0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Most ez a képemről jutott eszedbe, Hopi?!...Plasztikai műtét?! Oh persze, futok, itt van zsebben fél millkóm rá rögtön! Egyébként szerencse, hogy nem minden pasi gondolkodik így... de érted, ez olyan, mint ha én azt mondanám, hogy amelyik pasinak nem éri el még az átlagos szintet sem a pöcse, az sztem nem férfi! Nekem body előtt sem volt nagyobb mellem, tehát nem mondhatom, hogy amiatt nincs.Világ életemben sportoltam, az igaz, de pl. anyámnak sem volt fiatalon hú de nagy melle...Most azért sem nem hízom el, hogy megnőjön, se nem rohanok egyből plasztikázni, mert sok pasi nagy mell centrikus. Nem vagyok benne biztos, hogy ha megtehetném, akkor sem csináltatnám meg, de akinek emiatt nem tetszem, az tehet egy szívességet! Ha már itt tartunk, nálam meg nem létezik férfi vastag izom kötegek nélkül! Ezzel meg lehet, hogy én nem leszek népszerű, de nekem meg ez a véleményem.Háború nincs, nem is lesz, de azért én is elmondom, amit gondolok.
A második képről könnyű,de az elsőről nembizti hogy megmondtam volna.
Idézetet írta: Sztereó - 2009. Szeptember 20. - 15:07:31A második képről könnyű,de az elsőről nembizti hogy megmondtam volna. Ő pedig Aron Baker
Na ezmeg ki?
ez Charles Manson
És mi köze a SP-ban Cartmanékhez és amúgy a testépítéshez?