Ma úgy megkívántam egy friss, fehér, illatos zsömlét, csak úgy magában, ahogy ember zsömlét még sosem kívánt!  ****:)))

2009. Október 25. - 19:16:35
Válasz #23682
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Úgydöntöttem hétvégén elindulok a superbodyn. Egy kicsit vizes vagyok,de magvan a forma. Most egyhetes ch töltést csinálok előtte. Elégedett vagyok a végeredménnyel! Talán a farizom nem annyira cizellált,de az egynapos vízhajtás majd kihozza a rostokat.

Bors a curryvel vigyázz mert elég nátriumos.  ;)

2009. Október 25. - 19:19:58
Válasz #23683
Nem elérhető

Kicsibors

Úgydöntöttem hétvégén elindulok a superbodyn. Egy kicsit vizes vagyok,de magvan a forma. Most egyhetes ch töltést csinálok előtte. Elégedett vagyok a végeredménnyel! Talán a farizom nem annyira cizellált,de az egynapos vízhajtás majd kihozza a rostokat.

Jó, akkor azt se teszek rá... Nekem mán mindegy...  !+"%

2009. Október 25. - 19:20:50
Válasz #23684
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

Jó, akkor azt se teszek rá... Nekem mán mindegy...  !+"%

Elég ha egy héttel előtte elhagyod. Aztán kapsz tőlem zsemlét.  ;D