2024. November 02. - 00:25:09
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4003649 alkalommal)

0 Felhasználó és 11 vendég van a témában

2009. Október 01. - 00:42:30
Válasz #22980
Nem elérhető

csaba.r

Le sikerült ma adnom egy sikeres étlaptervet egy most épülő szálodának edzés az ma elég szarul ment (nem tudom mennyire volt látható) holnap még lehet ráhúzok a hátamra mit tanulsz????

Statika , Matematika

Na az pont a fekete bárányom ahoz mindig hülye voltam
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Október 01. - 00:44:00
Válasz #22981

B1ll4

Vendég
Le sikerült ma adnom egy sikeres étlaptervet egy most épülő szálodának edzés az ma elég szarul ment (nem tudom mennyire volt látható) holnap még lehet ráhúzok a hátamra mit tanulsz????

Statika , Matematika

Na az pont a fekete bárányom ahoz mindig hülye voltam

:D Nincs más választásom sajnos .

2009. Október 01. - 10:04:22
Válasz #22982
Nem elérhető

Kicsibors

Statika , Matematika

--)

2009. Október 01. - 10:08:43
Válasz #22983
Nem elérhető

Kicsibors

Kaptam valami üzit iwiw-en, de fogalmam sincs kitől és mit, mert ez a szutyok megint be van lassulva! ˝=/
Remélhetőleg egy újabb haszontalan alkalmazás telepítése miatt nem tölti be azt, amit viszont meg akarok nézni...  :-} :-/-

2009. Október 01. - 13:39:46
Válasz #22984
Nem elérhető

atleeta

Kaptam valami üzit iwiw-en, de fogalmam sincs kitől és mit, mert ez a szutyok megint be van lassulva! ˝=/
Remélhetőleg egy újabb haszontalan alkalmazás telepítése miatt nem tölti be azt, amit viszont meg akarok nézni...  :-} :-/-
Eddig se volt valami gyors az iwiw de ez a sok sz@r teljesen belassította.
Ma kezdődik életed hátralevő része...

http://www.youtube.com/watch?v=Bt1BDSAzHOA

2009. Október 01. - 13:44:11
Válasz #22985
Nem elérhető

George

Nem győzöm törölgetni az értesítéseket, hogy értékelnek drága ismerőseim, holott be sincs állítva semmilyen alkalmazás nálam. Eleve leszarom, hogy hány pontos xy szerint a kinézetem vagy a szakmai hozzáértésem(azt sem tudják miben), de ez még értesítget is a semmiről.

2009. Október 01. - 17:43:37
Válasz #22986
Nem elérhető

Kicsibors

Téma átvezetés Seth topicjából:

Mi történt?
De ne itt offoljunk...  - by Hopika

Semmi baj nem történt, csak amint feljebb is írtam még Seth-nél, nálam más szövetség versenye nem játszik mint az IFBB, mert egyedül ott nem kell formában gyaki... ( Bodyba még szintén nem érdemes belevágni, arra nem állok készen.)
Az a probléma, hogy még van rajtam olyan 5-6 kg, viszont IFBB-s versenyek meg november második felétől nem igazán vannak, ami nekem szóba jöhetne... (Junior sem vagyok már.) Világversenyre pedig ráadásul az okt. 4. -ei Magyar Bajnokság a kvalifikáció...
Azért oda se megyek el félkész állapotban, főleg úgy nem érdemes, hogy még ha sikerülne is a kvali, a szövetség nem állná sem az útiköltség egy részét, sem a nevezési díjat, sem semmit. 120 eurós nevezési díjakra, stb-re nekem nincs keret...
Egy szó, mint száz, 1-2 hetet még talán beleölök a diétába, mert nem akarok tömegelésnél 20 kilós pluszokat felhalmozni, amit aztán még kínkeservesebben tudok leadni, mert annak semmi értelme.
Sajnos a diétát nem tudtam előbb elkezdeni szeptembernél, anyagi hiányosságok miatt...
Kardomba nem dőlök, mert így is van értelme annak, amit csinálok, csak nehezebb így diétázni, hogy nincs nagy betűvel kitűzött CÉL, viszont így is-úgy is költeni kell rá, mert diétázni meg másképp nem lehet.  :-\

2009. Október 01. - 17:45:59
Válasz #22987
Nem elérhető

hopika

Vettem tudomásul!
 :-){
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2009. Október 01. - 19:08:34
Válasz #22988
Nem elérhető

zotja

lue bácsi töröljön,,,mert tele van :)

2009. Október 01. - 19:14:25
Válasz #22989
Nem elérhető

Gabe

Lue koxol?  ????... ;D
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. Október 01. - 19:15:22
Válasz #22990
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor

2009. Október 01. - 19:16:07
Válasz #22991
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Balu egy állat!

2009. Október 01. - 19:19:32
Válasz #22992
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Balu egy állat!

Kinek az avatar képén vannak állatok?  8-}  ;D

2009. Október 01. - 19:21:33
Válasz #22993
Nem elérhető

zotja

Lue koxol?  ????... ;D

ja ő ampullák helyett festék patronokat lő   ;D  ***))))

2009. Október 01. - 19:30:37
Válasz #22994
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Balu egy állat!

Kinek az avatar képén vannak állatok?  8-}  ;D

DE milyen állatok????

Pinky és a Vész..vész..vész vész...VÉSZ!
tudududádum dum! (ez most ének volt)