2024. November 06. - 18:44:19
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Ez meg kicsoda?!  (Megtekintve 412058 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

2009. Szeptember 06. - 17:27:34
Válasz #2385
Nem elérhető

Kicsibors

Most megint őszinte vagyok és ez konfliktust fog szülni...
Tudom mivel jár ez a sport...én férfiból vagyok és olyan nemkívánatos dolgoknak "kell" történnie egy nővel,ami nekem nem tetszik...egy megoldás van,bár nekem is visszás:a plasztikai műtét.
Elnézést,de nekem nő nem létezik mell nélkül...
Ha háború lesz-ha nem.Ez az én saját véleményem

Most ez a képemről jutott eszedbe, Hopi?!...
Plasztikai műtét?! Oh persze, futok, itt van zsebben fél millkóm rá rögtön!  ::)
Egyébként szerencse, hogy nem minden pasi gondolkodik így... de érted, ez olyan, mint ha én azt mondanám, hogy amelyik pasinak nem éri el még az átlagos szintet sem a pöcse, az sztem nem férfi!
Nekem body előtt sem volt nagyobb mellem, tehát nem mondhatom, hogy amiatt nincs.
Világ életemben sportoltam, az igaz, de pl. anyámnak sem volt fiatalon hú de nagy melle...
Most azért sem nem hízom el, hogy megnőjön, se nem rohanok egyből plasztikázni, mert sok pasi nagy mell centrikus.
Nem vagyok benne biztos, hogy ha megtehetném, akkor sem csináltatnám meg, de akinek emiatt nem tetszem, az tehet egy szívességet!  :-p  :)
Ha már itt tartunk, nálam meg nem létezik férfi vastag izom kötegek nélkül!  :D
Ezzel meg lehet, hogy én nem leszek népszerű, de nekem meg ez a véleményem.
Háború nincs, nem is lesz, de azért én is elmondom, amit gondolok.  ;-oo-;
Egyet ertek.

Akkor en jo vagyok nalad?  ????... :D

Visszaterve, kapcsolat szempontjabol nalam tokmindegy, hogy egy nonek milyen melle van. Viszont a ferfiak nagyon vizualis lenyek. Lindanak most sokkal szebb/jobb melle van mint mikor megismertem. Elvileg ez mindegy lenne. Viszont mostmar sokkal kevesbe nezek meg mas hasonlo mellu noket...mondvan "ahh, otthon is van ilyen..."  ;D Szoval bennem is megvan van vmilyen szinten ez a dolog.

Az erzelmeken, hozzaallason, a no erteken viszont nem valtoztat. Persze bizonyos IQ alatti ferfiaknal igen, de azokat meg kerulni kell.

@:-)

Persze, hogy jó vagy nálam, Steve!  :-*  ;)   >:D  :D
( Különben is, tegnap takarítottam a szobámban és megtaláltam egy 2005-ös  (na ez nem azt jelenti, hogy akkor takarítottam utoljára  ;D) flytec kártya naptárat, amin te vagy, és beraktam a vitrinbe, nehogy anyu kidobja, hogy az már lejárt...  :D :D :D Sztem jó kép volt.  :) )

:-){

Jah, az a 2004-es Magyar Bajnoksagrol van (vhol megvannak itt a kulso tarolon...de most nem turom elo). Jaja, azok jol sikerult kepek voltak, koszonet ertuk Sztipity Robinak.  @:-)

Te meg ha a belso ertekeket kombinalod enyhe nimfomaniaval akkor nem lesz ferfi aki a melleket hozza szoba...  O0

Akkor sztem nem vagyok nagy bajban...  ***)))  >:D  ****:)))

2009. Szeptember 06. - 17:28:40
Válasz #2386
Nem elérhető

fastor

Tudom mivel jár ez a sport...én férfiból vagyok és olyan nemkívánatos dolgoknak "kell" történnie egy nővel,ami nekem nem tetszik...egy megoldás van,bár nekem is visszás:a plasztikai műtét.

Plasztikai műtét?! Oh persze, futok, itt van zsebben fél millkóm rá rögtön!  ::)
Egyébként szerencse, hogy nem minden pasi gondolkodik így... de érted, ez olyan, mint ha én azt mondanám, hogy amelyik pasinak nem éri el még az átlagos szintet sem a pöcse, az sztem nem férfi!
Nekem body előtt sem volt nagyobb mellem, tehát nem mondhatom, hogy amiatt nincs.
Világ életemben sportoltam, az igaz, de pl. anyámnak sem volt fiatalon hú de nagy melle...
Most azért sem nem hízom el, hogy megnőjön, se nem rohanok egyből plasztikázni, mert sok pasi nagy mell centrikus.
Nem vagyok benne biztos, hogy ha megtehetném, akkor sem csináltatnám meg, de akinek emiatt nem tetszem, az tehet egy szívességet!  :-p  :)
Egyet ertek.

Akkor en jo vagyok nalad?  ????... :D

Visszaterve, kapcsolat szempontjabol nalam tokmindegy, hogy egy nonek milyen melle van. Viszont a ferfiak nagyon vizualis lenyek. Lindanak most sokkal szebb/jobb melle van mint mikor megismertem. Elvileg ez mindegy lenne. Viszont mostmar sokkal kevesbe nezek meg mas hasonlo mellu noket...mondvan "ahh, otthon is van ilyen..."  ;D Szoval bennem is megvan van vmilyen szinten ez a dolog.

Az erzelmeken, hozzaallason, a no erteken viszont nem valtoztat. Persze bizonyos IQ alatti ferfiaknal igen, de azokat meg kerulni kell.

@:-)

Persze, hogy jó vagy nálam, Steve!  :-*  ;)   >:D  :D
( Különben is, tegnap takarítottam a szobámban és megtaláltam egy 2005-ös  (na ez nem azt jelenti, hogy akkor takarítottam utoljára  ;D) flytec kártya naptárat, amin te vagy, és beraktam a vitrinbe, nehogy anyu kidobja, hogy az már lejárt...  :D :D :D Sztem jó kép volt.  :) )

:-){

Jah, az a 2004-es Magyar Bajnoksagrol van (vhol megvannak itt a kulso tarolon...de most nem turom elo). Jaja, azok jol sikerult kepek voltak, koszonet ertuk Sztipity Robinak.  @:-)

Te meg ha a belso ertekeket kombinalod enyhe nimfomaniaval akkor nem lesz ferfi aki a melleket hozza szoba...  O0

Akkor sztem nem vagyok nagy bajban...  ***)))  >:D  ****:)))
tanusítom ***))
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Szeptember 06. - 17:32:43
Válasz #2387
Nem elérhető

God Vazzeg

Na, akkor gyúrnom kell még..  >:D

2009. Szeptember 06. - 17:37:44
Válasz #2388
Nem elérhető

Kicsibors

Mármint mire?!  ;D
Vigyázzunk, minnyá jön a Försztlédi, mint fő erkölcsrendész!  d:)

2009. Szeptember 06. - 21:03:22
Válasz #2389
Nem elérhető

God Vazzeg

Mármint mire?!  ;D

A tükör szerint mindenre  ;D

2009. Szeptember 06. - 22:04:16
Válasz #2390
Nem elérhető

Kicsibors

Mármint mire?!  ;D

Ez a tükör köcsög egy alak, be kéne verni a pofáját, nekem is mindig beszól, hogy szar vagyok!  ****:)))

2009. Szeptember 06. - 22:11:28
Válasz #2391
Nem elérhető

God Vazzeg

Mármint mire?!  ;D

Ez a tükör köcsög egy alak, be kéne verni a pofáját, nekem is mindig beszól, hogy szar vagyok!  ****:)))

Végre valaki megért  :-*

2009. Szeptember 06. - 22:19:12
Válasz #2392
Nem elérhető

Kicsibors

Mármint mire?!  ;D

Hát persze, mindketten Sponyga fanok vagyunk és ugyanaz jutott eszünkbe a Sex topic 4. fotójáról és végül ugyanúgy vélekedünk tükör face-ről...én ne értenélek meg?!...  :D

2009. Szeptember 06. - 22:19:55
Válasz #2393
Nem elérhető

God Vazzeg

Mármint mire?!  ;D

Hát persze, mindketten Sponyga fanok vagyunk és ugyanaz jutott eszünkbe a Sex topic 4. fotójáról és végül ugyanúgy vélekedünk tükör face-ről...én ne értenélek meg?!...  :D

Jajj, bele se gondolok mi mindenben passzolnánk még  ***)))  :D

2009. Szeptember 06. - 22:25:30
Válasz #2394
Nem elérhető

Kicsibors

Mármint mire?!  ;D

Jajj, bele se gondolok mi mindenben passzolnánk még  ***)))  :D

Mint a kard és a tokja...  :D vagy mondhatnám: hüvelye...  ;D  ;)  >:D

2009. Szeptember 06. - 22:35:16
Válasz #2395
Nem elérhető

Jordan

Lassan at lehet tenni ezt a kis szosszenetet a sex topicba.  ****:)))))) ;)
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2009. Szeptember 06. - 22:39:08
Válasz #2396
Nem elérhető

Kicsibors

Lassan at lehet tenni ezt a kis szosszenetet a sex topicba.  ****:)))))) ;)

Igaz, igaz, szal  :-!!! ...  ***)))

2009. Szeptember 06. - 22:49:55
Válasz #2397
Nem elérhető

Gabe

Szerintem teljesen mindegy, nem sok topicnak van már köze úgysem a testépítéshez!
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. Szeptember 06. - 22:53:57
Válasz #2398
Nem elérhető

Kicsibors

Szerintem teljesen mindegy, nem sok topicnak van már köze úgysem a testépítéshez!

Áh, megjöttél te is Morgós (s)maci?!  :D

2009. Szeptember 06. - 23:12:12
Válasz #2399
Nem elérhető

Szandi

****:)))))) ****:)))))) ****:)))))) ****:)))))) ****:))))))
Az ember fizikai korlátja csak az, amit ő épít saját maga köré.