2024. November 07. - 08:44:05
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4007680 alkalommal)

0 Felhasználó és 28 vendég van a témában

2009. Szeptember 01. - 13:43:08
Válasz #21900
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
http://www.wellness-trade.hu/cikkek/fitvibe_vibracios_trener/&t=1 ez a fitvibe

és ide járok http://www.cristalspa.hu/arak.htm

ez az egy gép maga a fitvibe?

igen
rengeteg gyakorlat van rá... és van low és high erősség.. én már a feneket highon csinálom és nagyon sokat javult a hátsóm :) plusz ha elolvasod élsportolók is használják
Jelenleg több profi futballcsapat pl. Machester United, FC Bruges, Panathinaikos; és kosárlabdacsapat pl. Antwerp Giants; valamint élvonalbeli német/holland/belga sportolók is Fitvibe Excel Vibrációs Trénert használnak edzéseiknél

Ehhez nem nagyon tudok hozzászólni, nem igazán az a célom, hogy úgy nézzek ki, mint egy focista.  ;D

2009. Szeptember 01. - 13:44:11
Válasz #21901

Torony

Vendég

igen
rengeteg gyakorlat van rá... és van low és high erősség.. én már a feneket highon csinálom és nagyon sokat javult a hátsóm :) plusz ha elolvasod élsportolók is használják
Jelenleg több profi futballcsapat pl. Machester United, FC Bruges, Panathinaikos; és kosárlabdacsapat pl. Antwerp Giants; valamint élvonalbeli német/holland/belga sportolók is Fitvibe Excel Vibrációs Trénert használnak edzéseiknél

Ehhez nem nagyon tudok hozzászólni, nem igazán az a célom, hogy úgy nézzek ki, mint egy focista.  ;D

nyírathatnál kezdetnek egy Beckham sérót... vagy növeszthetsz egy Ronaldinho-loboncot :)

2009. Szeptember 01. - 13:45:50
Válasz #21902
Nem elérhető

George

Ne haragudj Tündi, de aki neked azt mondta, hogy ezzel a géppel szuper eredményt fogsz elérni, az csúnyán átb@szott. Voltam olyan teremben edző, ahol volt ilyen gép, voltak akik rendszeresen jöttek rá, hónapokon keresztül, és semmit nem értek el vele. 25 éves vagy az adatlapod szerint, ha most nem tudod magad rávenni rendes mozgásra és normális étkezésre, akkor később hatalmas gondban leszel. A te alkatod egyáltalán nem reménytelen, iszonyúan vékony vagy, gondolom van egy kis narancsbőr, és ezzel akarod eltűntetni. A narancsbőr az zsírsejtekből áll, amik salak- és méreganyagot tárolnak, ezt egy jó kis méregtelenítéssel, és jó diétával tudod eltűntetni, mozgással kiegészítve. De az, hogy ácsorogsz különböző testhelyzetekben egy gépen ami ráz, az nem mozgás. Ez sima izometrikus feszítés, amit gép nélkül is meg tudsz csinálni, ha felveszel egy bizonyos testhelyzetet, és kitartod 1-2 vagy akárhány percig.
Ez a gép több millióba kerül, de semmi nem ér rajta ennyit. Valamilyen mesével csábítani kell rá az embereket, hogy visszahozza az árát. Ja, és ahol én voltam, ennek a használata benne volt a sima bérlet árában, tehát megintcsak azt tudom mondani, hogy téged iszonyatosan lehúznak pénzzel a semmiért ::)

2009. Szeptember 01. - 13:47:40
Válasz #21903
Nem elérhető

George

Plusz mérget vehetsz rá, hogy élsportolók nem rázatják ezen magukat, legfeljebb megvette a gép gyártója a jogot, hogy felhasználhassa marketing célra a neveket 8-}

2009. Szeptember 01. - 13:48:25
Válasz #21904
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Plusz mérget vehetsz rá, hogy élsportolók nem rázatják ezen magukat, legfeljebb megvette a gép gyártója a jogot, hogy felhasználhassa marketnig célra a neveket 8-}

Annyira negativ vagy...  :D

2009. Szeptember 01. - 13:49:49
Válasz #21905
Nem elérhető

Woodslave

semmi közöm hozzá, de pláne annak fényében furcsa hogy ilyen hülye gépekre költessz súlyos tízezreket, amikor van egy barátod akinek már van némi fogalma a testépítésről... ????...

2009. Szeptember 01. - 13:50:11
Válasz #21906

Torony

Vendég
Ne haragudj Tündi, de aki neked azt mondta, hogy ezzel a géppel szuper eredményt fogsz elérni, az csúnyán átb@szott. Voltam olyan teremben edző, ahol volt ilyen gép, voltak akik rendszeresen jöttek rá, hónapokon keresztül, és semmit nem értek el vele. 25 éves vagy az adatlapod szerint, ha most nem tudod magad rávenni rendes mozgásra és normális étkezésre, akkor később hatalmas gondban leszel. A te alkatod egyáltalán nem reménytelen, iszonyúan vékony vagy, gondolom van egy kis narancsbőr, és ezzel akarod eltűntetni. A narancsbőr az zsírsejtekből áll, amik salak- és méreganyagot tárolnak, ezt egy jó kis méregtelenítéssel, és jó diétával tudod eltűntetni, mozgással kiegészítve. De az, hogy ácsorogsz különböző testhelyzetekben egy gépen ami ráz, az nem mozgás. Ez sima izometrikus feszítés, amit gép nélkül is meg tudsz csinálni, ha felveszel egy bizonyos testhelyzetet, és kitartod 1-2 vagy akárhány percig.
Ez a gép több millióba kerül, de semmi nem ér rajta ennyit. Valamilyen mesével csábítani kell rá az embereket, hogy visszahozza az árát. Ja, és ahol én voltam, ennek a használata benne volt a sima bérlet árában, tehát megintcsak azt tudom mondani, hogy téged iszonyatosan lehúznak pénzzel a semmiért ::)

parasztvakításnak hívják a módszert. van, akiknél működik...  ;D de a karfiolsegg marad  ;D

2009. Szeptember 01. - 13:50:19
Válasz #21907
Nem elérhető

George

Plusz mérget vehetsz rá, hogy élsportolók nem rázatják ezen magukat, legfeljebb megvette a gép gyártója a jogot, hogy felhasználhassa marketnig célra a neveket 8-}

Csak simán racionális :)

2009. Szeptember 01. - 13:51:08
Válasz #21908
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
George mindig kimondja a kíméletelen igazságot.  8-)

2009. Szeptember 01. - 13:51:54
Válasz #21909
Nem elérhető

George

Reggel !+"% Ne menj még nincs itt :D

2009. Szeptember 01. - 13:53:05
Válasz #21910
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Reggel !+"% Ne menj még nincs itt :D

Az is kíméletlen volt de csak azért mert kímélni akartalak.  ;D

2009. Szeptember 01. - 13:53:12
Válasz #21911
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor

Asszony szépségklinikán dolgozik...mindig meséli, hogy milyen kezeléseik vannak, meg kérdezi, hogy és ez szerinted használ? ...sajnos mindig azt a választ kell adnom, hogy kukás.  ;D

2009. Szeptember 01. - 13:54:09
Válasz #21912

SexyB

Vendég

igen

Łł= Łł= ****:))) ****:))) Ne is!!!

2009. Szeptember 01. - 13:54:55
Válasz #21913
Nem elérhető

George

Asszony szépségklinikán dolgozik...mindig meséli, hogy milyen kezeléseik vannak, meg kérdezi, hogy és ez szerinted használ? ...sajnos mindig azt a választ kell adnom, hogy kukás.  ;D
Persze....igyekeznek a könnyebb végén megfogni a dolgot ;D

2009. Szeptember 01. - 13:55:34
Válasz #21914
Nem elérhető

hopika

Vazze'!
Akkor eddig én is tévhitben éltem,hogy a sör feszesíti a bőrt?
Pedig hastájékon bejön...  !+"%
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!