2024. November 01. - 16:30:42
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4003419 alkalommal)

0 Felhasználó és 30 vendég van a témában

2009. Október 20. - 15:58:54
Válasz #23535
Nem elérhető

God Vazzeg

Kedves God!

Már a névválasztás is sok mindent elárul egy emberről (ego)... amúgy meg ahogy te is mondtad ez egy chat sőt ez csak a chat nem a bodychat (oda be se merném tenni a lábam, mert ott a sok nagy és erős, okos emberke között én kis senki mit keresnék)... itt az ember arról ír amiről jólesik... itt egy jó kis eszmecsere folyt, tapasztalatok megosztásával és nem biztos, hogy mindenki olyan okos mint te, és lehet akad olyan, akit érdekel, akit meg nem az nem olvassa el... ez ilyen egyszerű, szerintem... de lehet odafent máshogy van... és onnan fentről könnyű lenézni szegény tudatlan földi halandókat...(pedig egyszer te is voltál zöldfülű, aki mit sem tudott az életről, egészséges táplálkozásról, gyúrásról, tele kérdéssel..csak ezt jól elfelejtetted) :) na de mindegy is... és már egyre közelebb vagyok a kezdetben feldobott témám megoldásához és talán majd az infókkal másoknak is segíthetek  ))=/.... és nekem csak ez számít... nem a kötekedők véleménye... Ámen!

http://www.vitalitas.hu/olvasosarok/online/dieta/2002/6/pattan.htm

Amúgy most tök happy vagyok, még te sem tudsz letörni bántó megjegyzéseddel, mert lesz MBT-m  ))=/ nekünk van a legdrágább főnökünk!!!HIHIIII  :-):-):: Éjjen Éjjen!!! Tudtam én, hogy szerencsés csillagzat alatt születtem és jó helyen melózom...:)

Őőő mit írtam amit így kellett érteni? A cikk szar, nem egy testépítő oldalon a helye. Ez a véleményem. Se rólad nem írtam semmit, se lenézni nem akarok én senkit, pont neked kellene a legjobban tudnod, pontosan tudod mire értem. Nem értem a kirohanásodat irányomban, de mindegy is  /:-)

2009. Október 20. - 18:35:33
Válasz #23536
Nem elérhető

Gabe

Szerintem meg a lányoknak egy adag patron minden pattanást lekezel az arcán, osztjóvan!
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. Október 20. - 18:50:01
Válasz #23537
Nem elérhető

csaba.r

Szerintem meg a lányoknak egy adag patron minden pattanást lekezel az arcán, osztjóvan!

Jajj nem olvasol mekis zacskót húz a fejére, fent írta.....
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Október 20. - 18:53:07
Válasz #23538
Nem elérhető

csaba.r

Énis ki voltam rügyesedve sokáig, olajos mag  **:))))*
Fogkrém rá ozt kész, meg egyél sok cinket elmúlik.Ha meg Lalit nem zavarja akkor ne zavarjon téged se....
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Október 20. - 19:22:13
Válasz #23539
Nem elérhető

God Vazzeg

Én se írhattam volna szebben  ;D

2009. Október 20. - 19:26:39
Válasz #23540
Nem elérhető

XA

Globális moderátor

Habpatron vagy co2 patron ????...?

;D ;D.
Annyira anabolikus vagyok,hogy már félek :-).

2009. Október 20. - 19:34:32
Válasz #23541
Nem elérhető

Gabe

Habpatron vagy co2 patron ????...?

;D ;D.

spermO2  ;D
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. Október 20. - 19:38:17
Válasz #23542
Nem elérhető

God Vazzeg

Este a fókuszban Rühl, Dennis és a többiek!! Nézzétek!  ;)

2009. Október 20. - 20:08:14
Válasz #23543
Nem elérhető

AtomAnti

http://www.youtube.com/watch?v=C41Blp8wN4g

http://www.youtube.com/watch?v=8A-m9W-3_9M

What the fuck?

Faszomtól erősödnek meg így a súlyemelők?

Az erőemelők miért nem használják az ő edzésrendszereik egy részét?

????...
The pain you feel today will be the strenght you feel tomorrow.
Hard work beats talent when talent doesn't work hard.
"A világon semmiféle tehetség el nem vesz. Nem olyan bolond a természet, hogy hiába teremtsen erőket. Amit teremt, azért teremti, hogy hasznát vegye."
"A tehetség utat tör magának."

2009. Október 20. - 20:36:38
Válasz #23544
Nem elérhető

csaba.r

Megnéztem!!!!!
Ti ott voltatok mikor pózolt???

Arisztonümosz

2009. Október 20. - 20:39:08
Válasz #23545
Nem elérhető

darknight

De még mennyire... ::) Király volt... ****:)))))) ;D

>:D >:D >:D
"Faith Divides Us Death Unites Us"

"Vágyból építesz templomot
Vagy elhagyod, vagy lerombolod
Új bánat űz, új fájdalom kell
A múló öröm nem érdekel"

"Monsters are real, and ghosts are real, too. They live inside us. And sometimes they win."

"The Night Is Darkest Just Before The Dawn"

"A Bűn Zsoldja Halál" (Róma 6:23)

"Az Emberek Erejét Nem Számokban Mérik..."

2009. Október 20. - 20:41:52
Válasz #23546
Nem elérhető

zotja

http://www.youtube.com/watch?v=C41Blp8wN4g

http://www.youtube.com/watch?v=8A-m9W-3_9M

What the fuck?

Faszomtól erősödnek meg így a súlyemelők?

Az erőemelők miért nem használják az ő edzésrendszereik egy részét?

????...

http://www.youtube.com/watch?v=jGCHDUJtkts&feature=related    ????... ????... ????...

2009. Október 20. - 21:20:07
Válasz #23547
Nem elérhető

God Vazzeg

2009. Október 21. - 08:20:51
Válasz #23548

Tündi-Bündi

Vendég

2009. Október 21. - 08:29:01
Válasz #23549
Nem elérhető

fastor

"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó