2024. November 07. - 06:51:23
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Ez meg kicsoda?!  (Megtekintve 412213 alkalommal)

0 Felhasználó és 23 vendég van a témában

2009. November 15. - 21:54:55
Válasz #2520
Nem elérhető

Tóth Attila

Ezt az Olimpiát vitatta Ray,hogy neki kellet volna nyerni!Bár Dorian szakadt bicepsze valóban eléggé ronda volt itt! ***)))
Leendő mesterszakács úr!!!

"Az életben az ember úgy van,sodródik mint bacilus a húgyban!"

2009. November 15. - 22:06:12
Válasz #2521
Nem elérhető

Yeti

Ezt az Olimpiát vitatta Ray,hogy neki kellet volna nyerni!Bár Dorian szakadt bicepsze valóban eléggé ronda volt itt! ***)))
Tééényleeeg! Valamelyik magazinban volt is egy interjú Shawn Ray - el, mikor visszaemlékezett erre az O. - ra, s azt nyilatkozta, hogy abban az évben ő lett a Mr. O.
"Me' te is csak szeded azokat a aszteroidákat, vagy mit..." - az utca embere.
"BE A MONSTER!!!"
"Gut, Besser, Gyógyszer..."

2009. November 16. - 10:08:27
Válasz #2522
Nem elérhető

meghalokhogyharámnézel

Valamelyik tavalyi MD-ben volt a cikk, de erről annyit hall az ember, egyszer Shawn Ray-t verte meg vitathatóan Dorian, de olvastam arról is, hogy egy alkalommal Nasser bácsi lett megfosztva a címétől...igazából éppen ezaz a sport ahol aztán tényleg nem számít a majdnem megnyertem,meg a háborgás, hogy én voltam a jobb...valószínűleg más érdekek is munkálkodnak, amik nagyobbak, fontosabbak esetleg előrevalóbbak, mint Shawn vagy Nasser véleménye...
Ha Wichitában buksz, azért buksz, mert Wichitában vagy.

2009. November 16. - 10:16:02
Válasz #2523
Nem elérhető

Cressler

Shawn Ray mint Mr.O. ebben rajta és a szűk körén kívül nem sokan hisznek, Nasser szintén hasonló ő  akkor lehetne Olympia ha valamelyik arab országban rendezik a versenyt és a testben tárolt olajmennyiséget pontozzák, Kevin Levrone más tészta Ő megérdemelte volna a címet.
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. November 16. - 10:17:33
Válasz #2524
Nem elérhető

Kicsibors

Valamelyik tavalyi MD-ben volt a cikk, de erről annyit hall az ember, egyszer Shawn Ray-t verte meg vitathatóan Dorian, de olvastam arról is, hogy egy alkalommal Nasser bácsi lett megfosztva a címétől...igazából éppen ezaz a sport ahol aztán tényleg nem számít a majdnem megnyertem,meg a háborgás, hogy én voltam a jobb...valószínűleg más érdekek is munkálkodnak, amik nagyobbak, fontosabbak esetleg előrevalóbbak, mint Shawn vagy Nasser karrierje...

:D

2009. November 16. - 10:26:46
Válasz #2525
Nem elérhető

meghalokhogyharámnézel

Shawn Ray mint Mr.O. ebben rajta és a szűk körén kívül nem sokan hisznek, Nasser szintén hasonló ő  akkor lehetne Olympia ha valamelyik arab országban rendezik a versenyt és a testben tárolt olajmennyiséget pontozzák, Kevin Levrone más tészta Ő megérdemelte volna a címet.

Hát ez így ebben a formában igaz ;D

2009. November 16. - 10:28:17
Válasz #2526
Nem elérhető

AtomAnti

Azé a többiekben is keringett némi olajos gyorsító..     ;D
The pain you feel today will be the strenght you feel tomorrow.
Hard work beats talent when talent doesn't work hard.
"A világon semmiféle tehetség el nem vesz. Nem olyan bolond a természet, hogy hiába teremtsen erőket. Amit teremt, azért teremti, hogy hasznát vegye."
"A tehetség utat tör magának."

2009. November 16. - 13:53:23
Válasz #2527
Nem elérhető

Maszat

Nasser szintén hasonló ő  akkor lehetne Olympia ha valamelyik arab országban rendezik a versenyt és a testben tárolt olajmennyiséget pontozzák

nézzél 97es mr olympia videokat youtube-on.Akkor már nem igazán érdemelte volna Dorian a címet.Akkora hasa volt mint 1 hordó.1 hajszállal lett 2. Nasser, sokak szerint elsőnek kellett volna lennie abban az évben.
"Nem minden tevepata visz át a sivatagon!"

"1200mg boldi okozhat e enyhe fejfájást?"  by dbr  ;D

"Ezekben a kíméletlen időkben muszáj csalni, hogy boldoguljunk!" -Eric Cartman :D

"Soha ne érd be kevesebbel, mint amit valójában akarsz!"

http://indavideo.hu/video/Cicak_26

2009. November 17. - 00:18:18
Válasz #2528
Nem elérhető

meghalokhogyharámnézel

Ez egy nagy kérdés. Nasser nagyon ki is van akadva rajta a mai napig, már ahogy az olvasható a vele készült interuban is,nem tisztem dönteni ebben, ahol Shawn Ray szeretett volna győzni én ott Levrone-nak adtam volna a Sandow-t, a másikon pedig Nassernek...persze ez egyéni vélemény.

2009. November 17. - 00:22:07
Válasz #2529
Nem elérhető

Cressler

Nasser szintén hasonló ő  akkor lehetne Olympia ha valamelyik arab országban rendezik a versenyt és a testben tárolt olajmennyiséget pontozzák

nézzél 97es mr olympia videokat youtube-on.Akkor már nem igazán érdemelte volna Dorian a címet.Akkora hasa volt mint 1 hordó.1 hajszállal lett 2. Nasser, sokak szerint elsőnek kellett volna lennie abban az évben.
Láttam videókat erről a versenyről, a sérült kar nem egy esztétikai élmény de a definíciót azt hozta és a hátsó pózokban Nassernek köze nem volt a győzelemhez. Vitatható mert szubjektív sport de Coleman is több olympiát nyert úgy, hogy csak a hátsó pózokban verte meg Cutlert vagy a többi ellenfelét.
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

2009. November 17. - 00:28:49
Válasz #2530
Nem elérhető

Cressler

Én ha MR.O. címet adhatnék Levronenak azt 2002-ben tenném. Lehet nem akkor volt élete legjobb formájában de szerintem a legközelebb a győzelemhez igen.

2009. November 17. - 00:29:52
Válasz #2531
Nem elérhető

meghalokhogyharámnézel

Van esetlegesen kéznél képed arról az olympiáról?

2009. November 17. - 00:30:25
Válasz #2532
Nem elérhető

Cressler

2009. November 17. - 00:31:59
Válasz #2533
Nem elérhető

meghalokhogyharámnézel

2009. November 18. - 14:49:55
Válasz #2534
Nem elérhető

lue