0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Szeptember 06. - 17:17:38Idézetet írta: Steve Namat - 2009. Szeptember 06. - 17:07:27Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Szeptember 06. - 15:13:14Idézetet írta: hopika - 2009. Szeptember 05. - 03:55:45Most megint őszinte vagyok és ez konfliktust fog szülni...Tudom mivel jár ez a sport...én férfiból vagyok és olyan nemkívánatos dolgoknak "kell" történnie egy nővel,ami nekem nem tetszik...egy megoldás van,bár nekem is visszás:a plasztikai műtét.Elnézést,de nekem nő nem létezik mell nélkül...Ha háború lesz-ha nem.Ez az én saját véleményemMost ez a képemről jutott eszedbe, Hopi?!...Plasztikai műtét?! Oh persze, futok, itt van zsebben fél millkóm rá rögtön! Egyébként szerencse, hogy nem minden pasi gondolkodik így... de érted, ez olyan, mint ha én azt mondanám, hogy amelyik pasinak nem éri el még az átlagos szintet sem a pöcse, az sztem nem férfi! Nekem body előtt sem volt nagyobb mellem, tehát nem mondhatom, hogy amiatt nincs.Világ életemben sportoltam, az igaz, de pl. anyámnak sem volt fiatalon hú de nagy melle...Most azért sem nem hízom el, hogy megnőjön, se nem rohanok egyből plasztikázni, mert sok pasi nagy mell centrikus. Nem vagyok benne biztos, hogy ha megtehetném, akkor sem csináltatnám meg, de akinek emiatt nem tetszem, az tehet egy szívességet! Ha már itt tartunk, nálam meg nem létezik férfi vastag izom kötegek nélkül! Ezzel meg lehet, hogy én nem leszek népszerű, de nekem meg ez a véleményem.Háború nincs, nem is lesz, de azért én is elmondom, amit gondolok. Egyet ertek.Akkor en jo vagyok nalad? Visszaterve, kapcsolat szempontjabol nalam tokmindegy, hogy egy nonek milyen melle van. Viszont a ferfiak nagyon vizualis lenyek. Lindanak most sokkal szebb/jobb melle van mint mikor megismertem. Elvileg ez mindegy lenne. Viszont mostmar sokkal kevesbe nezek meg mas hasonlo mellu noket...mondvan "ahh, otthon is van ilyen..." Szoval bennem is megvan van vmilyen szinten ez a dolog.Az erzelmeken, hozzaallason, a no erteken viszont nem valtoztat. Persze bizonyos IQ alatti ferfiaknal igen, de azokat meg kerulni kell. Persze, hogy jó vagy nálam, Steve! ( Különben is, tegnap takarítottam a szobámban és megtaláltam egy 2005-ös (na ez nem azt jelenti, hogy akkor takarítottam utoljára ) flytec kártya naptárat, amin te vagy, és beraktam a vitrinbe, nehogy anyu kidobja, hogy az már lejárt... Sztem jó kép volt. ) Jah, az a 2004-es Magyar Bajnoksagrol van (vhol megvannak itt a kulso tarolon...de most nem turom elo). Jaja, azok jol sikerult kepek voltak, koszonet ertuk Sztipity Robinak. Te meg ha a belso ertekeket kombinalod enyhe nimfomaniaval akkor nem lesz ferfi aki a melleket hozza szoba...
Idézetet írta: Steve Namat - 2009. Szeptember 06. - 17:07:27Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Szeptember 06. - 15:13:14Idézetet írta: hopika - 2009. Szeptember 05. - 03:55:45Most megint őszinte vagyok és ez konfliktust fog szülni...Tudom mivel jár ez a sport...én férfiból vagyok és olyan nemkívánatos dolgoknak "kell" történnie egy nővel,ami nekem nem tetszik...egy megoldás van,bár nekem is visszás:a plasztikai műtét.Elnézést,de nekem nő nem létezik mell nélkül...Ha háború lesz-ha nem.Ez az én saját véleményemMost ez a képemről jutott eszedbe, Hopi?!...Plasztikai műtét?! Oh persze, futok, itt van zsebben fél millkóm rá rögtön! Egyébként szerencse, hogy nem minden pasi gondolkodik így... de érted, ez olyan, mint ha én azt mondanám, hogy amelyik pasinak nem éri el még az átlagos szintet sem a pöcse, az sztem nem férfi! Nekem body előtt sem volt nagyobb mellem, tehát nem mondhatom, hogy amiatt nincs.Világ életemben sportoltam, az igaz, de pl. anyámnak sem volt fiatalon hú de nagy melle...Most azért sem nem hízom el, hogy megnőjön, se nem rohanok egyből plasztikázni, mert sok pasi nagy mell centrikus. Nem vagyok benne biztos, hogy ha megtehetném, akkor sem csináltatnám meg, de akinek emiatt nem tetszem, az tehet egy szívességet! Ha már itt tartunk, nálam meg nem létezik férfi vastag izom kötegek nélkül! Ezzel meg lehet, hogy én nem leszek népszerű, de nekem meg ez a véleményem.Háború nincs, nem is lesz, de azért én is elmondom, amit gondolok. Egyet ertek.Akkor en jo vagyok nalad? Visszaterve, kapcsolat szempontjabol nalam tokmindegy, hogy egy nonek milyen melle van. Viszont a ferfiak nagyon vizualis lenyek. Lindanak most sokkal szebb/jobb melle van mint mikor megismertem. Elvileg ez mindegy lenne. Viszont mostmar sokkal kevesbe nezek meg mas hasonlo mellu noket...mondvan "ahh, otthon is van ilyen..." Szoval bennem is megvan van vmilyen szinten ez a dolog.Az erzelmeken, hozzaallason, a no erteken viszont nem valtoztat. Persze bizonyos IQ alatti ferfiaknal igen, de azokat meg kerulni kell. Persze, hogy jó vagy nálam, Steve! ( Különben is, tegnap takarítottam a szobámban és megtaláltam egy 2005-ös (na ez nem azt jelenti, hogy akkor takarítottam utoljára ) flytec kártya naptárat, amin te vagy, és beraktam a vitrinbe, nehogy anyu kidobja, hogy az már lejárt... Sztem jó kép volt. )
Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Szeptember 06. - 15:13:14Idézetet írta: hopika - 2009. Szeptember 05. - 03:55:45Most megint őszinte vagyok és ez konfliktust fog szülni...Tudom mivel jár ez a sport...én férfiból vagyok és olyan nemkívánatos dolgoknak "kell" történnie egy nővel,ami nekem nem tetszik...egy megoldás van,bár nekem is visszás:a plasztikai műtét.Elnézést,de nekem nő nem létezik mell nélkül...Ha háború lesz-ha nem.Ez az én saját véleményemMost ez a képemről jutott eszedbe, Hopi?!...Plasztikai műtét?! Oh persze, futok, itt van zsebben fél millkóm rá rögtön! Egyébként szerencse, hogy nem minden pasi gondolkodik így... de érted, ez olyan, mint ha én azt mondanám, hogy amelyik pasinak nem éri el még az átlagos szintet sem a pöcse, az sztem nem férfi! Nekem body előtt sem volt nagyobb mellem, tehát nem mondhatom, hogy amiatt nincs.Világ életemben sportoltam, az igaz, de pl. anyámnak sem volt fiatalon hú de nagy melle...Most azért sem nem hízom el, hogy megnőjön, se nem rohanok egyből plasztikázni, mert sok pasi nagy mell centrikus. Nem vagyok benne biztos, hogy ha megtehetném, akkor sem csináltatnám meg, de akinek emiatt nem tetszem, az tehet egy szívességet! Ha már itt tartunk, nálam meg nem létezik férfi vastag izom kötegek nélkül! Ezzel meg lehet, hogy én nem leszek népszerű, de nekem meg ez a véleményem.Háború nincs, nem is lesz, de azért én is elmondom, amit gondolok. Egyet ertek.Akkor en jo vagyok nalad? Visszaterve, kapcsolat szempontjabol nalam tokmindegy, hogy egy nonek milyen melle van. Viszont a ferfiak nagyon vizualis lenyek. Lindanak most sokkal szebb/jobb melle van mint mikor megismertem. Elvileg ez mindegy lenne. Viszont mostmar sokkal kevesbe nezek meg mas hasonlo mellu noket...mondvan "ahh, otthon is van ilyen..." Szoval bennem is megvan van vmilyen szinten ez a dolog.Az erzelmeken, hozzaallason, a no erteken viszont nem valtoztat. Persze bizonyos IQ alatti ferfiaknal igen, de azokat meg kerulni kell.
Idézetet írta: hopika - 2009. Szeptember 05. - 03:55:45Most megint őszinte vagyok és ez konfliktust fog szülni...Tudom mivel jár ez a sport...én férfiból vagyok és olyan nemkívánatos dolgoknak "kell" történnie egy nővel,ami nekem nem tetszik...egy megoldás van,bár nekem is visszás:a plasztikai műtét.Elnézést,de nekem nő nem létezik mell nélkül...Ha háború lesz-ha nem.Ez az én saját véleményemMost ez a képemről jutott eszedbe, Hopi?!...Plasztikai műtét?! Oh persze, futok, itt van zsebben fél millkóm rá rögtön! Egyébként szerencse, hogy nem minden pasi gondolkodik így... de érted, ez olyan, mint ha én azt mondanám, hogy amelyik pasinak nem éri el még az átlagos szintet sem a pöcse, az sztem nem férfi! Nekem body előtt sem volt nagyobb mellem, tehát nem mondhatom, hogy amiatt nincs.Világ életemben sportoltam, az igaz, de pl. anyámnak sem volt fiatalon hú de nagy melle...Most azért sem nem hízom el, hogy megnőjön, se nem rohanok egyből plasztikázni, mert sok pasi nagy mell centrikus. Nem vagyok benne biztos, hogy ha megtehetném, akkor sem csináltatnám meg, de akinek emiatt nem tetszem, az tehet egy szívességet! Ha már itt tartunk, nálam meg nem létezik férfi vastag izom kötegek nélkül! Ezzel meg lehet, hogy én nem leszek népszerű, de nekem meg ez a véleményem.Háború nincs, nem is lesz, de azért én is elmondom, amit gondolok.
Most megint őszinte vagyok és ez konfliktust fog szülni...Tudom mivel jár ez a sport...én férfiból vagyok és olyan nemkívánatos dolgoknak "kell" történnie egy nővel,ami nekem nem tetszik...egy megoldás van,bár nekem is visszás:a plasztikai műtét.Elnézést,de nekem nő nem létezik mell nélkül...Ha háború lesz-ha nem.Ez az én saját véleményem
Idézetet írta: Steve Namat - 2009. Szeptember 06. - 17:25:43Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Szeptember 06. - 17:17:38Idézetet írta: Steve Namat - 2009. Szeptember 06. - 17:07:27Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Szeptember 06. - 15:13:14Idézetet írta: hopika - 2009. Szeptember 05. - 03:55:45Most megint őszinte vagyok és ez konfliktust fog szülni...Tudom mivel jár ez a sport...én férfiból vagyok és olyan nemkívánatos dolgoknak "kell" történnie egy nővel,ami nekem nem tetszik...egy megoldás van,bár nekem is visszás:a plasztikai műtét.Elnézést,de nekem nő nem létezik mell nélkül...Ha háború lesz-ha nem.Ez az én saját véleményemMost ez a képemről jutott eszedbe, Hopi?!...Plasztikai műtét?! Oh persze, futok, itt van zsebben fél millkóm rá rögtön! Egyébként szerencse, hogy nem minden pasi gondolkodik így... de érted, ez olyan, mint ha én azt mondanám, hogy amelyik pasinak nem éri el még az átlagos szintet sem a pöcse, az sztem nem férfi! Nekem body előtt sem volt nagyobb mellem, tehát nem mondhatom, hogy amiatt nincs.Világ életemben sportoltam, az igaz, de pl. anyámnak sem volt fiatalon hú de nagy melle...Most azért sem nem hízom el, hogy megnőjön, se nem rohanok egyből plasztikázni, mert sok pasi nagy mell centrikus. Nem vagyok benne biztos, hogy ha megtehetném, akkor sem csináltatnám meg, de akinek emiatt nem tetszem, az tehet egy szívességet! Ha már itt tartunk, nálam meg nem létezik férfi vastag izom kötegek nélkül! Ezzel meg lehet, hogy én nem leszek népszerű, de nekem meg ez a véleményem.Háború nincs, nem is lesz, de azért én is elmondom, amit gondolok. Egyet ertek.Akkor en jo vagyok nalad? Visszaterve, kapcsolat szempontjabol nalam tokmindegy, hogy egy nonek milyen melle van. Viszont a ferfiak nagyon vizualis lenyek. Lindanak most sokkal szebb/jobb melle van mint mikor megismertem. Elvileg ez mindegy lenne. Viszont mostmar sokkal kevesbe nezek meg mas hasonlo mellu noket...mondvan "ahh, otthon is van ilyen..." Szoval bennem is megvan van vmilyen szinten ez a dolog.Az erzelmeken, hozzaallason, a no erteken viszont nem valtoztat. Persze bizonyos IQ alatti ferfiaknal igen, de azokat meg kerulni kell. Persze, hogy jó vagy nálam, Steve! ( Különben is, tegnap takarítottam a szobámban és megtaláltam egy 2005-ös (na ez nem azt jelenti, hogy akkor takarítottam utoljára ) flytec kártya naptárat, amin te vagy, és beraktam a vitrinbe, nehogy anyu kidobja, hogy az már lejárt... Sztem jó kép volt. ) Jah, az a 2004-es Magyar Bajnoksagrol van (vhol megvannak itt a kulso tarolon...de most nem turom elo). Jaja, azok jol sikerult kepek voltak, koszonet ertuk Sztipity Robinak. Te meg ha a belso ertekeket kombinalod enyhe nimfomaniaval akkor nem lesz ferfi aki a melleket hozza szoba... Akkor sztem nem vagyok nagy bajban...
Na, akkor gyúrnom kell még..
Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 06. - 17:32:43Na, akkor gyúrnom kell még.. Mármint mire?! Vigyázzunk, minnyá jön a Försztlédi, mint fő erkölcsrendész!
Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Szeptember 06. - 17:37:44Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 06. - 17:32:43Na, akkor gyúrnom kell még.. Mármint mire?! Vigyázzunk, minnyá jön a Försztlédi, mint fő erkölcsrendész! A tükör szerint mindenre
Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 06. - 21:03:22Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Szeptember 06. - 17:37:44Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 06. - 17:32:43Na, akkor gyúrnom kell még.. Mármint mire?! Vigyázzunk, minnyá jön a Försztlédi, mint fő erkölcsrendész! A tükör szerint mindenre Ez a tükör köcsög egy alak, be kéne verni a pofáját, nekem is mindig beszól, hogy szar vagyok!
Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Szeptember 06. - 22:04:16Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 06. - 21:03:22Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Szeptember 06. - 17:37:44Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 06. - 17:32:43Na, akkor gyúrnom kell még.. Mármint mire?! Vigyázzunk, minnyá jön a Försztlédi, mint fő erkölcsrendész! A tükör szerint mindenre Ez a tükör köcsög egy alak, be kéne verni a pofáját, nekem is mindig beszól, hogy szar vagyok! Végre valaki megért
Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 06. - 22:11:28Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Szeptember 06. - 22:04:16Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 06. - 21:03:22Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Szeptember 06. - 17:37:44Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 06. - 17:32:43Na, akkor gyúrnom kell még.. Mármint mire?! Vigyázzunk, minnyá jön a Försztlédi, mint fő erkölcsrendész! A tükör szerint mindenre Ez a tükör köcsög egy alak, be kéne verni a pofáját, nekem is mindig beszól, hogy szar vagyok! Végre valaki megért Hát persze, mindketten Sponyga fanok vagyunk és ugyanaz jutott eszünkbe a Sex topic 4. fotójáról és végül ugyanúgy vélekedünk tükör face-ről...én ne értenélek meg?!...
Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Szeptember 06. - 22:19:12Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 06. - 22:11:28Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Szeptember 06. - 22:04:16Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 06. - 21:03:22Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Szeptember 06. - 17:37:44Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 06. - 17:32:43Na, akkor gyúrnom kell még.. Mármint mire?! Vigyázzunk, minnyá jön a Försztlédi, mint fő erkölcsrendész! A tükör szerint mindenre Ez a tükör köcsög egy alak, be kéne verni a pofáját, nekem is mindig beszól, hogy szar vagyok! Végre valaki megért Hát persze, mindketten Sponyga fanok vagyunk és ugyanaz jutott eszünkbe a Sex topic 4. fotójáról és végül ugyanúgy vélekedünk tükör face-ről...én ne értenélek meg?!... Jajj, bele se gondolok mi mindenben passzolnánk még
Mint a kard és a tokja... vagy mondhatnám: hüvelye...
Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Szeptember 06. - 22:25:30Mint a kard és a tokja... vagy mondhatnám: hüvelye... Lassan at lehet tenni ezt a kis szosszenetet a sex topicba.
Szerintem teljesen mindegy, nem sok topicnak van már köze úgysem a testépítéshez!