2024. November 07. - 10:56:54
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4007712 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

2009. Szeptember 01. - 11:09:27
Válasz #21885
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
jobbulást nektek!

NEM AKAROK ISKOLÁBA MENNNNNÍÍÍÍ! :'(

Pápá délután 2kor "jó reggelt!"  ;D
Miért most bántod, nincs itt, hogy megvédje magát :D Talán már megvan az év első karója ;D
Úgy is tudom mit irni..."Töröljetek!'  ;D

2009. Szeptember 01. - 11:40:25
Válasz #21886
Nem elérhető

fastor

!+"% ))=/
már ithonvagyok, élek virulok ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Szeptember 01. - 12:53:05
Válasz #21887

B1ll4

Vendég
!+"% ))=/

Fastor , te hanyadszorra tolod a 4.-et ? Tetszik vagy mi ?

2009. Szeptember 01. - 13:05:16
Válasz #21888
Nem elérhető

fastor

!+"% ))=/

Fastor , te hanyadszorra tolod a 4.-et ? Tetszik vagy mi ?
ez már a második évem a továbbképzésen Bélusom ;)
csak a kurva éretsségikkel szopok, mert sosem tudom ,hogy van e elég pontom, így biztosra megyek ;D ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Szeptember 01. - 13:13:37
Válasz #21889
Nem elérhető

God Vazzeg

az a baj hogy ez az egész sport élet kurvára a pénzen múlik nem a genetikán... szerintem... én már kurva jó csaj lehetnék, ha nem csak heti 2x max 3x tudnék lemenni edzeni... de annyira drága a bérletem... hogy nem tudok mindennap lemenni mert akkor egy hónapban kéne kettőt vennem  és az már havi 60 .... és amugy látom magamon a változást.. pedig én vagyok az az igazi tornából felmentett fajta... és hát azt mondják jók az adottságaim.. mert amint edzek egy kicsit már dudorodnak az izmaim... szal ha több pénzem lenne többet edzenék, de mivel élni is kell vmiből.... plusz még a kajáról nem is beszéltünk... szóval igy szerintem inkább pénz kérdése, mint genetika.... de én nem adom fel és szerintem, amit tudok megteszek... és azért nem olcsobb edzést választok, mert nekem nem jött be semmi eddig csak ez...

Havi 60? Ne mondd már hogy 30k a bérleted?  ????...

2009. Szeptember 01. - 13:18:56
Válasz #21890

Tündi-Bündi

Vendég
De igen!  :'( Sajna fitvibe és a kinesis kombi 10 alkalmas 5 hetes ennyi... ált.. ha csak az egyik akkor 25... sajna elég új ritka és drága.. de nekem tetszik... eddig jó volt mert kaptam üdülésit 27 ért és ugy nem volt vészes de vége az arany életnek... Gordonunknak hála...

2009. Szeptember 01. - 13:25:23
Válasz #21891
Nem elérhető

God Vazzeg

De igen!  :'( Sajna fitvibe és a kinesis kombi 10 alkalmas 5 hetes ennyi... ált.. ha csak az egyik akkor 25... sajna elég új ritka és drága.. de nekem tetszik... eddig jó volt mert kaptam üdülésit 27 ért és ugy nem volt vészes de vége az arany életnek... Gordonunknak hála...

Azonnal keress egy másik termet  ::)

2009. Szeptember 01. - 13:27:21
Válasz #21892

Tündi-Bündi

Vendég
Nem!A fitvibe az egyetlen dolog ami reményt adott arra, hogy sima  legyen a bőröm... ha kell inkább nem eszem vagy nem járok autoval mindennap és lógok a villamoson :) de nem hagyom abba...

2009. Szeptember 01. - 13:31:46
Válasz #21893

Torony

Vendég
havi 60ból edzőteremben rendes edzéssel, parasztvakító csilivili faszságok nélkül, kiegészítőkkel együtt lehet igenjó formát hozni.

2009. Szeptember 01. - 13:32:05
Válasz #21894
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Nem!A fitvibe az egyetlen dolog ami reményt adott arra, hogy sima  legyen a bőröm... ha kell inkább nem eszem vagy nem járok autoval mindennap és lógok a villamoson :) de nem hagyom abba...

Mi az a fitvibe? Bocs a tudatlanságom miatt.  ;D Egy SPA központ vagy mi, hogy ennyibe kerül?

2009. Szeptember 01. - 13:33:19
Válasz #21895
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
havi 60ból edzőteremben rendes edzéssel, parasztvakító csilivili faszságok nélkül, kiegészítőkkel együtt lehet igenjó formát hozni.

És akkor még bőkezű voltál.

2009. Szeptember 01. - 13:35:37
Válasz #21896

Tündi-Bündi

Vendég

2009. Szeptember 01. - 13:37:19
Válasz #21897
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor

2009. Szeptember 01. - 13:41:17
Válasz #21898

Torony

Vendég

És akkor még bőkezű voltál.

jó, akkor a kaja is... bár elhiszem, hogy a csirkemellel megpakolt fagyasztó meg egy fekpad nem olyan szép, mint egy startrek-díszletnek látszó gép...

2009. Szeptember 01. - 13:41:39
Válasz #21899

Tündi-Bündi

Vendég
http://www.wellness-trade.hu/cikkek/fitvibe_vibracios_trener/&t=1 ez a fitvibe

és ide járok http://www.cristalspa.hu/arak.htm

ez az egy gép maga a fitvibe?

igen
rengeteg gyakorlat van rá... és van low és high erősség.. én már a feneket highon csinálom és nagyon sokat javult a hátsóm :) plusz ha elolvasod élsportolók is használják
Jelenleg több profi futballcsapat pl. Machester United, FC Bruges, Panathinaikos; és kosárlabdacsapat pl. Antwerp Giants; valamint élvonalbeli német/holland/belga sportolók is Fitvibe Excel Vibrációs Trénert használnak edzéseiknél