2024. November 07. - 06:33:58
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4007597 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

2009. Szeptember 01. - 15:22:53
Válasz #21930
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
meg aszongya, hogy kardióval kombinálva zsírt is lehet égetni vele...  - én aszondom kardióval enélkül is lehet zsírt égetni.. ***)))

Ezt már meg is cáfolták a két &@# c. műsorban, ahol egy okos edző elmondta, hogy a kardió nem éget kalóriát, hanem csak a szívet edzi ****:))) !+"%
jóhát oké, ott két reprezentatív test ad egyébként is tanácsot ****:))) de az is lehet, hogy a vibricég a kardiót, mint aerobot értette, mert ugyebár szakértelem nélkül könnyű összekeverni ;) ;D

Ne dobálózz itt a szakkifejezésekkel, még elijeszted az olvasókat ;D
ja énkérek elnézést ****:))) ****:))) ****:)))

Balu, menjek a Képek topicba? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ja, az nem rossz, ott az előbb láttam valami nagycsöcsü nőt vergődni a földön.  ;D
És rögtön Lady jutott az eszedbe róla? ;D

A nagy csöcsről, vagy a vergődésről?  ;D

2009. Szeptember 01. - 15:26:07
Válasz #21931
Nem elérhető

George

meg aszongya, hogy kardióval kombinálva zsírt is lehet égetni vele...  - én aszondom kardióval enélkül is lehet zsírt égetni.. ***)))

Ezt már meg is cáfolták a két &@# c. műsorban, ahol egy okos edző elmondta, hogy a kardió nem éget kalóriát, hanem csak a szívet edzi ****:))) !+"%
jóhát oké, ott két reprezentatív test ad egyébként is tanácsot ****:))) de az is lehet, hogy a vibricég a kardiót, mint aerobot értette, mert ugyebár szakértelem nélkül könnyű összekeverni ;) ;D

Ja, az nem rossz, ott az előbb láttam valami nagycsöcsü nőt vergődni a földön.  ;D

Úriember ezen a ponton kiszáll az eszmecseréből ;D

2009. Szeptember 01. - 15:30:40
Válasz #21932

Tündi-Bündi

Vendég
Köszi Lady a tippet, de azzal, hogy lemegyek az edzőterembe, nem leszek fitt, fogalmam sincs mit kell csinálni... na meg az én erőmmel... ott biztos nincs 1-2 kilos súlyzó :) én azokkal birkózom... a kinesisnél ellenállás van és még csak most tartok 3-nál...de azért ott már rendesen erőlködöm néha... és fáj mindenem... nekem az a jó itt hogy az edző dirigál.. de magamtól addig csinálnám amig nem fáj.. meg amig meg nem unom... ezért nem ért semmit mikor fit formába jártam... játszottam egy kicsit ezzel aztán azzal.. aztán elfáradtam és hazamentem.. de semmi rendeszer nem volt benne... és ha már személyi edzőt is kérek magam mellé szerintem megüti a 30at... az is... bár nemtudom... na meg ott nálatok pasik csajok együtt edznek.... voltam egyszer a Gildában vagy hol... és hát ott is olyan gáz volt... a sok izmos fickó méregettett és nézte, hogy mit bohóckodom az 1 kilos súlyzókkal... jobb szeretem ha csak nők vannak... meg akkor van esély hogy nálam rosszabbak is akadnak :) és nem kell szégyenkeznem.....

2009. Szeptember 01. - 15:30:56
Válasz #21933
Nem elérhető

God Vazzeg

Úriember ezen a ponton kiszáll az eszmecseréből ;D

Olyat meg hol találsz?  ****:)))

2009. Szeptember 01. - 15:32:03
Válasz #21934
Nem elérhető

God Vazzeg

Köszi Lady a tippet, de azzal, hogy lemegyek az edzőterembe, nem leszek fitt, fogalmam sincs mit kell csinálni... na meg az én erőmmel... ott biztos nincs 1-2 kilos súlyzó :) én azokkal birkózom... a kinesisnél ellenállás van és még csak most tartok 3-nál...de azért ott már rendesen erőlködöm néha... és fáj mindenem... nekem az a jó itt hogy az edző dirigál.. de magamtól addig csinálnám amig nem fáj.. meg amig meg nem unom... ezért nem ért semmit mikor fit formába jártam... játszottam egy kicsit ezzel aztán azzal.. aztán elfáradtam és hazamentem.. de semmi rendeszer nem volt benne... és ha már személyi edzőt is kérek magam mellé szerintem megüti a 30at... az is... bár nemtudom... na meg ott nálatok pasik csajok együtt edznek.... voltam egyszer a Gildában vagy hol... és hát ott is olyan gáz volt... a sok izmos fickó méregettett és nézte, hogy mit bohóckodom az 1 kilos súlyzókkal... jobb szeretem ha csak nők vannak... meg akkor van esély hogy nálam rosszabbak is akadnak :) és nem kell szégyenkeznem.....

Van egy kigyúrt pasid, ne viccelj már, kérd meg 1 alkalommal hogy menjen veled, utána már tudni fogsz mindent  :-*

2009. Szeptember 01. - 15:34:44
Válasz #21935
Nem elérhető

George

Járjatok együtt edzeni 8-} Mi is így csináljuk, senki nem méregeti, és igaz, hogy nem 1-2 kg-os súlyzó kell neki, de olyat is találni a teremben ;)

2009. Szeptember 01. - 15:35:57
Válasz #21936

Tündi-Bündi

Vendég
Bukta ő otthon edz... nekem ott meg nincsenek nekem való dolgok... pl fenékre valók... én nem fekve akarok nyomni... :)

2009. Szeptember 01. - 15:38:17
Válasz #21937
Nem elérhető

George

Bukta ő otthon edz... nekem ott meg nincsenek nekem való dolgok... pl fenékre valók... én nem fekve akarok nyomni... :)
Akkor szépen kézenfogjátok egymást, és kerestek egy termet. Ő is jobban fejlődne.

2009. Szeptember 01. - 15:38:30
Válasz #21938
Nem elérhető

FirstLady

george, balu kick, bann, megmindeeeeeeeeeeen! ***)))) ***)))) ***)))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

...basszus Balu modi lett... így nem tudom kickbannmittomicsinálni ;D

Tündi, George-nak igaza van, Lalika segíteni fog biztos, de ha netán mégsem, a teremben mindig vannak segítőkész emberek... (legalábbis nekem fel szokták ajánlani a segítséget :D )
Igen, van 1-2 kilós súlyzó minden teremben ;)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Szeptember 01. - 15:40:25
Válasz #21939
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
george, balu kick, bann, megmindeeeeeeeeeeen! ***)))) ***)))) ***))))

Tündi, George-nak igaza van, Lalika segíteni fog biztos, de ha netán mégsem, a teremben mindig vannak segítőkész emberek... (legalábbis nekem fel szokták ajánlani a segítéset :D )

Jaja, én segitettem már húzódzkodni Lady-nak.

Ez nem azt jelenti, hogy nem bivaly erős...  ;D

2009. Szeptember 01. - 15:40:39
Válasz #21940

Tündi-Bündi

Vendég
szerintem mindketten elég komoly tanácsokra szorulnánk......

2009. Szeptember 01. - 15:42:12
Válasz #21941
Nem elérhető

George

Tündi, George-nak igaza van, Lalika segíteni fog biztos, de ha netán mégsem, a teremben mindig vannak segítőkész emberek... (legalábbis nekem fel szokták ajánlani a segítéset :D )

Ja én már láttam 34-el fűrészelni ;D

2009. Szeptember 01. - 15:42:59
Válasz #21942
Nem elérhető

FirstLady

oké, ezzel megmenekültél ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
nem csak húzódszkodni segített, de pl. a mellhez- vagy tarkóhoz húzáshoz nem értem el a rudat ülve, abban is segített, vagy én is segítettem guggolni neki... nem, nem a nyakába ültem ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

George, ne áruld már el, milyen egy titkos fegyver vagyok ;D ;D ;D

FirstLady

2009. Szeptember 01. - 15:46:26
Válasz #21943
Nem elérhető

George

Nem kéne pofon abból a kézből --)

2009. Szeptember 01. - 15:47:05
Válasz #21944
Nem elérhető

FirstLady

FirstLady