0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
de, volt nyúzva is! najó, látom közfelháborodás van, ha megkérem szépen Ladyt, talán lecseréli
Idézetet írta: Torony - 2008. Október 09. - 09:26:45de, volt nyúzva is! najó, látom közfelháborodás van, ha megkérem szépen Ladyt, talán lecseréli de szeretném, ha nem valami hullát akarnál avatarnak, mert a végén még elárasztják a fórumot az ilyen gusztustalan képek... szóval, amit szeretnél avatarnak, küldd át, kicserélem... és én leszek a legboldogabb, hogy nem látom ezt az undormányt többet!
(nem mindenki szereti a nyuszikat, szerintem pl. kifejezetten rossz ízű a húsuk, de szántásban meglőni nem rossz sport...)
Majd valamikor összeszervezünk egy alkalmat a Keleti Végeken, ha otthon leszek...
Idézetet írta: Torony - 2008. Október 09. - 10:20:14Majd valamikor összeszervezünk egy alkalmat a Keleti Végeken, ha otthon leszek... Majd tavasz vége-nyár leje max...
ammeg senkit nem érdekel, hogy ki van a képen, amit beraktam? (nem mindenki szereti a nyuszikat, szerintem pl. kifejezetten rossz ízű a húsuk, de szántásban meglőni nem rossz sport...)
bakker. Mack én a skótszomnyás mandróra gondoltam, hogy kicsoda