0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Kaptam egy (-)Vajon miért kedves kolléga? Biztos, azért mert nem nyertél a játékba!
Idézetet írta: Producer - 2008. Június 01. - 16:24:40Kaptam egy (-)Vajon miért kedves kolléga? Biztos, azért mert nem nyertél a játékba! ugye ez nem nekem szól? amúgy honnan tudod hgoy kitöl kapsz minuszt?
Idézetet írta: fastor - 2008. Június 01. - 18:09:42Idézetet írta: Producer - 2008. Június 01. - 16:24:40Kaptam egy (-)Vajon miért kedves kolléga? Biztos, azért mert nem nyertél a játékba! ugye ez nem nekem szól? amúgy honnan tudod hgoy kitöl kapsz minuszt? Bizonyos + fölött látod, hogy ki ad minuszt.
És az ip címet is kiírja plussz a lakcímet és szem.ig. számot persze bizonyos számú + fölött
NA mindenki, aki sírt a mínusza miatt kapott egy +, remélem értékelitek, hogy Terézanya vagyok
Idézetet írta: FirstLady - 2008. Június 01. - 18:32:53NA mindenki, aki sírt a mínusza miatt kapott egy +, remélem értékelitek, hogy Terézanya vagyok Na akkor Terézanyának a következőthttp://www.youtube.com/watch?v=Ta92VM7kzas
Egyébként meg azok az emberek akik relatíve hamar lettek masterek lady és én saját maguknak is adhatnak pluszt Persze a fairplay szellemében én nem élek ezzel az opcióval