2024. November 07. - 22:43:31
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4007974 alkalommal)

0 Felhasználó és 19 vendég van a témában

2009. Augusztus 28. - 22:12:47
Válasz #21735
Nem elérhető

Kozi001

Idézetet írta: Jordan link=topic=186.msg136javascript:void(0);102#msg136102 date=1251490123
Nyugodtan irhatsz az idezet ala is  #:-) >:D

JÓJÓ ;D

Azt mondod George? ;D
Nincsen példaképem, nem akarok más lenni, máshoz hasonlítani, a legjobbat akarom kihozni magamból, hogy én lehessek a példakép.

2009. Augusztus 29. - 11:48:58
Válasz #21736
Nem elérhető

parrre

Csak most vettem észre, hogy kaptam egy kis csillagot  :-):-):: ****:))) de jó de jó! Köszi szépen, nemtom mivel érdemeltem ki!? Ezt, hogy lehet gyűjtögetni??

A hozzászólások számától függ, hogy hány csillagod van. Legalább is nagyrészt, mert pl. Kicsiborsnak is több, mint 700 hsz-e van, mégis csak 1 csillaga és még mindig újonc csoport.
nekem is csak 1 van, és újonc is vagyok, gondoltam IQ szintre is, de sztem nem vagyok annyira retardált, h csak ezt érdemeljem  :'( :D :D

Szépen (de nagyon szépen !  ****)) megkéred a "Globális Moderátor" / "Administrator" titulusú elvtársakat, hogy vegyen ki az újonc csoportból, és rögtön
annyi csillagod lesz, mint a Remy Martin XO -nak  :-oD   !+"%

2009. Augusztus 29. - 12:43:45
Válasz #21737

Gerr

Vendég
Sziasztok!

Jó rég írtam, kissé demotivált voltam/vagyok minden téren  ˝=/...Na de egy fontos dologban kérném segítségeteket: van-e köztetek olyan személy aki falusi turizmus, Eu pályázatok témában otthon van? Esetleg nagyon közel van a tűzhöz?

2009. Augusztus 29. - 12:45:20
Válasz #21738
Nem elérhető

FirstLady

Sziasztok!

Jó rég írtam, kissé demotivált voltam/vagyok minden téren  ˝=/...Na de egy fontos dologban kérném segítségeteket: van-e köztetek olyan személy aki falusi turizmus, Eu pályázatok témában otthon van? Esetleg nagyon közel van a tűzhöz?
****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
valószínűleg van ;D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Augusztus 29. - 12:48:15
Válasz #21739
Nem elérhető

Kicsibors

Csak most vettem észre, hogy kaptam egy kis csillagot  :-):-):: ****:))) de jó de jó! Köszi szépen, nemtom mivel érdemeltem ki!? Ezt, hogy lehet gyűjtögetni??

A hozzászólások számától függ, hogy hány csillagod van. Legalább is nagyrészt, mert pl. Kicsiborsnak is több, mint 700 hsz-e van, mégis csak 1 csillaga és még mindig újonc csoport.
nekem is csak 1 van, és újonc is vagyok, gondoltam IQ szintre is, de sztem nem vagyok annyira retardált, h csak ezt érdemeljem  :'( :D :D

Szépen (de nagyon szépen !  ****)) megkéred a "Globális Moderátor" / "Administrator" titulusú elvtársakat, hogy vegyen ki az újonc csoportból, és rögtön

Engem csak az zavar, hogy az avataromat nem tudom cserélgetni kedvem szerint... az meg olyan körülményes, hogy mindig küldjek privit egy moderátornak, ha le akarom cserélni...  :(

2009. Augusztus 29. - 12:49:12
Válasz #21740
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ménem tudod? Megmutassam hogy kell?  ;D

2009. Augusztus 29. - 12:52:43
Válasz #21741
Nem elérhető

FirstLady

holvanmár a Hóhér Admin?  :'( :'( :'( :D :D :D :D :D :D
a hóhéradmin az csak gyilkol (ahogy a nevében is benne van :D ), én nem várnám annyira :D

A MI fórumunkon nem tudják a Glob. modik változtatni ezeket a beállításokat :) Elvileg a rendszer automatikusan frissíti, de néha befagy valakinél, és úgy marad :) nem hiszem, hogy ez olyan sokat számítana ;)

FirstLady

2009. Augusztus 29. - 13:03:58
Válasz #21742
Nem elérhető

Kicsibors

holvanmár a Hóhér Admin?  :'( :'( :'( :D :D :D :D :D :D
a hóhéradmin az csak gyilkol (ahogy a nevében is benne van :D ), én nem várnám annyira :D

A MI fórumunkon nem tudják a Glob. modik változtatni ezeket a beállításokat :) Elvileg a rendszer automatikusan frissíti, de néha befagy valakinél, és úgy marad :) nem hiszem, hogy ez olyan sokat számítana ;)

Akkor nálam is befagyás volt valószínűleg...  :-\

2009. Augusztus 29. - 13:05:11
Válasz #21743
Nem elérhető

Kicsibors

Ménem tudod? Megmutassam hogy kell?  ;D

Nem azzal van a baj, hogy szellemi rövidnadrág vagyok és azért nem megy, hanem hogy technikailag valamiért nem megoldható...  :D

2009. Augusztus 29. - 13:14:07
Válasz #21744
Nem elérhető

Cressler

jaj ha az újon csoport miatt így megy a rinyálás mi lett volna ha már a karmázós időkben is itt vagytok ...
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. Augusztus 29. - 13:15:05
Válasz #21745
Nem elérhető

FirstLady

jaj ha az újon csoport miatt így megy a rinyálás mi lett volna ha már a karmázós időkben is itt vagytok ...
pont ugyanez jutott az eszembe ;D
hogy a karmánál már lenne sírás ****:)))

FirstLady

2009. Augusztus 29. - 13:15:14
Válasz #21746
Nem elérhető

csaba.r

Az még a Tatárjárás előtt volt????? ;D
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Augusztus 29. - 13:15:51
Válasz #21747
Nem elérhető

csaba.r

Mért mi az a karma???
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Augusztus 29. - 13:18:30
Válasz #21748
Nem elérhető

parrre

DEMÉRKAPTAMMÁMEGINMINUSZT ???????????  :-Đ :-Đ :-Đ :-Đ :-Đ :-Đ

@-o

Egyébként az újonc csoportból kiszedés (az alap fórummotorban) nem automatikus.

2009. Augusztus 29. - 13:19:05
Válasz #21749
Nem elérhető

FirstLady

Mért mi az a karma???
plusszolni és mínuszolni lehetett a júzereket, viccces volt  ****:)))

FirstLady