2024. November 08. - 16:51:51
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4008475 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

2009. Augusztus 21. - 15:35:26
Válasz #21465
Nem elérhető

FirstLady

Tegnap éjjel Elisabeth a szabadtérin, tüzijáték nézése a nézőtérről - kipipálva ;D 13 éve láttam először a darabot ugyanitt(milyen vén gecc vagyok már én is lassan :-O ), és azt kell mondja, az eredeti szereplőket, FŐLEG Mester Tamást(Halál) nem lehet überelni ***))) Egy gyenge 3-ast kap tőlem a tegnapi, az alapmű szám viszont(Nagyot nőtt az árnyék) egy nagy büdös szart sem, mert ilyen töketlenül, ahogy ez a színész meg a Dolhai előadták, fabatkát sem ért, tönkrevágták az egész darabot vele :-Đ :-p Monnyanak le :-Đ
Én is láttam Mester Tamással annó, egyet értek, elképesztően jó volt ****:))))))
és ki találta ki, hogy egy Dolhai közelébe léphet? ˝=/ ˝=/ ˝=/

Balu: okéj, igazad van ;D
Dolhai Rudolfot játszotta, aki a Halált játszotta nem is emlékszem a nevére ;D Lehet, hogy jó színész, de énekelni nem tud 8-}
jaaa, akkor az már egy jobbik verzió, de Dolhai mint Halál, az nagyon vicces lett volna ;D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Augusztus 21. - 15:37:24
Válasz #21466
Nem elérhető

Szandi

Az ember fizikai korlátja csak az, amit ő épít saját maga köré.

2009. Augusztus 21. - 16:12:29
Válasz #21467

B1ll4

Vendég
Férfi vagy nő? ?:-/
http://www.nemzetisport.hu/atletika/vizsgaljak-a-del-afrikai-nyolcszazas-nemet-272557/

Pontosan ez tűnt fel egyből mikor indultak !

Has , láb , vállöv ! :D

Csupa férfi !  :-!

2009. Augusztus 21. - 16:13:03
Válasz #21468
Nem elérhető

Kicsibors

2009. Augusztus 21. - 16:17:05
Válasz #21469
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Tök jó csaj!  :-* !+"% ;D

2009. Augusztus 22. - 22:18:19
Válasz #21470

B1ll4

Vendég
MKopi , ürítsd a postaládád !   :-){

2009. Augusztus 22. - 22:21:39
Válasz #21471
Nem elérhető

tockon2

B1ll4, ürítsd a postaládád!  :-){  ;D

2009. Augusztus 22. - 22:24:21
Válasz #21472

B1ll4

Vendég
B1ll4, ürítsd a postaládád!  :-){  ;D

Megtörtént ! :D

Pamela 2 : Kucu Gyno ! :D

2009. Augusztus 23. - 00:29:25
Válasz #21473
Nem elérhető

kajak

Azért volt pozitiv a műsor, mert a tvsek is járnak repülővel. ;D
Viccet félretéve, ilyen adások után kéne megitélni ezt a sportágat. Laci nagyon jó szószolónk. ****:))))))

S nem érdekes hogy az RTL klub mindig Berkes Lászlót találja meg? Annyi testépítő van, aki elért nem kis eredményt s a fokusznak még 20 év múlva is fingja nem lesz ki is Ő. 
Az is érdekes egy másik színű fórum vezető személyisége pont az ellenkezőjét látta a műsorban.
Továbbra is az a kérdés, miért pont sokadszorra is Berkes László van a fókuszban?

2009. Augusztus 23. - 08:14:10
Válasz #21474
Nem elérhető

FirstLady

Viccet félretéve, ilyen adások után kéne megitélni ezt a sportágat. Laci nagyon jó szószolónk. ****:))))))

S nem érdekes hogy az RTL klub mindig Berkes Lászlót találja meg? Annyi testépítő van, aki elért nem kis eredményt s a fokusznak még 20 év múlva is fingja nem lesz ki is Ő. 
Az is érdekes egy másik színű fórum vezető személyisége pont az ellenkezőjét látta a műsorban.
Továbbra is az a kérdés, miért pont sokadszorra is Berkes László van a fókuszban?
Az irigység rossz tanácsadó... negatív felhang... hm... az az érdekes, hogy rajta kívül mindenki pozitív riportot látott... ez igencsak hasonlít arra, hogyha mindenki azt mondja, hogy részeg vagy, akkor menj haza, és feküdj le, mert részeg vagy...

Lehet, hogy azért volt Laci a fókuszban, mert most jött haza egy versenyről, amit -lassan mondhatni szokás szerint- megnyert, és újra világbajnok lett? Egy olyat, ami kifejezetten rendőrök és tűzoltók számára szervezett profi verseny?

"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Augusztus 23. - 08:24:27
Válasz #21475
Nem elérhető

lue

Az irigység rossz tanácsadó... negatív felhang... hm... az az érdekes, hogy rajta kívül mindenki pozitív riportot látott... ez igencsak hasonlít arra, hogyha mindenki azt mondja, hogy részeg vagy, akkor menj haza, és feküdj le, mert részeg vagy...

Lehet, hogy azért volt Laci a fókuszban, mert most jött haza egy versenyről, amit -lassan mondhatni szokás szerint- megnyert, és újra világbajnok lett? Egy olyat, amit kifejezetten rendőrök és tűzoltók számára szervezett profi verseny?

2009. Augusztus 23. - 08:27:03
Válasz #21476
Nem elérhető

lue

Jo reggelt! ;-oo-; Tegnap beszélgettük jobarátommal a  külföldi munkavállalást,németország pl.hogy  magyar  céget kéne  nézni,és  1  kicsit  boldogulni odakinnt
a  sok negativ  hangzású beszéd azert óvatosságra int,de meg kéne  probálni
Valami tapasztalat  vélemény??
 /:-)

2009. Augusztus 23. - 09:32:13
Válasz #21477
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Akartam egy hosszabb logikus eszmefuttatást tartani a kajak fiatalúrnak,de látom hogy katona. Kihagyom az agymosást.  ****:))))))

2009. Augusztus 23. - 10:09:53
Válasz #21478
Nem elérhető

Szandi

Sziasztok!

Az ember fizikai korlátja csak az, amit ő épít saját maga köré.

2009. Augusztus 23. - 10:14:32
Válasz #21479
Nem elérhető

Yeti

Jo reggelt! ;-oo-; Tegnap beszélgettük jobarátommal a  külföldi munkavállalást,németország pl.hogy  magyar  céget kéne  nézni,és  1  kicsit  boldogulni odakinnt
a  sok negativ  hangzású beszéd azert óvatosságra int,de meg kéne  probálni
Valami tapasztalat  vélemény??
 /:-)
Annyi Bro', hogy én is vágyom valamerre, míg fiatal és független vagyok.   8-)
Örömmel olvasok én is tapasztalatokat.  8-}
"Me' te is csak szeded azokat a aszteroidákat, vagy mit..." - az utca embere.
"BE A MONSTER!!!"
"Gut, Besser, Gyógyszer..."