0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Idézetet írta: Sztereó - 2009. Augusztus 25. - 16:21:39Idézetet írta: Balu - 2009. Augusztus 25. - 16:19:04Idézetet írta: Sztereó - 2009. Augusztus 25. - 16:18:38Balu te mióta vagy kiemelt betűs? Már kb. 5 perce. Stábtag vagyok. Panasszal fogok élni,és ha kell peres úton is követelni fogom az engem is megillető vastagbetűs megjelenítést. Tisztára úgyérzem magam mostmár mint a Nemecsek akinek csupa kisbetűvel írták le a nevét. Tisztára fel vagyok háborodva! Ez látszik rajtam? Szeretnéd a törlésedet kérni?
Idézetet írta: Balu - 2009. Augusztus 25. - 16:19:04Idézetet írta: Sztereó - 2009. Augusztus 25. - 16:18:38Balu te mióta vagy kiemelt betűs? Már kb. 5 perce. Stábtag vagyok. Panasszal fogok élni,és ha kell peres úton is követelni fogom az engem is megillető vastagbetűs megjelenítést. Tisztára úgyérzem magam mostmár mint a Nemecsek akinek csupa kisbetűvel írták le a nevét. Tisztára fel vagyok háborodva! Ez látszik rajtam?
Idézetet írta: Sztereó - 2009. Augusztus 25. - 16:18:38Balu te mióta vagy kiemelt betűs? Már kb. 5 perce.
Balu te mióta vagy kiemelt betűs?
Idézetet írta: Balu - 2009. Augusztus 25. - 16:24:32Idézetet írta: Sztereó - 2009. Augusztus 25. - 16:21:39Idézetet írta: Balu - 2009. Augusztus 25. - 16:19:04Idézetet írta: Sztereó - 2009. Augusztus 25. - 16:18:38Balu te mióta vagy kiemelt betűs? Már kb. 5 perce. Stábtag vagyok. Panasszal fogok élni,és ha kell peres úton is követelni fogom az engem is megillető vastagbetűs megjelenítést. Tisztára úgyérzem magam mostmár mint a Nemecsek akinek csupa kisbetűvel írták le a nevét. Tisztára fel vagyok háborodva! Ez látszik rajtam? Szeretnéd a törlésedet kérni? Ha te kitöröltetsz,akkor peres úton moderáltatom az egész fórumot! Mit a fórumot magát a világhálót is töröltetem! Velem nem lehet packázni!
Idézetet írta: Sztereó - 2009. Augusztus 25. - 16:25:44Idézetet írta: Balu - 2009. Augusztus 25. - 16:24:32Idézetet írta: Sztereó - 2009. Augusztus 25. - 16:21:39Idézetet írta: Balu - 2009. Augusztus 25. - 16:19:04Idézetet írta: Sztereó - 2009. Augusztus 25. - 16:18:38Balu te mióta vagy kiemelt betűs? Már kb. 5 perce. Stábtag vagyok. Panasszal fogok élni,és ha kell peres úton is követelni fogom az engem is megillető vastagbetűs megjelenítést. Tisztára úgyérzem magam mostmár mint a Nemecsek akinek csupa kisbetűvel írták le a nevét. Tisztára fel vagyok háborodva! Ez látszik rajtam? Szeretnéd a törlésedet kérni? Ha te kitöröltetsz,akkor peres úton moderáltatom az egész fórumot! Mit a fórumot magát a világhálót is töröltetem! Velem nem lehet packázni! nem kell töröltetnem...már tudok törölni. Te lennél az uccsó amúgy...hasznos tagja vagy a társadalomnak nem is tudom mi lenne nélküled a versenytopikokkal...és igy a fórummal.
Hm...vajon mé csatolta most is hozz a képeket?!... No mindegy, egyszer akartam, ez valami akadás lesz, ennyire egoista azé nem vagyok...
Nem, gyárilag ilyen... faszom vegyen fel még melltartót is a tengerpartra! ...Fene, ilyen apróságokra sosem figyelek, ilyen képeket nem kéne feltöltenem...
Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Augusztus 25. - 16:26:11Hm...vajon mé csatolta most is hozz a képeket?!... No mindegy, egyszer akartam, ez valami akadás lesz, ennyire egoista azé nem vagyok... K.rva jó képek!!!! Nem írok többet,mert félre értik.
Idézetet írta: Zsuzsi - 2009. Augusztus 25. - 16:32:05Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Augusztus 25. - 16:26:11Hm...vajon mé csatolta most is hozz a képeket?!... No mindegy, egyszer akartam, ez valami akadás lesz, ennyire egoista azé nem vagyok... K.rva jó képek!!!! Nem írok többet,mert félre értik. Köszönöm, azért látom van aki nem csak egy helyre összpontosított!
Jó képek a Bimbi meg kit zavar max kapod majd a priviket mindenkitől ennyi.