2024. November 01. - 16:27:44
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4003404 alkalommal)

0 Felhasználó és 15 vendég van a témában

2009. Október 05. - 19:38:07
Válasz #23145
Nem elérhető

csaba.r

ti a helyemben 37,3-as hőemelkedéssel elkezdenétek már az edzést?  ????... ?:-/
**:))))*
????... ????...
már tart vagy 3 hete, ma ment először 37 alá: mindkétszer alvás után, reggel 36,4, délután 36,9, javult a helyzet  :-\ :-\ de napközben mindig felmegy akkor is, és mostmár a farkam kivan komolyan.... edzeni akarok basszameg.. :-[ :-[

Neked kell érezni hogy menne e !!!!!!!!!!!!!!!
Nem állatkodni kell hanem csak egy lightos fitness-t tolni.
Ha szarul vagy akkor meg pihenni kell vagy abbahagyni. Addig nem fogod tudni, tudsz e falat rakni amíg meg nem próbálod. ****:))))))
én 38fokos lázzal is tudnék edzeni... az elszántság nálam maximális, a kérdés, hogy lenne-e értelme így edzenem? (hőemelkedéssel)

Értelme mindig van
Ártani nem nagyon árthat sztem próbáld meg.
Max kiizzadod magad
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Október 05. - 19:41:50
Válasz #23146
Nem elérhető

FirstLady

????... ????...
már tart vagy 3 hete, ma ment először 37 alá: mindkétszer alvás után, reggel 36,4, délután 36,9, javult a helyzet  :-\ :-\ de napközben mindig felmegy akkor is, és mostmár a farkam kivan komolyan.... edzeni akarok basszameg.. :-[ :-[

Ha szarul vagy akkor meg pihenni kell vagy abbahagyni. Addig nem fogod tudni, tudsz e falat rakni amíg meg nem próbálod. ****:))))))
én 38fokos lázzal is tudnék edzeni... az elszántság nálam maximális, a kérdés, hogy lenne-e értelme így edzenem? (hőemelkedéssel)

Értelme mindig van
Max kiizzadod magad
dehogynem árthat... amíg az ember beteg, nem szabad edzeni... több okból is...
az egyik, hogy edzéssel nehezebben gyógyul az ember...
másrészt az oxigénellátást is befolyásolja a betegség...
harmadrész, mi a jóisten történik, ha az ember nem edz egy hétig, azért mert beteg?! ;)
negyedrészt a láz visszajön könnyen edzés után, és még sorolhatnám :)

Szóval szerintem Pam, pihenj, aztán egy-két nap múlva újra edzhetsz, viszont, ha nem gyógyulsz meg, akár hetekig is edzhetsz betegen... megéri? nemhiszem...
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Október 05. - 19:43:05
Válasz #23147
Nem elérhető

zotja

gondolom 3 hete nem edz...

2009. Október 05. - 19:45:23
Válasz #23148
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
????... ????...

Értelme mindig van
Max kiizzadod magad
dehogynem árthat... amíg az ember beteg, nem szabad edzeni... több okból is...
az egyik, hogy edzéssel nehezebben gyógyul az ember...
másrészt az oxigénellátást is befolyásolja a betegség...
harmadrész, mi a jóisten történik, ha az ember nem edz egy hétig, azért mert beteg?! ;)
negyedrészt a láz visszajön könnyen edzés után, és még sorolhatnám :)

Szóval szerintem Pam, pihenj, aztán egy-két nap múlva újra edzhetsz, viszont, ha nem gyógyulsz meg, akár hetekig is edzhetsz betegen... megéri? nemhiszem...

Igy van, le van gyengülve az immunrendszered...mégkönnyebben elkaphatsz valamit, vagy a mostani betegséged súlyosbodhat.
Árthatsz vele magadnak.  ;)
Ha úgy érzed beteg vagy, pihi. Ez nem az elszántságon múlik, meg hogy ki milyen Animal...lehetsz te akár milyen elszánt, ha otthon kell feküdnöd tüdőgyulladással pl.

2009. Október 05. - 19:58:40
Válasz #23149
Nem elérhető

FirstLady

itt a pont...

nálam mindig elhúzódik ez a hőemelkedéses szar.. nem is tudom, hogyan sikerült meggyógyulnom télen.. egyszer ráuntam az orvoshoz járáshoz, és elkezdtem edzeni, sé elmúlt magától pár hét mulva... szerintem most is így fogok tenni...
én egy hétig voltam beteg a télen... és edzettem rendesen azt az egy hetet kivéve... ;)

Egyébként attól, hogy jobban érzed magad, nem vagy gyógyult, ez a legveszélyesebb időszak, itt lehet -ahogy Balu is mondta- tüdőgyulladást (is) kapni könnyen...

Szóval a jobban vagyok és a jól vagyok között nagy a különbség! ...de te tudod ;)

FirstLady

2009. Október 05. - 20:04:08
Válasz #23150
Nem elérhető

Tóth Attila

Szerintem is várj még!Egy-két hét alatt visszajön a méret!Ne kockáztass!Én már megszívtam így!(2hét ágyikó) :-\
Leendő mesterszakács úr!!!

"Az életben az ember úgy van,sodródik mint bacilus a húgyban!"

2009. Október 05. - 20:05:21
Válasz #23151
Nem elérhető

FirstLady

itt a pont...

nálam mindig elhúzódik ez a hőemelkedéses szar.. nem is tudom, hogyan sikerült meggyógyulnom télen.. egyszer ráuntam az orvoshoz járáshoz, és elkezdtem edzeni, sé elmúlt magától pár hét mulva... szerintem most is így fogok tenni...
én egy hétig voltam beteg a télen... és edzettem rendesen azt az egy hetet kivéve... ;)

Egyébként attól, hogy jobban érzed magad, nem vagy gyógyult, ez a legveszélyesebb időszak, itt lehet -ahogy Balu is mondta- tüdőgyulladást (is) kapni könnyen...

Szóval a jobban vagyok és a jól vagyok között nagy a különbség! ...de te tudod ;)
én télen 2 hónapig voltam beteg, abból 1,5-et nem edzettem.. akkor hogy is van ez?  :D :D és egy szar hőemelkedés miatt.. semmi bajom nem volt.. csak hőemelkedésem...
A hőemelkedés a betegség jele... valószínűleg egy gyulladásgóc lehetett a szervezetedben, ki kellett volna vizsgálni...
de most azért csak nem leszel 2 hónapig lázas ;)

FirstLady

2009. Október 05. - 20:25:40
Válasz #23152
Nem elérhető

csaba.r

????... ????...

Értelme mindig van
Max kiizzadod magad
így fogok tenni  :-){
a flááájtekes Sb-re jösz te is, ugye? mert akkorra be kell erősítenem, és nyomjuk a pózt  @:-) ;-oo-;

Ez a kérdés felém volt???
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Október 05. - 20:35:51
Válasz #23153
Nem elérhető

csaba.r

Mikor lessz pontosan???

Arisztonümosz

2009. Október 05. - 20:40:06
Válasz #23154
Nem elérhető

csaba.r

És hun???? Mibe fáj??

Arisztonümosz

2009. Október 05. - 20:44:30
Válasz #23155
Nem elérhető

fastor

én barom voltam, és tavaly úgy mentem a pumpandrunra versenyezni, hogy elötte egy héttel még légcsögyuszival és antibiotikummal feküdtem othon :laugh:
kérdezd meg johhnyt, vagy az ottlévö barátaimat, hogy hogynéztem ki utánna ****:)))
én nem edzenék a helyedbe ;)
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Október 05. - 20:50:38
Válasz #23156
Nem elérhető

FirstLady

***))) ****:))) ****:))) ****:)))

FirstLady

2009. Október 05. - 20:53:33
Válasz #23157
Nem elérhető

FirstLady

aa, azóta mértem, és 37,1 volt  :Dpedig ilyenkor szokot a legmagsabb lenni  ;D
wow, az pont 2 tized fok :D de azé ne tegyél fel meggondolatlanul kérdést, mert a végén még választ kaphatsz rá ;) ****:))) ****:))) ****:)))

FirstLady

2009. Október 05. - 20:56:16
Válasz #23158
Nem elérhető

csaba.r

wow, az pont 2 tized fok :D de azé ne tegyél fel meggondolatlanul kérdést, mert a végén még választ kaphatsz rá ;) ****:))) ****:))) ****:)))

Kérdezhetek én is????

Arisztonümosz

2009. Október 05. - 21:05:44
Válasz #23159
Nem elérhető

FirstLady

rendben, elnézést kérek makacsságomért  :-){
holnap meglátjuk, mit mutat a lázmérő, és az alapján kezdem az edzést, ez a pár nap, ha ennyit kihagytam, már valóban nem számít, de pénteken csöcsnap  @-o olyat muszáj  ;D
majd max. raksz implantátumot, ha sokat leszel beteg, nem nagy cucc !+"% @-o ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

FirstLady