Téma átvezetés Seth topicjából:
Mi történt?
De ne itt offoljunk... - by Hopika
Semmi baj nem történt, csak amint feljebb is írtam még Seth-nél, nálam más szövetség versenye nem játszik mint az IFBB, mert egyedül ott nem kell formában gyaki... ( Bodyba még szintén nem érdemes belevágni, arra nem állok készen.)
Az a probléma, hogy még van rajtam olyan 5-6 kg, viszont IFBB-s versenyek meg november második felétől nem igazán vannak, ami nekem szóba jöhetne... (Junior sem vagyok már.) Világversenyre pedig ráadásul az okt. 4. -ei Magyar Bajnokság a kvalifikáció...
Azért oda se megyek el félkész állapotban, főleg úgy nem érdemes, hogy még ha sikerülne is a kvali, a szövetség nem állná sem az útiköltség egy részét, sem a nevezési díjat, sem semmit. 120 eurós nevezési díjakra, stb-re nekem nincs keret...
Egy szó, mint száz, 1-2 hetet még talán beleölök a diétába, mert nem akarok tömegelésnél 20 kilós pluszokat felhalmozni, amit aztán még kínkeservesebben tudok leadni, mert annak semmi értelme.
Sajnos a diétát nem tudtam előbb elkezdeni szeptembernél, anyagi hiányosságok miatt...
Kardomba nem dőlök, mert így is van értelme annak, amit csinálok, csak nehezebb így diétázni, hogy nincs nagy betűvel kitűzött CÉL, viszont így is-úgy is költeni kell rá, mert diétázni meg másképp nem lehet.