2024. November 08. - 00:27:07
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4008015 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2009. Augusztus 28. - 14:43:11
Válasz #21705
Nem elérhető

AtisFace

Remélem összefutunk és megnézem mit kezdett a cukorborsó 1 év alatt magával @:-)
Senki nem üt olyan keményen, mint az élet! Semmit nem számít, hogy te milyen keményen ütsz, hanem az, hogy mekkora pofonokat viselsz el, és mégy tovább előre. Mennyit bírsz ki, és menni tovább előre újra és újra. Így kell győzni!

2009. Augusztus 28. - 14:45:07
Válasz #21706
Nem elérhető

csaba.r

Én is elpörgök bármilyen zenére de csak bécsi keringőt ami valjuk be technonál elég hülyén néz ki
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Augusztus 28. - 14:46:57
Válasz #21707

Tündi-Bündi

Vendég
hát beszéld meg vele, hogy talizzatok... mi kb éjfél fél 1 körül megyünk, mert addig dolgozik a kis vaczakom  <3! le merem fogadni, hogy most is edzés helyett a motorját hajtja.... nagyon rossz gyerek... na de majd ha előbb lesz kockás a hasam mint neki talán belehúz... hihihihihi  ****:)))

2009. Augusztus 28. - 14:51:10
Válasz #21708
Nem elérhető

AtisFace

hát beszéld meg vele, hogy talizzatok... mi kb éjfél fél 1 körül megyünk, mert addig dolgozik a kis vaczakom  <3! le merem fogadni, hogy most is edzés helyett a motorját hajtja.... nagyon rossz gyerek... na de majd ha előbb lesz kockás a hasam mint neki talán belehúz... hihihihihi  ****:)))
Mi szerintem éjfélre már bent leszünk. De az "A" teremben fogjuk múlatni az időt és csak megismer még :D
Senki nem üt olyan keményen, mint az élet! Semmit nem számít, hogy te milyen keményen ütsz, hanem az, hogy mekkora pofonokat viselsz el, és mégy tovább előre. Mennyit bírsz ki, és menni tovább előre újra és újra. Így kell győzni!

2009. Augusztus 28. - 14:52:02
Válasz #21709

Tündi-Bündi

Vendég
Én is elpörgök bármilyen zenére de csak bécsi keringőt ami valjuk be technonál elég hülyén néz ki

Azt is tudok, gyere és majd nyomom veled  ;D biztos megkérdeznék, hogy húúú mi milyen ütős cuccot toltunk... :)

2009. Augusztus 28. - 14:53:46
Válasz #21710
Nem elérhető

darknight

Pamela te mért lettél Pamela? Te is a Dallason nőttél fel?:)

Talán Dallas-ban, nem?  ***))) **:))))* ;) :D

Tisztelettel: G.L. (nyelvész, főiskolai tanár)  :-}

****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

>:D >:D >:D

Lol! Na akkor álljunk meg egy szóra tanár úrrrrrrr  ))=/
Ebben a szövegkörnyezetben ez igy helyes szerintem... :p mivel én sorozatra gondoltam, nem a városra.....  ))=/

Én kérek elnézést... :-){ :D

De igaz, ami igaz... Ilyenkor már kicsit leharcolt az agyam, nem a sorozatban gondolkodtam, illetve nem ilyen értelemben... ****) ;) :D

"Faith Divides Us Death Unites Us"

"Vágyból építesz templomot
Vagy elhagyod, vagy lerombolod
Új bánat űz, új fájdalom kell
A múló öröm nem érdekel"

"Monsters are real, and ghosts are real, too. They live inside us. And sometimes they win."

"The Night Is Darkest Just Before The Dawn"

"A Bűn Zsoldja Halál" (Róma 6:23)

"Az Emberek Erejét Nem Számokban Mérik..."

2009. Augusztus 28. - 14:54:26
Válasz #21711

Tündi-Bündi

Vendég
Mi szerintem éjfélre már bent leszünk. De az "A" teremben fogjuk múlatni az időt és csak megismer még :D

Hát figyelj ha látsz egy gogotáncosgumimacit ugrálni valahol akkor az ő lesz :)  ****:)))

2009. Augusztus 28. - 14:57:17
Válasz #21712

Tündi-Bündi

Vendég
Pamela te mért lettél Pamela? Te is a Dallason nőttél fel?:)

Talán Dallas-ban, nem?  ***))) **:))))* ;) :D

Tisztelettel: G.L. (nyelvész, főiskolai tanár)  :-}

****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

Lol! Na akkor álljunk meg egy szóra tanár úrrrrrrr  ))=/
Ebben a szövegkörnyezetben ez igy helyes szerintem... :p mivel én sorozatra gondoltam, nem a városra.....  ))=/

Én kérek elnézést... :-){ :D

De igaz, ami igaz... Ilyenkor már kicsit leharcolt az agyam, nem a sorozatban gondolkodtam, illetve nem ilyen értelemben... ****) ;) :D

ugye hogy ugye!nekem mindig igazam van kivétel amikor nem....  ;D

na hogy tetszett a videom????semmi visszajelzés jóvan többet se kaptok semmit se nem  ))=/

2009. Augusztus 28. - 15:05:15
Válasz #21713
Nem elérhető

AtisFace

Hát figyelj ha látsz egy gogotáncosgumimacit ugrálni valahol akkor az ő lesz :)  ****:)))
Szóval nem csak engem fűztek be rá ****:))) (ő milyen órabérrel vállalta? !+"%)

2009. Augusztus 28. - 15:11:59
Válasz #21714

Tündi-Bündi

Vendég
Haha!
Hát én természetben fizetek érte, mert csak nekem táncolhat...  ;D

na itt van még egy hátha ez megmozgatja a fantáziátokat igy pénteken... de hát ugy látom mindenki be van halva rendesen többet kéne sportolni fiatalok....  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=VQUs8UL65V8

(mielőtt bárki lelezbizne...én a zenéket szeretem...nem tehetek róla, hogy ilyen klippek járnak hozzájuk....) ennyi

2009. Augusztus 28. - 15:20:12
Válasz #21715

SexyB

Vendég
Valóban szuper zene!!  ;D    <3!

2009. Augusztus 28. - 15:20:13
Válasz #21716

SexyB

Vendég
...ja, és már mennék is buliba!!   :D

Köszike

2009. Augusztus 28. - 15:42:36
Válasz #21717

Tündi-Bündi

Vendég
Da Derrty Versions: The Reinvention ez egy remix album, az eredeti EI a Country Grammar albumon van

na megyek megnézem a picipockom :) sziasztok!

2009. Augusztus 28. - 15:52:00
Válasz #21718
Nem elérhető

lue

a kozi diéta mért van lezárva???
 ????... ????... azé mert enjoy ;D ;D ;D

2009. Augusztus 28. - 17:21:47
Válasz #21719
Nem elérhető

atleeta

Eltűnt a moderated jelzésem és csillagokat is látok  ;D köszönöm  ;)
Ma kezdődik életed hátralevő része...

http://www.youtube.com/watch?v=Bt1BDSAzHOA