0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
+18Nagyon durva fotók, mindeni saját felelősségére nézze meg!Ha rossz leszel, mész a betonba...
Idézetet írta: Producer - 2008. Június 01. - 14:33:11+18Nagyon durva fotók, mindeni saját felelősségére nézze meg!Ha rossz leszel, mész a betonba... Nahát..... pedig ezek kemény csávóknak néznek ki Egyébként nem vicces
Figyelj!!! most bebizonyítom hogy tőlem nem kaptál!! mivel csak 2 óra múlva adhatnék .... de most én adok egy + és ezzel bebízonyítom hogy nem én voltam!!! na????
Álljon elő a minuszadó Különben meg lesz látogatva
Idézetet írta: endre66 - 2008. Június 01. - 16:34:19Álljon elő a minuszadó Különben meg lesz látogatva Endre, a teszt alatt jelentős változáson mentél keresztűl!
Kaptam egy (-)Vajon miért kedves kolléga? Biztos, azért mert nem nyertél a játékba!
Én valamit nem értek......Az előbb kifakadtam mert kaptam egy - és 86 ra nött a minuszaim száma.... erre most 85???????????Lehet ilyet csinálni?Vagy pihennem kéne?
Grr 1-kor keltem fel , betoltam egy zab-mogyoró-alma-fehérje giga kombinációt , utána ülve elaludtam a tv előtt és már 5 óra , csirke éppen fől , rizs is , de addig megpusztulok éhen ! Segítséggggggggggggggggg
Idézetet írta: B1ll4 - 2008. Június 01. - 17:13:18Grr 1-kor keltem fel , betoltam egy zab-mogyoró-alma-fehérje giga kombinációt , utána ülve elaludtam a tv előtt és már 5 óra , csirke éppen fől , rizs is , de addig megpusztulok éhen ! Segítséggggggggggggggggg Szerintem nézzél meg egy gyurma adást!!!