2024. November 08. - 18:54:20
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4008517 alkalommal)

0 Felhasználó és 12 vendég van a témában

2009. Augusztus 19. - 23:47:46
Válasz #21435
Nem elérhető

God Vazzeg

Ha valaki holnap (Aug. 20) ki akar jönni vadkerti tóra, ne habozzon, mi is lent leszünk asszonnyal  @:-)

2009. Augusztus 20. - 00:05:55
Válasz #21436
Nem elérhető

Kozi001

Szia!

Én debreceni vagyok! Igaz nem sok terembe jártam még,de hallottam már 1-2 mondatot szinte minden helyről.
Én az Ózonba járok. Igaz,hogy nem olcsó,de sztem messze a legjobb terem Db-be. Úgy vagyok vele,hogy nincs más káros szenvedélyem belefér,h ebbe a terembe járjak.
Hammer Strength és Life fitness gépek vannak. Az egykezes súlyok és minden más( guggoló keret,fekvenyomó pad,scott pad etc..) Hammer gyártmány. A kardio rész is elég tág. 10-15 futópad, szobabicikli,taposógép,elipszis..
Jah és van olyan Hammer bicepsz gép amivel Dexter is tolja  ;D
De bővebben itt-> http://www.ozonwellness.hu/
Ami még elég felkapott terem mostanába azaz A1-Aktív Fitnes...Ki hogy hívja. Most ott edző Kathi Béla. Oda is elég sokan járnak,sok bevándorló. http://www.aktivfitness.hu/
Ott van még a Jimmys Gym. Van vmi új neve mióta eljött Béla,vmi Freedom ????...
De nem sokat tudok a helyről. Atlas gépek vannak ha minden igaz.
Elég sok ismerősöm az Euro fitnessbe jár. Az pont ott van az Ózon mellett. Sok rendőr jár oda edzeni d:)
Akkor ott van még a Delta,én is kb annyit tudok a helyről mint George. Nem kis darab emberek vannak arrafele ;D
Most más nem nagyon jutott eszembe hírtelen. Sztem ezek közül válassz. Aránylag könnyen megközelíthető mindegyik.
Hova fogsz suliba járni?

Thx neked is a kimerítő választ->Műszaki kar-azon belül gépészmérnöki! A koli meg az ótemető utcába lesz..
Nincsen példaképem, nem akarok más lenni, máshoz hasonlítani, a legjobbat akarom kihozni magamból, hogy én lehessek a példakép.

2009. Augusztus 20. - 00:12:40
Válasz #21437
Nem elérhető

csaba.r

Szépjóestét valaki meg tudja nekem mondani mit jelent a mobilszámlán az hogy "mobil tartalom díj" ????????????????? ?:-/
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Augusztus 20. - 00:15:57
Válasz #21438
Nem elérhető

Kozi001

Szépjóestét valaki meg tudja nekem mondani mit jelent a mobilszámlán az hogy "mobil tartalom díj" ????????????????? ?:-/
Szevasz! Nem neteztél vagy wap-poztál?! Én erre gyanakszom... mert általában ezek a mobiltartalmak, sőőt szerintem még az sms-játékok is azok... ::)
Nincsen példaképem, nem akarok más lenni, máshoz hasonlítani, a legjobbat akarom kihozni magamból, hogy én lehessek a példakép.

2009. Augusztus 20. - 00:20:02
Válasz #21439
Nem elérhető

csaba.r

Nem nekem küldték ki hanem apámnak aki 64 évesen nemhiszem hogy ilnyenel játszott volna basszus 50000 ft és apám meg rokkantnyugdíjjas szerinted mennyire hiányzott ez most
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Augusztus 20. - 00:22:27
Válasz #21440
Nem elérhető

Kozi001

Nem nekem küldték ki hanem apámnak aki 64 évesen nemhiszem hogy ilnyenel játszott volna basszus 50000 ft és apám meg rokkantnyugdíjjas szerinted mennyire hiányzott ez most
értem.. sajnálom.. :-[ Mondjuk megeshet, hogy véletlenül benyomódik a gomb, és jön a net vagy a wap.. nagymamámmal már megesett... az is 6000 ft körül volt.. :--:

2009. Augusztus 20. - 00:23:36
Válasz #21441
Nem elérhető

Kozi001

Szia!

Én debreceni vagyok! Igaz nem sok terembe jártam még,de hallottam már 1-2 mondatot szinte minden helyről.
Én az Ózonba járok. Igaz,hogy nem olcsó,de sztem messze a legjobb terem Db-be. Úgy vagyok vele,hogy nincs más káros szenvedélyem belefér,h ebbe a terembe járjak.
Hammer Strength és Life fitness gépek vannak. Az egykezes súlyok és minden más( guggoló keret,fekvenyomó pad,scott pad etc..) Hammer gyártmány. A kardio rész is elég tág. 10-15 futópad, szobabicikli,taposógép,elipszis..
Jah és van olyan Hammer bicepsz gép amivel Dexter is tolja  ;D
De bővebben itt-> http://www.ozonwellness.hu/
Ami még elég felkapott terem mostanába azaz A1-Aktív Fitnes...Ki hogy hívja. Most ott edző Kathi Béla. Oda is elég sokan járnak,sok bevándorló. http://www.aktivfitness.hu/
Ott van még a Jimmys Gym. Van vmi új neve mióta eljött Béla,vmi Freedom ????...
De nem sokat tudok a helyről. Atlas gépek vannak ha minden igaz.
Elég sok ismerősöm az Euro fitnessbe jár. Az pont ott van az Ózon mellett. Sok rendőr jár oda edzeni d:)
Akkor ott van még a Delta,én is kb annyit tudok a helyről mint George. Nem kis darab emberek vannak arrafele ;D
Most más nem nagyon jutott eszembe hírtelen. Sztem ezek közül válassz. Aránylag könnyen megközelíthető mindegyik.
Hova fogsz suliba járni?

Thx neked is a kimerítő választ->Műszaki kar-azon belül gépészmérnöki! A koli meg az ótemető utcába lesz..
Aktív fitness közelebb van, vagyis egy 20 percre gyalogosan, míg az ózon nagyon messze van.. :-X

2009. Augusztus 20. - 00:29:37
Válasz #21442
Nem elérhető

Szandi

Érdemes rákérdezni a szolgáltatónál. Személyesen.
Az ember fizikai korlátja csak az, amit ő épít saját maga köré.

2009. Augusztus 20. - 00:35:10
Válasz #21443
Nem elérhető

csaba.r

Ja az lessz de kezd elegem lenni abból hogy ha valahol el akarok érni valamit akkor személyesen kell ottlegyek

Arisztonümosz

2009. Augusztus 20. - 00:37:55
Válasz #21444
Nem elérhető

Kozi001

Lassan lépek aludni, kitartás csaba! Jóéjt all {-) {-)

2009. Augusztus 20. - 08:33:35
Válasz #21445
Nem elérhető

Rob

Én is odajárok suliba ;D Csak más szakra. Lehet,hogy messzebb van,de úgyis trolival vagy busszal fogsz közelekedni. Akkor meg szinte mindegy,hogy hova mész. :-}
" Úgy kell enni,mintha finom lenne" :D

2009. Augusztus 20. - 08:57:20
Válasz #21446
Nem elérhető

God Vazzeg

Mocskos féreg szemét banda.. Sajnos csak személyesen tudod intézni, tudom mit érzel, apám is rokkant nyugdíjas, de feltöltőkártyás, pont ezért! Amennyit neki kell a teló, annyit pont tudja használni és kész  /:-)

2009. Augusztus 20. - 11:13:58
Válasz #21447
Nem elérhető

Kicsibors

God, tetszik az avatarod, egészen sukár vagyol mán rajta!  ;)

2009. Augusztus 20. - 12:03:03
Válasz #21448
Nem elérhető

Kozi001

Én is odajárok suliba ;D Csak más szakra. Lehet,hogy messzebb van,de úgyis trolival vagy busszal fogsz közelekedni. Akkor meg szinte mindegy,hogy hova mész. :-}

Hopca.. még egy ismerős.. ;D ;D Egyébként üdv mindenkinek :D

2009. Augusztus 20. - 13:06:23
Válasz #21449
Nem elérhető

lue

jaj de  sukar csavo mán ez a  god-e!Neutanozzámá ;D ;D