2024. November 01. - 11:29:48
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Segítség Lányoknak itt! - Varga Linda - Fitness Forma Versenyző válaszol itt!  (Megtekintve 124457 alkalommal)

0 Felhasználó és 30 vendég van a témában

2009. Március 13. - 15:47:17
Válasz #150
Nem elérhető

BarbieGigi

K.F.!

Arra én is kíváncsi vagyok!!! Valahogy mindenképp mutass képet!!! ****:)))
"Annyi hajtson, ami megőrjít, ha nem pusztít el, megerősít." (Road)

"Te vagy az egyetlen, aki létrehozza a Világodat!" (The Secret)

"Egyszer mindent elér az ember,
Azt is, mi most még messze cél.
Csak küzdj és áldozz, ne csüggedj el,
S győzelmed lesz a hősi babér."

(Bertold Brecht )

"Bármi lehetsz, bármit megtehetsz és bármire szert tehetsz..."

2009. Március 15. - 07:19:23
Válasz #151
Nem elérhető

BarbieGigi

Jah, igen, ami kimaradt: alkohollal mi a helyzet?! Szabad?!  ;D

(Bertold Brecht )

2009. Március 16. - 12:21:52
Válasz #152
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Jah, igen, ami kimaradt: alkohollal mi a helyzet?! Szabad?!  ;D

NEM !!!   ˝=/ :--: ***)))) :-)(-:

Áááá csak viccelek!
Igazából bármit szabad, de nem igazán tesz jót!
Ez mindenkinek a saját döntése  ****)!

2009. Március 16. - 12:44:57
Válasz #153
Nem elérhető

sasa

Brigi a gyomra végett esténként szokott nyomni egy felest. De csak jó minőségű pálinkát.

2009. Március 16. - 15:35:58
Válasz #154
Nem elérhető

BarbieGigi

Rendben, értem!! Nincs alkohol!  ;D ****:))))))  /:-)

Sasa!
Briginek mi a baj a gyomrával, hogy kell az esti pálinka?! Mert nekem elég sok a gyomorsavam, a gastroenterológus azt mondta még anno nagyon régen (kb 5 éve), hogy lehetőleg se cigi, se alkohol, se fűszeres kaja, se szénsavas ital, se semmi! ;D Gyilkos volt a doki néni!  ˝=/ ;D Łł=

(Bertold Brecht )

2009. Március 16. - 19:57:08
Válasz #155
Nem elérhető

God Vazzeg

Brigi a gyomra végett esténként szokott nyomni egy felest. De csak jó minőségű pálinkát.

;D ;D ;D

2009. Március 19. - 12:25:08
Válasz #156
Nem elérhető

BarbieGigi

Az meglehet, hogy gyors az anyagcserém, DE: normális az, hogy két és fél hónapja edzek, két hete a kajám is rendben, de még egy deka nem jött rám pluszba.  :o Most azt sem tudom, hogy ennek örüljek vagy sem... Ennek így kell lennie? Vagy én vagyok mocskosul türelmetlen?!  ;D

(Bertold Brecht )

2009. Március 31. - 15:21:10
Válasz #157
Nem elérhető

niki

Szia Linda!

Nekem olyan kérdésem volna,hogyan tudnék hatékonyan edzeni konditerembe,vegyes izomzattal.
A felsőtestem szálkásabb vékonyabb a tricepsemet kivéve ,hasra nem hizom ,mellizmom szinte semmi,viszont deréktól lefelé
annál inkább.A combom a kritikus pont sok narancsbőrrel és szélesesebb csipővel. Nem vagyok kövér, de szeretnék formásabb és arányos testet. Hogyan tudom megoldani ,milyen edzéssel érem el a célomat.

köszi!

2009. Március 31. - 15:27:35
Válasz #158
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Az meglehet, hogy gyors az anyagcserém, DE: normális az, hogy két és fél hónapja edzek, két hete a kajám is rendben, de még egy deka nem jött rám pluszba.  :o Most azt sem tudom, hogy ennek örüljek vagy sem... Ennek így kell lennie? Vagy én vagyok mocskosul türelmetlen?!  ;D

Szia Gigi!

Ne légy türelmetlen  ****).
Egyébként sem az a lényeg, hogy a mérleg mennyit mutat.....hanem hogy hogyan alakulsz.
Csinálj inkább 4 hetente fotót magadról, hogy figyelemmel tudd követni a változást  ;).

2009. Április 13. - 09:49:31
Válasz #159
Nem elérhető

BarbieGigi

Halihhóóó!!

Nagy nagy boldogságomra szépen feljött rám 1kg! ****:))) Wooooww! ;D Úgy tűnik, egyre szebb lesz a hátam, pedig ez a kritikus pontom, úgyhogy teljes extázisban vagyok! ;D Lassan,de egész jól alakulok, csak jött most ez a húsvét...el-elcsábulok 1-2finom falat után! :D

Mindenkinek további szép napot és kellemes ünnepeket!! :)

(Bertold Brecht )

2009. Április 14. - 16:33:04
Válasz #160
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Szia Linda!

Nekem olyan kérdésem volna,hogyan tudnék hatékonyan edzeni konditerembe,vegyes izomzattal.
A felsőtestem szálkásabb vékonyabb a tricepsemet kivéve ,hasra nem hizom ,mellizmom szinte semmi,viszont deréktól lefelé
annál inkább.A combom a kritikus pont sok narancsbőrrel és szélesesebb csipővel. Nem vagyok kövér, de szeretnék formásabb és arányos testet. Hogyan tudom megoldani ,milyen edzéssel érem el a célomat.

köszi!
Szia Niki!

Hát igen a  kedves kis "tipikus" női alkati hibák  ;D.
Lábra és popsira nagyon aktívan dolgozz! Közepes súly, sok ismétlés, szuperszettek.
Heti két nap lábedzést is beiktathatsz.
Emelett mindenképpen sok kardió munkát ajánlanék neked.Ezt végezheted közvetlenül a súlyzós edzéseket után is.
Ha tudod mindenképpen reggel éhgyomorra végezd.
Emellett nem árt a súlyzókkal is jóban lenni  ;).
Tricepszre mindenképpen kis súllyal magas ismétlés számban dolgozz.
A többi testrészeddel kapcsolatban nem baj, ha nem riadsz vissza a nagy súlyoktól.
Optikailag nagyon sokat tudsz javítani az arányaidon (főleg a csípő szélességen, ami egy olyan adottság amin nem lehet változtatni) hogyha a vállaidra és a hátadra pakolsz némi tömeget.  =/+'

2009. Április 17. - 12:53:18
Válasz #161
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Halihhóóó!!

Nagy nagy boldogságomra szépen feljött rám 1kg! ****:))) Wooooww! ;D Úgy tűnik, egyre szebb lesz a hátam, pedig ez a kritikus pontom, úgyhogy teljes extázisban vagyok! ;D Lassan,de egész jól alakulok, csak jött most ez a húsvét...el-elcsábulok 1-2finom falat után! :D

Mindenkinek további szép napot és kellemes ünnepeket!! :)

Szia Gigi!

Örülök a sikereidnek  ;) Łł=.

Hajrá csak így tovább!  =/+' @:-)

2009. Április 20. - 09:01:04
Válasz #162
Nem elérhető

niki

2009. Április 22. - 23:32:11
Válasz #163
Nem elérhető

Fáni

Szia Linda! :)

Már elég régóta olvasom itt nálatok a témákat, és azok alapján kezdtem el kb. 5 hete komolyabban figyelni magamra kaja és edzés ügyileg. Aztán végül is gondoltam megkérdezem hogy jól csinálom-e (tudom 5 hét után?!, de most jutottam el idáig  :-){), mert azért jó a megerősítés!  ****)

Rólam néhány szóban csak annyit, hogy 18 éves vagyok, és mindig is sportoltam. 4 éve kezdtem el órákra járni (pl. kangoo jump), 1 éve pedig súlyzórúddal dolgozni (hot iron), és sikerült kis izomtömeget is felépíteni. Hobby szinten pedig 8 éve röplabdázok. De persze egy kis zsír is feljött sajnos, és rájöttem, hogy ez nem szép, szóval eldöntöttem, hogy eltüntetem.

Amit eddig csináltam:

Kaja szempontból kb. ilyen egy napom:

reggeli:  zabpehely + fehérjeturmix
tízórai:  túró (zsírszegény) vagy főtt tojás zöldségekkel
ebéd:    csirkemell párolt zöldséggel (karfiol, brokkoli, bébirépa)
uzsi:     tonhal salival
vacsi:    túró édesítővel + fehérjeturmix

Kiegészítőnek szedem a Hydroxycut Hardcore-t (ezt reggel szedem be, majd délután edzés előtt 1 órával), fehérjeként pedig Twinlab 100 % Whey Protein Full-t használok.

Edzés:  ***))

Mivel suliba járok, reggel nincs időm kardiózni, de pl. a suliba is gyalog járok! ;D Haladás!

Hétfő:        futás /kangoo
Kedd:         súlyzós
Szerda:      röplabda
Csütörtök:  súlyzós
Péntek:      futás/ kangoo
Szombat:    súlyzós
Vasárnap:   futás

Ha futok, akkor azt kb. 45-50 percig csinálom közepes tempóban. Súlyzós edzésen pedig viszonylag nagyobb súlyokkal dolgozok. Kitöréseket, guggolásokat olyan 22 kilóval, karra pedig pl. 10 kilóval. =/+'

Az lenne a kérdésem, hogy kell-e ezen valamit javítani? Ha igen, mit? És esetleg mivel lehetne még kiegészíteni, hogy hatásosabb legyen?
Jól terhelhető vagyok, szóval ne kímélj! :-){
Köszi előre is!
Because you are what you eat

2009. Április 24. - 16:44:55
Válasz #164
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Szia Linda! :)

Már elég régóta olvasom itt nálatok a témákat, és azok alapján kezdtem el kb. 5 hete komolyabban figyelni magamra kaja és edzés ügyileg. Aztán végül is gondoltam megkérdezem hogy jól csinálom-e (tudom 5 hét után?!, de most jutottam el idáig  :-){), mert azért jó a megerősítés!  ****)

Rólam néhány szóban csak annyit, hogy 18 éves vagyok, és mindig is sportoltam. 4 éve kezdtem el órákra járni (pl. kangoo jump), 1 éve pedig súlyzórúddal dolgozni (hot iron), és sikerült kis izomtömeget is felépíteni. Hobby szinten pedig 8 éve röplabdázok. De persze egy kis zsír is feljött sajnos, és rájöttem, hogy ez nem szép, szóval eldöntöttem, hogy eltüntetem.

Amit eddig csináltam:

Kaja szempontból kb. ilyen egy napom:

reggeli:  zabpehely + fehérjeturmix
tízórai:  túró (zsírszegény) vagy főtt tojás zöldségekkel
ebéd:    csirkemell párolt zöldséggel (karfiol, brokkoli, bébirépa)
uzsi:     tonhal salival
vacsi:    túró édesítővel + fehérjeturmix

Kiegészítőnek szedem a Hydroxycut Hardcore-t (ezt reggel szedem be, majd délután edzés előtt 1 órával), fehérjeként pedig Twinlab 100 % Whey Protein Full-t használok.

Edzés:  ***))

Mivel suliba járok, reggel nincs időm kardiózni, de pl. a suliba is gyalog járok! ;D Haladás!

Hétfő:        futás /kangoo
Kedd:         súlyzós
Szerda:      röplabda
Csütörtök:  súlyzós
Péntek:      futás/ kangoo
Szombat:    súlyzós
Vasárnap:   futás

Ha futok, akkor azt kb. 45-50 percig csinálom közepes tempóban. Súlyzós edzésen pedig viszonylag nagyobb súlyokkal dolgozok. Kitöréseket, guggolásokat olyan 22 kilóval, karra pedig pl. 10 kilóval. =/+'

Az lenne a kérdésem, hogy kell-e ezen valamit javítani? Ha igen, mit? És esetleg mivel lehetne még kiegészíteni, hogy hatásosabb legyen?
Jól terhelhető vagyok, szóval ne kímélj! :-){
Köszi előre is!

Szióka!

Nos igazából csak gratulálni tudok neked, hogy ezt így önállóan összeállítottad magadnak!  Łł=  @:-)
Ha ezt a leírt fehérje mennyiséget minden nap meg is eszed, akkor az már elégnek tűnik.
Nem írtál ugyan adatokat magasság, kg...... ::) kíváncsi lennék, hogy mennyire 100%-osan számoltad ki magadnak a napi protein beviteled. :)

Ha ezek mellé még edzés előtt, után és lefekvés előtt glutamint is használsz az csak az előnyödre válik  ;).
A vitamonokról sem feletkezz meg.
Az edzéseket meg csak így tovább, keményen  =/+'  :)!