2024. November 01. - 09:27:32
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Segítség Lányoknak itt! - Varga Linda - Fitness Forma Versenyző válaszol itt!  (Megtekintve 124399 alkalommal)

0 Felhasználó és 11 vendég van a témában

2009. Március 10. - 18:20:03
Válasz #135
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Szió Linda! Olvastam hogy ti(lányok) a popsit  ;D külön edzitek. Csak kiváncsiságból kérdem hogy milyen gyakorlatokat alkalmaztok erre?
Előre is kösz  ;-oo-;

Lacika ez titok, nem mondhatom el   :-X ::)!

Mondd el neki Linda,és utána tedd el láb alól mint ahogy a többieket.  >:D Segítek elföldelni.  ;D

2009. Március 10. - 21:30:58
Válasz #136
Nem elérhető

Gabe

Ha esetleg lehet ide képet beszúrni, akkor megmutatnám, hogy hol tartok most. Persze csak ha lehet. :)

Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv, Barbie

Szívesen segítek beszúrni... mármint a képet!
Csak írj egy PM-et!
Mindent az új felhasználókért!
 8-)

Csak tudnám miért akarsz ennél jobb alakot!
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. Március 10. - 21:38:09
Válasz #137
Nem elérhető

God Vazzeg

2009. Március 11. - 11:15:26
Válasz #138
Nem elérhető

BarbieGigi

Linda!

Köszönöm a segítséget!:) Most egy kicsit átalakítottam az étrendem, igyekszem minél több fehérjét bevinni, aztán megpróbálkozom majd a turmixokkal is.
Olvastam, hogy nem csak a fehérje mennyisége számít, hanem a szénhidrát illetve a zsír is. Erre vannak konkrét "szabályok"? Hogy miből mennyit szabad?

Gabe! Kösz az ajánlatot, kedves Tőled! ;D Azonban most ez kivitelezhetetlen, mivel véletlenül (!!!) "földhöz vágtam" a fényképezőt...szerencsétlennek annyi lett: meghalt...így nincs kép... ˝=/ Nah de előbb utóbb majd csak megoldom a problémát. ;D

"Annyi hajtson, ami megőrjít, ha nem pusztít el, megerősít." (Road)

"Te vagy az egyetlen, aki létrehozza a Világodat!" (The Secret)

"Egyszer mindent elér az ember,
Azt is, mi most még messze cél.
Csak küzdj és áldozz, ne csüggedj el,
S győzelmed lesz a hősi babér."

(Bertold Brecht )

"Bármi lehetsz, bármit megtehetsz és bármire szert tehetsz..."

2009. Március 11. - 15:42:24
Válasz #139
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Linda!

Köszönöm a segítséget!:) Most egy kicsit átalakítottam az étrendem, igyekszem minél több fehérjét bevinni, aztán megpróbálkozom majd a turmixokkal is.
Olvastam, hogy nem csak a fehérje mennyisége számít, hanem a szénhidrát illetve a zsír is. Erre vannak konkrét "szabályok"? Hogy miből mennyit szabad?

Gabe! Kösz az ajánlatot, kedves Tőled! ;D Azonban most ez kivitelezhetetlen, mivel véletlenül (!!!) "földhöz vágtam" a fényképezőt...szerencsétlennek annyi lett: meghalt...így nincs kép... ˝=/ Nah de előbb utóbb majd csak megoldom a problémát. ;D

Azta mégegy ikrek.  ****) !+"% ;D

2009. Március 11. - 15:54:00
Válasz #140
Nem elérhető

Cressler

Ezt a fényképezős mizériát sokat hallotuk valakitől régen .... ;D

Am Gabe ad fényképezőt is, le is fotóz természetesen
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. Március 11. - 16:07:14
Válasz #141
Nem elérhető

Gabe

Ezt a fényképezős mizériát sokat hallotuk valakitől régen .... ;D

Am Gabe ad fényképezőt is, le is fotóz természetesen
Pontosan bráder, ahogy mondod!  ;-oo-;
És a lényegről se feledkezzünk meg, be is szúrom...!  :-!
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. Március 11. - 18:52:32
Válasz #142
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Linda!

Szívesen Gigi  ;)!

Nos fiúk én már láttam ma képeket  ))=/!

Valóban fontos a ch és a zsír bevitel is.
De erre nem léteznek írott szabályok, ez is szinte teljesen egyén függő, hogy kinek mi jön be.
Mindenesetre arra figyelj nagyon, hogy egy étkezésen belül mind a kettőből ne vigyél be nagyobb mennyiséget!
Meg persze a minőség is nagyon fontos  ;D.
Mivel te most elvileg "tömegelsz" ,de azért mégsem szeretnéd, hogy elszálljon a súlyod így azt javaslom kevés zsiradékot vigyél be.
Szénhidrát forrásaidat pedig érdemes az alábbiak közül kiválasztanod: rizs, pufirizs,burgonya,zabpehely,zabkorpa

Tömegnövelő fázisban egyébként úgy szokták javasolni, hogy napi 4-6g/testsúlykg ch.
De erre úgyis gyorsan rá fogsz jönni, ha esetleg számodra ez nem megfelelő.
Nekem volt már 200grammal ch-val is negatív élményem.....rohamosan jött rám a víz  ;D.
Ellenben vannak akik ennyivel diétáznak.
Szóval érdemes fokozatosan növelned, s közben figyelni a tested hogyan tolerálja.

2009. Március 12. - 07:27:46
Válasz #143
Nem elérhető

BarbieGigi

Fiúk, fiúk...de aranyosak vagytok! ****:)))

Mindent értek Linda! :)  :-){ A szénhidrát forrásaim leginkább rizs, burgonya, pufirizs. Zabot tartalmazó ételeket nem ehetek, a lisztérzékenység miatt (ugyebár ez is gabona származék - így tiltólistán van)! Arra leszek majd kíváncsi, hogy a protein turmixok tartalmaznak-e glutént...vagy melyik az amelyik igen. Bízom benne, hogy találok majd olyat amelyikben nincs...

Jah, és lenne egy kicsit személyesebb kérdésem is Linda...ha szabad. :) Te amúgy salgótarjáni vagy? Vagy esetleg Nógrád megyei? Mert az egyik közösségi oldalon láttam, hogy rengeteg ismerősöd van errefelé. :)

(Bertold Brecht )

2009. Március 12. - 16:14:44
Válasz #144
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Fiúk, fiúk...de aranyosak vagytok! ****:)))

Mindent értek Linda! :)  :-){ A szénhidrát forrásaim leginkább rizs, burgonya, pufirizs. Zabot tartalmazó ételeket nem ehetek, a lisztérzékenység miatt (ugyebár ez is gabona származék - így tiltólistán van)! Arra leszek majd kíváncsi, hogy a protein turmixok tartalmaznak-e glutént...vagy melyik az amelyik igen. Bízom benne, hogy találok majd olyat amelyikben nincs...

Jah, és lenne egy kicsit személyesebb kérdésem is Linda...ha szabad. :) Te amúgy salgótarjáni vagy? Vagy esetleg Nógrád megyei? Mert az egyik közösségi oldalon láttam, hogy rengeteg ismerősöd van errefelé. :)

Az alacsony szénhidrát tartalmú proteinek mind glutén mentesek  ;) :-oD!
Én is kiszúrtam a lakcímedet  ;D akartam is írni neked pont ma privit.
Igen Salgótarjánban születtem. Éljen Győzike  :D ;D :D  :----

2009. Március 13. - 08:19:09
Válasz #145
Nem elérhető

BarbieGigi

"Szól a csapat Karancsalján, hajrá, hajrá Salgótarján!" ****:))) ****:)))))) Csak miért pont Győzikét ette ide a fene?!?! ????... :----

Nah, ennek örülök, hogy gluténmentesek!!! Így bármelyiket bátran dönthetem magamba! ;D

Felmerült bennem még valami! Kb. mennyi ideig kell tömegelni? Jól gondolom, hogy ez mindenkinél más? :)
Vagy inkább úgy kérdezem, hogy Te hogy szoktad? És utána diéta?! Homályosíts fel léééécccii!!! ;D ?:-/

(Bertold Brecht )

2009. Március 13. - 12:43:31
Válasz #146
Nem elérhető

BarbieGigi

Jujjjujjj....eszembe jutott még valami! Gyorsan le is írom, nehogy elfelejtsem!  ;D

Azon töröm mostanában az agyam, hogy vannak e olyan fitnesses illetve testépítő hölgyek, akiken sok a tetoválás? Bár nem akarok versenyezni, de ha most én úgy gondolnám, hogy színpadon is meg akarom magam mutatni, akkor mennyire lennék hátrányban a sok tetoválásom miatt?! Nah nem mintha akarnék, mondom mégegyszer, de nagyon piszkálja a fantáziámat a dolog! ;D ????...

(Bertold Brecht )

2009. Március 13. - 13:35:40
Válasz #147
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Hát az az igazság Gigi, hogy én az elején ameddig nem versenyeztem, szinte egyfolytában tömegeltem.
Aztán az első versenyem előtt jött egy keményebb diéta. Majd természetesen valamennyi vissza is jött, majd ismét tömegelésbe kezdtem a következő verseny diétájáig. Ez időtartamban volt amikor 3 hónap, de volt már 1.5 év is.
Utóbbinál sikerült is 25kg-ot magamra kapni  :P....szóval ez is egyéni nagyon, hogy ki mennyire bírja a megemelt ch-t tolerálni.

Én azt tanácsolnám neked, hogyha egyenlőre nincsenek versenyzői ambícióid, akkor addig tömegelj ameddig el nem éred azt a fazont amit megálmodtál magadnak. ;)

Ha folyamatosan figyelsz arra, hogy megfelelő fehérjét és szénhidrátot vigyél be, de ugyanakkor ügyelsz arra hogy minőségin táplálkozz, akkor szerintem egész évben tarthatod az úgymond tömegnövelő szakaszt.
Néha azért egy héten 1-2 alkalommal engedj meg magadnak egy kis csaló étkezést is  /7%.

Tattoooo?  :D ;D :D
Nos hát ennyire mint te senki nincs kivarrva a Magyar csajok közül  :D.....méég!
De nyugi semmilyen hátrányt nem jelentenek a tetoválások  ;)!
Sőt a barnító úgy el is fedi, hogy alig látszik.
Nekem is van egy a hasamon.

2009. Március 13. - 14:35:22
Válasz #148
Nem elérhető

K.F.

Jujjjujjj....eszembe jutott még valami! Gyorsan le is írom, nehogy elfelejtsem!  ;D

Azon töröm mostanában az agyam, hogy vannak e olyan fitnesses illetve testépítő hölgyek, akiken sok a tetoválás? Bár nem akarok versenyezni, de ha most én úgy gondolnám, hogy színpadon is meg akarom magam mutatni, akkor mennyire lennék hátrányban a sok tetoválásom miatt?! Nah nem mintha akarnék, mondom mégegyszer, de nagyon piszkálja a fantáziámat a dolog! ;D ????...

off: nekem is majdnem olyan varrás van a hátamon, mint neked, csak válltól-vállig... !+"%

2009. Március 13. - 15:25:02
Válasz #149
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member