0 Felhasználó és 27 vendég van a témában
Én is hallottam ezt a szart. De én sem hittem el.Gád, te mit tudsz erről? Te tudni szoktad az ilyet
Idézetet írta: H. Laci - 2009. Augusztus 23. - 14:27:19Én is hallottam ezt a szart. De én sem hittem el.Gád, te mit tudsz erről? Te tudni szoktad az ilyet az egész farokságnak tűnik, és nem égetném magam én sem ezzel, ha nem egy hivatalos szeélytől kapőtam volna, és nem lett volna a címzettek között a sulimból több tanár, és vezető posztot betöltő személy
Idézetet írta: H. Laci - 2009. Augusztus 23. - 14:27:19Én is hallottam ezt a szart. De én sem hittem el.Gád, te mit tudsz erről? Te tudni szoktad az ilyet Az e-mailok nem nyomon követhetők semmilyen eszközzel sem. Innentől kitalálhatod, hogy ún. hoax a dolog
Fél óra múlva gyere inkább a terembe Kucu !
Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Augusztus 23. - 14:36:30Idézetet írta: H. Laci - 2009. Augusztus 23. - 14:27:19Én is hallottam ezt a szart. De én sem hittem el.Gád, te mit tudsz erről? Te tudni szoktad az ilyet Az e-mailok nem nyomon követhetők semmilyen eszközzel sem. Innentől kitalálhatod, hogy ún. hoax a dolog Nincs nyomkövetés, hanem megadott e-mail címre kell másolatot küldeni, ahol látják, hogy hány embernek küldted el. Ma már nincs működő továbbküldős dolog, de kb.10 éve így kaptam egy Reebok zoknit. Ez a hoax több, mint átlátszó volt, pláne a mobiltelefon típuszámok miatt...
MKopi ! Törölj a postaládádból , egyem meg a szíved !
God! én ezt a nyelvet nemértem
Meghát azárt csak nem fogja senki semmilyen marketing célra használni a fórumunkat, ugye?! Ja egyébként jó reggelt, napocska, szánsájn, mittom
VALAKI töröljön a privátjai közül, mert így nem tudok válaszolni